Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Bebica123

Bebica123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Што да правам?:/

A И да наведам.. дека го имам осетено во мене..али сосема малце...НИКОГАШ до крај..
    Што мислите??? :( :( :( :( :( :( :( :( :(

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.242

Ај за арно,за убаво,аирлија нека е...
    Ти шо мислеше,само ако осеќаш болка,ако има крв,само тогаш се важи?!Ма даааај...
    Кажи му дека би ти бил втор ако имате односи,ти е гајле и онака не веруваат повеќе на таа реченица.

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bebica123

Bebica123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

Па како иначе...? Како што кажувале сепак МОРА да има крв и болка.. ја НЕМАВ!

4. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690

Бебица, мене не ми е јасно како може да не знаеш дали си имала односи или не? Значи, штом си го осетила внатре во тебе, тогаш... Се знае! Не знам кој дел не ти е јасен :?: Е, сега крв и болка при првиот однос, може ама и не мора да значи дека ќе имаш! Така да, слободно кажи му на дечко ти дека ако сте интимни понатаму, ќе го заземе почесното второ место ;)

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301

Ех срцка, различни луѓе различни доживувања :) Кај некого болки и крвишта, кај некого како нож низ путер. Доволно е и малце да влезе, за да те скине.
    Сепак има веројатност сега кога ќе имаш до крај, да ти тече крв. Се е до твоето тело.
    Можеш да пројдеш и со лагата, дека не си имала ништо. Сепак уште си тесна ;)

6. Bebica123

Bebica123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

Јас како што сум информирана.. вагината има 9 мрежички кои треба да се скинат.. е сеа нз дали сама се тешам или ств е така.. дека не сум скроз скината.. м?? можно е нешто такво или спеак не?:/

7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301

Јао свашта!!! 9 мрежички???????? Само една е, пајжината на Спајдермен!

На LivingGlam и aquafortune им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.242

Сaкаш да чуеш дека си невина?!Нeвина си...
    До пола или цел,тоа е...плус,лицемерно е.Не беше цел,до пола беше,невина сум.Епа не си,невина се знае што е.
    Какви 9 мрежички,какви бакрачи?!Има различни типови на химен,ова не е резервна гума.Ако една се дупне,друга да си ставиме.

На noelle, girl1985, Queen.S и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926

Сите се различни , некои можат да бидат скинати после неколку односи , некои од првиот . Кај некои хименот е поспуштен кај некои не . Не знам точно да објаснам , не ме фаќајте за збор . И затоа не можеме ние овде да ти кажеме дали си или не си . Крвта и болката не се доказ или показател дека си скината. Мене ме болеше многу, скоро ич , за крв ни тоа немав .. скоро ич .

10. sweety.86

sweety.86 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    21

Нема девет мрежички кој ти кажал така те излажал една е ама вредна :) (па може и не е току вредна) а и да си имала секс не течи секогаш и кај секого крв :). Поздрав

11. maa

maa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    38

Јаооо девет мрежи,добра лага...Зависи колку ти е хименот високо,а тоа дали крв ти течело или не нема врска...Затоа најдобро би било да му кажеш на дечкоти (се разбира кога ке си подготвена за тоа) дека тој ке види сам дали си или не си...позз

12. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116

Ние тука не би знаеле да ти кажеме дали си невина или не :lol: тоа ти треба да го знаеш. Во секој случај ти кажи му на сегашниот дека со претходниот сте имале некои обиди ама дека никогаш не отишол до крај, можеби не успеал да те скине зависи хименот каде ти е поставен и колку влегол тој во тебе може било само малку на почетокот. А за 9-те мрежички :D :D хахах тоа е најсмешното нешто што сум го слушнала :rofl: :lol:

На Bebica123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006

Мене ме интересира, колку време не си имала односи? Точно, колку време, кога последен пат се случи нешто макар до пола. Кажи ми точно и ќе ти кажам финта како да се извадиш и да не се примети. :) Уствари, не е финта, ама како да го излажеш убедливо. Мене ми има успеано еднаш :lol:

14. dushe555

dushe555 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    fala Mikicke....neka si ceka uste 7nedeli...pa zdravje posle ke nadoknademe za propushtenoto :)

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Малку ми е незгодно, ама загрижена сум и морам да прашам.
    Веќе две недели и некој ден ми доцни менструацијата, досега веќе 4 години сум имала редовно, да сум бремена нема шанси :D , но загрижена сум многу. :(
    Настината сум и пијам антибиотик, ама не верувам дека би можело да е до тоа. :?:
    Чувствувам подуеност, почнаа да ми излегуваат мозулчиња на лицето, ме болат јајниците... :worried:

16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Млада си, сеуште ти се нема стабилизирано циклусот. Плус од антибиотици касни. Нема место за паника. А јајниците може си ги измрзнала, затоа те болат.
    Колку пати ви кажав да не одите со голи половини?? :!: :lol:

На dushe555 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Нема врска Лоли, никогаш не одам со гола половина, баш затоа и ми падна чудно. :worried: Секој ден сум со боди, а мислев дека се стабилизирало бидејќи веќе 4 години ми доаѓа редовно. :worried:
    Најверојатно е од антибиотикот, фала многу . :*

18. Sweet.Heart

Sweet.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Без гајле срце мене ми доцнеше месец ипол ме фати паника 4 теста за бременост покажаа негативни а сеуште ми доцнеше отидов на лекар и ми кажа или имаш измрзнато или имаш пиено некакви антибиотици .. значи ужовај :)

19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Доџе ми да вриснем ! :rofl: Чупе памет у глава немој да те убие радозналоcта , после да кубиш коси ;)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    мало ти на 9год. доби менструација? :?:
    ај нема везе...
    инаку се согласувам со постовите над мене, можно е да е од антибиотиците... ама и од прелада можно е. не значи ако носиш постојано боди, дека не можеш да се преладеш :worried:
    се надевам ќе ти помине болката и ќе ја добиеш во најскоро време :* :* :*