@SnowQueen17, туширањето нема врска со тоа дали сексот бил заштитен или не, ти пред се се тушираш поради својата интимна хигиена како и за да ја испереш потта од себе, сепак сексот е физичка активност . Секако дека не е страшно да се истушираш и наредниот ден, ако не си во состојба истата вечер.
Zdravo Snow Qween. Nemora sekogas da se tusiras. Jas ne se tusiram posebno koga koristi od kondomite na durex sto se aromaticni, jagotka, banana, itn. Bas mi e prijaten mirisot, i obicno ne se tusiram do sledniot den bidejki pod postela mi mirisa ubavo, na ovosje i bas mi e prijatno spienjeto. E sega zavisi, ke si vidis ti dali ti odgova taka ili ne. Ali ako ne koristi on kondom, togas pa moze trudna da ostanes, no i toa ne e loso. Zavisi, sekoj kako mu odgovara, nema pravilo za toa.
Izvini Buba od mobilen pisuvam, decata mi go okupiraa kompjuterot i ne sum sekogas vo moznost na kirilica da pisuvam.
Ве молам некоја слободна феминка да ми пише во ЛП. Поточно некоја која има искуство со вагинални апчиња.
Па пиши го проблемот тука де. Повеќето од нас имаме искуство со вагиналети, па која ќе прочита сигурно ќе ти пише мислење.
Е како бре тука да напише! Ќе ја познае гинекологот што и ги дал вагиналетите или аптекарот од каде што ги купила.
Мало не е ова критика се вика иронија. Ај оди на школо или учи нешто ако си се вратила. Едит: И баш таа што ќе и напише лп ги користи истите вагиналети, па ќе и одговори.
devojki imam prasanje i potreba od sovet. so decko mi sme zaedno godina i dva meseca i imavme odnosi tri pati do sega ednas bez kondom a drugite dva pati so kondom. se e super vo vrskata ideme uste se sakame, preubavo ni e samo sto sakam sovet kako da odgovaram na mislenjata na drugite koga me prasuvaat dali bidna so decko ti, i takvi raboti povrzani so seksot. nikoj neznae osven jas on i moja najdobra drugarka.. i sakam taka da ostane.. kazete mi sovet kako da gi izbegnam tie temi ili kako da im odgovoram..
Никој нема право да ти постави такво прашање. Ништо нема да им образложуваш само кратко и јасно:„Тоа не е твоја/ваша работа“. Ако почнеш да се сплеткуваш со одговори ќе те изедат, така да само кратко одговори и да те зезаат после ти молчи си.
Денес што чув е чудо. Другарка ми (не многу блиска имала односи) ,а е само 14 и пол години. Што мислите вие за тоаа???
Пинки епа сега што да ти кажам друго.Ти па викај им: Нема ништо мала сум за тоа. Има многу такви на форумов,а и општо и немам коментар.
Затоа не сакам да коментирам имам ќерка на тие години. Прво не е сексуално развиена мислам на половите органи, а за психичкиот дел и да не зборувам. Газот не знаат да си го избришат, а не пак односи да имаат.