Искрено незнам но зошто би ставала? дали имаш некоја потреба од тоа Има сто производи кои се наменете за вагината разгледај подобро незнам зошто би ставила
Денес ми заврши менструацијата 7 ден ми е, од како ми доцнеше 4 дена и потоа имав нормално крварење болките кои никогаш сум ги немала до сега не престануваат. Ме пецне остро на долниот дел од стомакот една минута и престане од што може да биде ова?
Имав многу чешање, најверојатно беше кандида и вчера отидов на гинеколог. Ми стави виолетов раствор и ми кажа дека може да потече малце од него, но ништо страшно не било тоа. Треба вечер да ја ставам првата вагиналета. Пред еден час бев во вц, и имаше неколку бледи капки крв на хартијата. Од што може да е тоа? Да не ме разранила вчера докторката при прегледот малце, или пак е некоја сериозна бактерија? Или пак да не сум случајно бремена (иако не би требало, ме гледаше на ехо (ако е тоа тоа- на екранот))? Од што може да е таа малку крв, ме плаши?
Zdravo devojki. Prvo izvinete za latinicata ama nemam kirilicna poddrska na telefonot. Se zacleniv vecerva bidejki imam eden problem. Pred nekolku denovi se zapoznav so eden decko vikend bese malce alkohol i zaminavme zaedno. Imavme seks se bese super. E sega problemot bese vecerva se vidovme pak imavme seks dva pati prilicno dolgo po okolu polovina cas ama toj ni prviot ni vtoriot pat ne svrsi. Dali vi s e ima sluceno nesto slicno, bidejki ne se poznavame bash mnogu mi bese neprijatno da go prasam nesto, se cuvstvuvam loso... znaete zenska psiha dali e do mene, dali jas ne bev dovolno dobra iako navistina se potrudiv. Zbuneta sum ova prv pat mi se slucuva zatoa ve molam ako imate nekoe vakvo iskustvo ili sovet spodelete. pozdrav
Vaka devojce da te prasam prviot pat koga imavte sex pod dejstvo naalkohol svrsi ili ne ili samo vcera vi se sluci ova
pod dejstvo na alkohol svrsi zatoa i napisav se deka bese super prviot pat, pogresno se izraziv moja greska
Здраво на сите значи вака имам девојка 2 години,и двајцата сме невини и неколку пати пробувавме да имаме односи но неа секогаш ја болеше потоа после неколку време повторно се обидовме во 2,3 наврати и и го ставив цел но крв немаше и ја болеше,дали е можно да ја имам скинато,ве молам за совет БЛАГОДАРАМ
^ Фала Богу еден да не се сомнева дека девојката не била невина штом немало крв, туку напротив да се секира дали ја скинал. Надежно е, надежноо.
Не планирам да ти судам за тоа дека си била со некој кој не го знаеш доволно. Секој има различна перцепција за работите во животот. Твој живот, што сакаш прави. Ама како бе доволно го знаеш за да си интимна со него, а незгодно ти е да го прашаш?! Полично нешто од сексуалниот чин нема. Значи си ја поминала најголемата бариера, а ти е незгодно од дискусија за истото.
Феминки ми треба совет. Веќе 1-2 ден како често мокрам и при крајот осеќам како печење, сабајлето се разбудив и два пати мокрев и имав како тегоби како лажна тревога за мокрење. На сето тоа датата за добивање ми е на 19 и ги имам сите симптоми на менст. (болки во грб особено половината) е сеа додека бев сабајлето (денес ) да мокрам имав капки крв ама мн малку на гаќите и кога се избришав имав исто така но не многу крв. Во текот на денот мокрев уште два пати и беше без пецкање. Инаку имам 18 год и веќе 2-3 Месеци откако сум сексуално активна. Ви благодарам на секој совет
Можно е до тоа дека ќе ти дојде. Но има шанси тоа да биде знак на уринарна инфекција. Ако продолжат симптомите пробај да го зголемиш внесувањето на течности со консумирање на чаеви од брусница и увин чај(иако е малку грозен доста еефективен е за уринарниот систем) Во секој случај ништо страшно...можно е малку да си предадена
Можам да замислам како си се чувствувала и мене би ми било незгодно и глупаво да го прашам искрено може не бил доволно на пален ... немој да се лутиш ќе ти кажам пример кога кога брат ми раскина со женска му на нивното место однел друга имале однос долго време и никако не можел да сврши се напрегал се трудел бил нервозен ... се може да е но сепак од околу разговарај со него
Го имам истиот проблем значи буквално се исто само разликата е во тоа што јас немам добиено веке 4 полни месеци аа постојано ми се случува истото..за бременост не се работи сигурно бидеќи сум немала однос веќе година дена повеќето ми велат да одам на гинеколог но досега никогаш во зивотот не сум била и ми е страв да се решам па некој да казе што мозе да биде
@Lovely93 незнам дали ова би значело за тебе но за @jabi мислам би и било од корист ,бидејќи како што кажа со слични симптоми еден преиод бев и јас пред 2 3 години прво ми доцнеше а после дури 3 месечи воопшто немав добиено а не стануваше збор за бременост .На гинеколог кога појдов ми рекоа да направам хормонален статус и испадна дека пролактинот ми е мн висок и поради тоа е .По 10 дневна терапија значи одма 10иот ден добив и од тогаш дали на некој начин ми се изрегулира не ми доцни ни час а не пак ден.Мој совет да си појдете на доктор ништо страшно не е само ќе се среди проблемот.
Претпоставувам дека имам инфекција на урина и дадов мокрача, сакам да прашам дали може да се открие дека е од секс.однос или само дека е инфекција која може да настане од разни причини. Ми треба итно