1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Може.:?: Ако имате рани по прсти, пенис, вагина па да се измеша крвОТ.
    Не се будалете. Земи прашај го гугл се ќе ти каже.

2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    150.405
    ccccc a bre biologija imate casovi....koristete gi usite za slusanje a ne za obetki nosenje....kolku i da sakam da ne komentiram ironicno od koza me vadat vakvi i slicni prasanja

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Devojki , zeni napraviv edna belja . Zavcera zemav eden bric koj predhodno bese iskoristen sto normalno si go koristam i se izbriciv , i imavme odnos so mm i pocna da me pece . Koga se vidov sega na ogledalo lom cel del kaj anusot i stramnite usni crveni , kaj sto sum fatila so bricot lom mi e i kako bubulici . Dali kanesten ili tecna bebeska pudra ke mi pomogne ? Ne mozam ni da sednam ni da stojam od crvenilovo predhodno ne bese do tolku kako sto e sega ama kako pominuva vreme poveke pece . Epten sum mutava neli , znam !:worried::headbang:

4. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    се случува ...ја у вакви ситуации ставам бебешка пудра и се одмивам со чајче ама забораив од што...мислам камилица

5. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Fala ti se nadevam deka ke pomogne :*

На Emily Dora му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    @bokace тоа е затоа што си ги бричела контра растењето на влакната и поради триењето при односот, така да немора да значи дека е од жилетот. Ако се работи само за делот кај што си ги отстранувала влакната стави пудра, но не течна туку прашкаста. Ако се работи за делот на самите срамни усни каде што не растат пробај со чај камилица или канастен. И, во едниот и во другиот случај често миење со по ладна вода би помогнало да се намали воспалението и да не те чеша толку, бидејки со чешањето уште повеќе се раздразнува местото.
    За 3-4 дена би требало да исчезне црвенилото

7. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Uf kolku mi e neprijatno masko da komentira :D eve kolku godini koristam bikce nikogas ne se slucilo crvenilo osven koga se aktivira kandida no ova ne mi lici na toa . Pa pomisliv na ziletot deka moze od toa da e zatoa sto se pojavi samo kaj sto pominav (facepalm) ne cesa tolku, kolku sto pece pogotovo koga ke zastanam ili sednam . Ke probam so ovie nekolku varianti i ke izbegavam odnos sto i normalno :)

8. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Na levata sramna usna denes pronajdov malo topce. Na dopir ne me boli a vnatresno e. Imate li ideja sto bi mozelo da bide???

9. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    го имав истото пред две години и многуу е болно доага нешто како хемороид но не е баш појди на доктор или во аптека побарај има една црна маст многу помага и одмивај се со камилица ако можиш стави си на секојдневна и држи ја некое време или со ракија натопи ја но не многу ..

10. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Дај не зафркавај, три пати по ред е веќе форсирање, а не па да се чудиш зашто му бил помек. Првиот пат да е највозбуден е нормално, со тоа и најјака ерекцијата. Зависи од расположение, некогаш и втор пат за кратко време е многу, а камо ли трет. :D Немаш никаква причина за грижа, само уживајте и не се форсирајте. Некогаш е подобро еднаш ама да е убаво и со страст, отколку два-три пати да се форсирате со сила.

11. lili.g

lili.g Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    30
    duso Neznam Od Kade poteknuva pricinata Za somnez I strav Od sida,no Kolku sto jas sum informirana Moze da se prenese preku site telesni tecnosti.mala ranicka na rakata Moze da bide otvorena vrata Za virusot.

12. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Да си одиш на гинеколог.
    Со Бартолониевата жлезда можи имаш некој проблем... А богами тоа и не е мал проблем
    На кое место точно ти е на усната? средина/ почеток/ крај?

13. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Nekade na kraj, kaj vlezot na vaginata.

14. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    90% e бартолонитис.
    Појди си на гинеколог најдобро и најстручно ќе ти каже и ќе ти даде терапија
    Моја блиска имаше ваков проблем се правеше операција и отече многу зошто не сакаше да оди на доктор.
    Не се игра со здравјето.
    Тоа ни е најбитно

15. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Vo sreda si zakazav termin. Se nadevam na najdobro inaku toj ginekologot mnogu me nervira. Ni na ziv se smee, nitu na umren place. Pred nepoln mesec bev kaj nego.radi infekcija, mi dade vaginaleti pa ne.mi pomina, uste imam.

16. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    не си обврзана да одиш кај него.
    Ако не си задоволна од него како доктор не оди повеќе кај него.
    Не е пресудно тоа што не се смее за да не би одела кај него, доколку сметаш дека не го бива... Оди кај друг, и решен проблем;) ти посакувам среќа, и дај боже да не е ништо страшно, па извести како мина

17. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Ne za toa kako se smee, tuku laden tip e, ako ne go prasas ne kazuva. Tumruk. A ako odam kaj drug treba mn vreme da cekam. Pa dali imat mesto za nova pacientka itn... fala vo sekoj slucaj.

На bubac му/ѝ се допаѓа ова.
  18. kikica19

kikica19 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    У последно време усните на вагината ми се суви, општо цел тој предел ми е сум, самата кожа ко збрчкана да ми е, а на места ко да ми се пршуту... дури и сум забележала дека и ми испукува, што е доста болно. од што ми е тоа, која крема маст да ја користам?

19. lili.g

lili.g Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    30
    Suvosta vo intimata e problema.Idi da ti napravat brisevi i ne zemaj kremi hormonalni na svoja raka.detska krema mozes da stavas no samo Dodeka da otides na ginekolog.a ako odis naskoro i toa ne stavaj.mislam deka narusen hormonalen status e pricina Za suvost.

На kikica19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. loveNeymar

loveNeymar Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    девојки помагајте :/
    имам бел исцедок,ме чеша и ме пецка и малите усни ми се отечени...што ми се случува?