Ама немам ни чешање ни секрет ни печење што значи ѓа бе да користам се тоа бидејќи печењето беше само по односот а сега е нормално се ... тоа се јавува после однос
Ако не си влажна доволно или стегната мускулатура од самото триење кожа со кожа настапува печење. Во секој случај после тоа ако имаш можност одмивај се со чај од камилица.
Незнам дали е проблем , но стварно не ми е јасно во последно време кога и да имаме односи со дечко ми јас премногу сум влажна, дури сум и мокра околу вагината. Мислење
I jas sum celo vreme vlazna koga imame odnosi, a toa ne bi rekla deka e problem. Toa e ubavo shto si taka, dovolno si vozbudena i partnerite toa go sakaat. Poubavo mokra, negoli barut suva.
Здраво девојки. Јас имам еден проблем ако може и така да се нарече. Откако ми доцнеше неколку дена менструацијата се плашев и сеуште се плашам од односи со дечкоми, вчера пак го одбив се налути почна да плаче ми вика со кој ме изневери имаш друг што те задоволува никогаш немам паѓано на толку ниско ниво да му обеќам дека вечер ќе имаме односи му обеќав пошто ми рече остави го тој кондом ќе ми треба ама не за тебе туку за некоја друга што ќе сака.
Ах деца, деца. А, да фати дечкоти малку книгата наместо да плаче за пи*ка не ќе е лошо. Дете, гледај си го здравјето да не заглавиш па наместо он ти да плачеш после. Што се однесува до кондомот веројатно неможе да одлучи на која ќе го искористи бидејки сите него го чекаат со раширени нозе. Ако е ова вистина, дали си свесна дека си ти за него само сексуален објект? Вака изгледаат деца кои не ги плескале по газот кога биле мали. На 16-17 години наместо да мисли на убави работи таа ќе се оптоварува дали е трудна или не.
Ти немаш интимен проблем, имаш проблем со дечкото. Ако мојов за секое одбивање ми викаше дека иам друг, сега ќе имав друг Кажи му што е проблемот, ако не сфаќа и тилку му фаќа лејката, откачи го. Мажите треба да ве почитуваат во сексот - читај, да не ве уцеенуваат за да имате секс со нив, а кога ќе имате, да направат да ви биде убаво. Иј, ама се нервирам од вакви мажи кои со уцена скаат да фатат пичка, поим немате.
Сега се слушнавме му викам ај вечер да идеме на кафе низ град ми вика ти вчера заборави ли што ми обеќаше јас му велам што не се секавам. Ми вика ништо ајде нема врска штом се правиш многу паметна нема да се видиме и ми исклучи. Треба и со другарките на кафе да одам незнам дали да отидам со нив или да отидам со него
Бр-те.. И сестрами има дечко..Па цело време излага со него..Скоро секој ден се заедно.. ама исто така не ги занемарува другарките
Виктор прочита погоре што е проблемот и што и е прашањето на девојката ? @SnowQueen17 јас мислам дека треба да го послушаш советот што ти го кажа Cka погоре. Дечко ти треба да те почитува и сексот треба да се случува спонтано а не по договор.Па тој нека си мисли што сака,разговарај со него отворено и кажи му што е проблемот без да се карате ако не те послуша превземи други мерки
zvuci kako deckoti da ne ti veruva a ti odkoga si se ispasila ne osekas hemija poraboti na doverba so nego mesto da postavuvas ostri granici koj moze da gi interpretira kako da se obiduvas da go smenis/ucenis
Имам редовен секс исполнет со многу возбуда,испробани сите можни пози,долга предигра,орално задоволување..вагината ми се влажни ептен многу,но.....НИКОГАШ до сега немам свршено... Што е проблемот? Зошто неможам да свршам иако го достигнувам врвот она што е нај нај во сексот.. Дечко ми никогаш ми нема ништо речено за тоа,но сепак зошто неможам.. А при секс многу ми е влажна,значи просто се чудам... Сакам да го осетам чуството..Имам зборено и со другарки и они не свршиле никогаш,а читам на форумов дека пола и поише свршувате,како ?
@Yeeah вежбај со дркање (експериментирај) ...за повеке ке ти кажат жените од форумот http://www.webmd.com/sexual-conditions/features/cant-orgasm-heres-help-for-women http://www.brown.edu/Student_Servic...ion/sexual_health/sexuality/female_orgasm.php
а извини како им викаше? ај дојди првин да идеме на доктор да те проверам за сида, па после може да ми го ставиш?
А да прочиташе малку повеќе, а не само селективно подобро ќе беше отколку да цитираш некого без врска.
Девојки, имам 18 години и досега не сум имала односи. Имам дечко и кога излегуваме се качува на мене или обратно и како да се е*еме но сме облечени, гледам дека ужива во тоа. Е сега пред некој ден бевме излезени а јас имав добиено втор ден и правевме исто така, дали има некаква врска или може да ми претставува некаков проблем? (да нагласам повторно облечени сме) не сум искусна во овие работи па ве молам за совет и одговор