Ne te e sram Daleron. Ne im se potsmevaj na decata. Od edna strana demek gi poddrzuvas, od druga strana im se smees za sekakvi raboti. Pa saka devojceto da ima intima. Ti ako sakas "pticata" da ja pokazuvas na site, ne znaci deka i drugite devojcinja sakaat raka.
Kazi im deka e platonska ljubovta, i deka imate samo oralen i analen seks, i deka seuste si devica. Taka ke te ostavat na raat, definitivno. I dobro e da im go postavis istoto kontra prasanje na drugarkite sto imaat decko. Tie sto nemaat decko prasaj gi dali bidna so nivnata raka ili race. Odnosno dali pocnale da masturbiraat.
Одговори им со контра прашање на пример: „Што мислите вие, дали сме имале или не“ а потоа кажи им, што и да ви одговорам неможам да го сменам вашето мислење, така да залудно е што и да ви кажам.
Pa toa e normalno. Devojkite vo sovremenosta sozrevaat mnogu porano. Nekoi na 14, nekoi na 16. Nemoj da te cudi toa. Vo minatoto sozrevanjeto bilo pobavno. No denes ne e taka. Zamisli samo kolku hormoni vnesuvaat devojcinjata nesvesno preku ishranata. Zivinata denes se kluka so hormoni za da obezbedi dovolna kolicina hrana za rasteckata populacija i potrosuvacka. Za seto toa da se napravi zivinata se stimulira so hormoni koi potoa nie indirektno gi vnesuvame preku ishranata. Zatoa nemoj da se cudis sto na nekoja tvoja drugarka "pticata" i propeala porano i veke ima momce so koe se raduva. Ne e vinovno devojceto za toa, losata hrana sto ni e na raspolaganje e vinovna za toa.
Лелел колку ме усрами не си свесна. Еве ќе се срамам дури една секунда, ти си нашла да зборуваш. Ти ако имаш птица да лета од гранка на гранка јас немам. И децата твои да си ги учтиш да се е*аваат на 14 години не туку ми попувај за бремености и односи од 14 години и некојси исповеди.
ништо само ладнокрвно не сакам да зборам на таа тема, мене не ме интересира дали вие имате и не сакам да ве интересира дали јас имам нешто повеќе со дечко ми..
lugje denes bev kaj decko mi i imavme oralen ama samo jas mu go pu*** i mi svrsi vo usta i morav da go goltnam. ima neso loso? mene ne m bese tolku gadmo ama prvpat e ova
@Acisal, толку ќе ти претставува задоволство девојчето да те свати озбилно и да отиде на лекар па да и се смеат таму или уште полошо, да почне на своја рака да се труе со антибиотици поради твоите глупости?? @pinky16 , ништо нема да ти се случи, орален секс е најнормална работа!!! Во иднина, ако не сакаш да голтнеш, спремете си однапред палома или тоалетна.
@Acisal, ти или имаш 10 години или си толку тажно неинформирана или си (многу поверојатно) трол! За жал, додека останатите тролови замараа со научно-фанстастични приказни, ти очигледно сакаш да направиш лошо. Какви матични, какви докторски консултации, каква микробиолошка проверка, доста веќе со тој муабет! Да, преку орален секс може да се пренесат СПБ но девојката не пиша дека иде по улица и им ги пуши на непознати машки, туку дека била со дечко и. Или сега треба да бара од дечко и и тој да се иде на лекар да се провери па откако кога ќе се покаже дека е здрав (со лекарско уверение), дури тогаш да продолжат со односи? @pinky16, остај ја Acisal, тресе зелени!
ne, na lekar vo nikoj slucaj mnogu i e sram i glupo, tuku sleden pat ke plukjnam ili voopsto nema da dozvolam. ama ova vcera bese od premnogu vozbuda negovoto i odednas mi spricna a i on me predupredi ama dodeka se trgnam vekke.mi spricna.. ne osetiv mng odma goltnav i se napiv sok posle toa..
Уживај душо. Ако нешто било страшно, сега никој жив нема да биде. Уживајте си во сексот и следен пат плукни и напиј се сок/вода.
hahhaha ne sum jas kriva sto tollu go vozbuduvammm (shalaa) ama i shala.na strana mnogu sum nadarena...
Aaa Pinky opasna si ti. Ke "sadite drvca" utre a. "Kapce" da mu obleces na decko ti. Neka sprica posle kolku saka
Аман бе не го плашете девојчето,не е ништо страшно тоа. Како прво,спермата не содржи буквално никакви бактерии,а ниту урина. Простатата лачи течност која што ја неутрализира урината во уретрата,а исто така не може да се уринира и ејакулира во исто време така да - за тоа немај никакви секиранции. Спермата сама по себе не содржи никакви бактерии ама баш никакви - но затоа бактерии може да има на самиот пенис - кажи му да дечко ти убаво и темелно да си го измие пред да си ги правите тие мераклиски активности. Доколку тој нема никакви сексуално преносливи болести (што веќе е отварање сосема друга тема) - во ред е да голташ сперма. Семената течност е всушност богата со хранливи состојки и е извор на квалитетни протеини. Често ја споредуваат со белки од јајца или желатин. Покрај протеините,содржи доста минерали како што е цинкот,и траги од магнезиум и калциум. Така да,слободно можам да ти кажам - опушти се и доколку можеш и сакаш,слободно голтај си.
hhahhahhaa da da mora kapce, na ladnovo bez kapa nikako koristime kondom obavezmo ama sme nemalr mnogu odnosi, samo tri i utre 4 ama dobro sepak ima vreme iako jas mnogu sakam zosto go sakam premnogu i on mene zaedno sme godina i dva meseca i se e prekrasno...