Форумџика на годината

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. missflower

missflower Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    На 1ви декември ја добив последната менструација, ми траеше до 7ми, погрешно се изразив

2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Добро де време е за добивање во ред е се.:)

3. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.373
    Допаѓања:
    148.747
    isfrli belo brasno ,kvasec i sekeri od ishranata...pij mnoooogu jogurt...ovosje i zelencuk poveke ...moras imun itetot da go zajaknes...zemi i nekoj preparat so ehinacea ili aloe vera...a zadolzitelno mora i mm da prima soodvetna terapija ...inaku ke si ja predavate infekcijata

4. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Здраво девојки јас имам прашање. Претходниот месец требаше да ми дојде на 31 но ми каснеше 5 дена и ми дојде на 5ти обој месец требаше да ми дојде на 4,5 но абер нема од доаѓање. Пола месец имам болки во долниот дел на стомакот кои траат само неколку секунди и пак престануваат. Имав и инфекција во октомври ја лечев со канестен вагиналетки ми помина пред една недела пак осетив чешање и овој пат само еднаш ставив канестен крема и еве сега немам чешање. Порано менс. ми била редовна за бременост не се сомневам но што може да биде?

5. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Bese i mm so mene ama ginekologot mu dade edna tecnost da se odmiva. Ama ne veruvam deka sega mi e od neg prenesena, ne sme imale odnosi dvaipol meseci, jas sum stalno pod terapija so vaginaleti, i ne se povlekuva. Ke si zakazam za da napravam urinokultura, da vidam so e problemot, oti stvarno mi prekisna veke a i kerka mi ja dojam pa ne bi sakala da se klukam so apcinja. Telefonski mi se javija za rezultatot da mi kazat deka imam bakterija ama ne ja razbrav mnogu oti ne go baratam najdobro germanskiot i samo.mi rekoa deka ke mi pratat recepta. Se osekjam kako nekoja krastava da sum. Sekakvi vaginaleti i.kremovi si aplicirav, i jaki.i slabi i.jajnicite me bolea od niv i pak ne pominiva.

6. Mpopta

Mpopta Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    34

Najubavo odi na lekar, da vidish sto e i ne stavaj lekovi na svoja raka. Najdobar sovet od mene

7. cuciTo

cuciTo Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    13
    со новиов дечко нешто не ни оди како што треба изгледа :|
    се е ок, знае баш да направи добра предигра а се гледа дека и он ужива
    но неќна решивме за прв пат да одиме до крај и испадна дека не може да ги поднесе кондомите (во смисла дека одма му паѓа) а јас не сакам без заштита, и дали поради тоа се изнервира или нешто друго е проблемов многу тешко му се ди*а
    а кога сврши некако ми изгледаше баш како вода :^)
    btw: имал и други пред мене, а и врска од 4години

можно е да има проблеми со потенција и такви работи?

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.476
    Допаѓања:
    91.913
    Го праша дали имал таков проблем и со другите цури?

9. cuciTo

cuciTo Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    13
    да и пред тоа така било за кондомите, али незнам изгледа они не навалувале толку па оделе без нив
    самиот си кажа дека не е ни малце до мене
    незнам како ќе биде и понатаму.. ама нејкам заради тоа да не успееме
    како да постапувам? (facepalm)

10. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.328
    Nemoj sega ti odma..
    Daj mu sansa, mozda ete bas se slucilo sega.

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Можеби е моментално, а можеби и трајно..
    Има жени кои што се задоволуваат со малку односно без разлика дали ќе постигне ерекција или не.
    Пробај уште еднаш до два па и три пати ако не бива едноставно не го бива. Типот си свршува со непотполна ерекција односно импотентен е.
    Едит: Кондомите немаат врска, изговор му е.....

На Aleksandarreal и toogood им се допаѓа ова.
  12. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Најверојатно си има проблем дечкото. Штом и претходно со другите девојки тоа му се случувало и не е прв пат, значи дека има некој проблем. Не е тоа до кондомите. А велиш и кога свршил како вода било. :?: Штознам, не сум доктор, ама до толку знам дека тоа не е нормално.

Не знам колку време сте заедно и колку сте зближени ама најубаво е да поразговарате, секако, доколку ти значи дечково, доколку не ти значи и не се подобри ситуацијава, не си троши време. Не мора веднаш, пробајте уште неколку пати, можеби ќе биде ок. Иако пак ќе кажам, штом тој и претходно го имал овој проблем не е нешто што туку така може да се реши. Ова е веќе здравствен проблем и треба да си отиде на лекар, да си се провери. Подобро така отколку секој пат да се фрустрирате и нервирате и ти и он.

На toogood и Daleron им се допаѓа ова.
  13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.285
    Допаѓања:
    137.036
    Прв секс е бре :) СТрес е битна работа, послебно ако 4 и пол години имал секс само со една, не знае дали е доволно добар и сега. Некои мажи се такви, скроени само за секс, некои се скроени и да размислуваат и да не им се крева од страв дали ке ја задоволат девојката како што треба.

Пробај и следен пат, опушти го, не заборавај чашка ракија да дрмне, нека му се крене, ставај кондомот, ако падне, пак вобуди го и терај. Не е страшно ич.

Ако се случи уште неколку пати ова, е тогаш не знам што да правиш.

На WORRIED.BT, Daleron и marama им се допаѓа ова.
  14. cuciTo

cuciTo Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    13
    ајде ќе видиме како ќе биде натаму, иако незнам многу работи ама ова ми дојде баш чудно
    а има разлика тоа со тоа да не може да има деца?

и фала на помошта :)

15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    И никогаш да не му се дигне ако ејакулира внатре може да има деца, евентуално ако е стерилен е тогаш не може, ама о том потом.

16. despi95

despi95 Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Колку дена после ризичниот однос можам да направам тест и кој би бил најдобар да го купам

17. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    Мислам беше 7-14 дена по ризичен однос. Sure тестот го фалеа како демек најрано давал резултати.

18. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Претходната менс ми доцнеше 5 дена ми дојде прво имав кафеав исцедок па си крварев нормално овој месец ми доцнеше 4 дена до денес и имам голема локва кафеава крв 2 пати ова ми се случува најпрво кафеава крв да имам. Дали е нормално?

19. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.419
    Допаѓања:
    9.601
    Да, да нормално е затоа што и мене ми се има случувано така. Сепак не грижи се не е ништо. :)

На SnowQueen17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Здравооо :).Имам 17 години и со дечко ми сме заедно скоро 1 година.Летото требаше да го имаме првиот сексуален однос и пробавме ама мн ме болеше само ме скина и не продолживме.Сега на 10.01.Сабота треба да имаме однос.А ми дојде на 1ви , а вчера ми заврши менструацијата.Што мислите дали е погодно сега денес на 10ти. да имам однос.Се разбира и ако е погодно да имам ,се разбира со кондом и да сврши надвор дали ќе бидам доволно заштитена ? Чекам мислење. :* :hug:

Последна измена: 10 јануари 2015