Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Стави кантарион, без разлика дали е бубулица или внатрешно влакно, кантарионот ќе го извлече на површина и ќе ти помине за неколку дена.

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ех да ни беше сега тука Фемина трачеви, нашата омилена тема, ова е баш за таму :lol:

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    :D Не Бројче, на 10, а уште некој ден 14 ќе правам. :)
    Фала ви многу. :hug:
    П.С дефинитивно ни фали фемина трачеви. :rofl:

4. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.820
    Допаѓања:
    23.612
    Мене гинеколог ми има кажано дека кај секоја жена е нормално да има или една менструација повеќе или една помалку во текот на една година (значи или 11 циклуси или 13 годишно) и плус ти си мала уште не ти е средено поздрав ;)

5. dushe555

dushe555 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    hehehe ova bese smesno!!
    me potseti na baba mi-ona taka mi vikase!!! :rofl:

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Феминки, мене ми дојде вчера, сабајлето, без болки стомачни кои инаку ме парале, само градите ме болат. Имав малку, и после цел ден немав, денес едвај по капка некоја :?: И додуша два три дена порано од вообичеаено. Од што може да биде, не бев со антибиотици, не знам нешто посебно да било, освен ако важи нервозата изминативе две недели, ама оти ништо не осеќам? чудно ми е... :worried:

7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Нервозата важи и тоа многу, добро е што воопшто ти дошло, обично од нервоза касни. При стрес и нервоза организмот трпи многу и нормално е да има промени, што кај женските најчесто се манифестираат во менструацијата. Ми се има случено и мене да ми трае два дена од стрес и да ми тече ептен малку само на две три улошки. Не се секирај ако немаш други промени , ептен ако те мачи тоа отиди на гинеколог, ама мислам дека ке бидеш ок ;)

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ^^^A бе се тоа добро, ама олку малку? Со капки се мери :D :?: , се надевам дека не е нешто друго, ај, што може да биде па? Ќе помине си велам, сакам да соетам болки за да знам дека имам :lol:

9. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652

10. michelle79

michelle79 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    107
    Што да правам?:/

A be aj ne zezaj, ne zbori glupoasti, ne si skroz skinata, ko da e bitno denes dali nekoj ti e prv, osmi, dvaesetti. Ti go stavil i kraj. Segasniot decko ce ti bide vtor. :)

11. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Што да правам?:/

Можеби тој ја скинал да, али таа не продолжила да има секс со него.
    Фактички сегашниов ке и биде на некој начин прв, бидејќи со него ќе ги запознае убавините на сексот, бидејќи со тој претходниот не ни имала некое уживање и воопшто секс, како што кажа само еднаш го осетила до пола.
    Медицински да можеби нема веќе химен, али вистински сексот ќе го запознае со тој што е сега. :)
    Како и да не, уживај не е ни важно кој е прв кој е втор, а и тоа не треба да му пречи на сегашниот ти дечко, баш во денешно време треба машките да се плашат ако ни се први, пошто жена не умира со еден к*р знаат дека последни немат да ни се. :lol: :lol:

12. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    devojkiii ke znae li nekoja da mi kaze koga mi se plodni denovi so ogled na toa deka dobivam redovna menstruacija minatiot mesec dobiv na 11 (ne dobivam segogas na ista data no tuka nekade e od 8 do 11)
    imam slusnato za presmetuvanjeto na plodnite denovi nesto 14 dena posle menstruacijata ili neznam kako e tocno...??? :)

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    мене ми се плодни одкога ке ми заврши секогаш после 25,сега незнам кај тебе,можеби после менструација :^)

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Пинк, имаш на сајтот на фемина календар на плодни денови ;)

http://www.femina.mk/здравје/интимно/календар-на-плодни-денови

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    Tnx :) :* :*

16. bibs

bibs Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    13
    дечки како може со некој што го знеш како дише што ти е најдобар другар , те разбира му веруваш ти верува и сте еднставно сродни души да имаш проблем во кревет :^) тој имал многу пред мене а мене ми е 2 и сега се прашувам дали е до него или до мене се случува воопшто да не му се ...хах незнам дали да се сомневам во себе пошто сум се гледала со други ама ништо освен петинг и не сум имала ваков проблем... тој вика дека е поради тоа што многу мисли кога е со мене и му е тешко да се сконцентрира на таа работа :D а јас... незнам се мислам да легнам и со друг онака без везе да си ја ресам дилемата дали е до мене ли него... однапред благодарам на помошта

17. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Како да легнеш со друг? :^)
    Поработете малку на предиграта и најдете ја идеалната поза ;) .

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Бибс, а има ли хемија меѓу вас? Те прашувам затоа што мене нешто слично ми се случи еднаш , и сфативме и двајцата дека се е идеално арно ама нема хемија, а тогаш се друго ти е џабе...некогаш е можеби подобро да си останеш добра другарка со некој.
    Зависи, не ти ја знам во целост ситуацијата ;) колку пати се случило досега ова? Чекај малку, ако ти е битно да успее врскава, не трчај да легнуваш одма со некој друг само за да увидиш во што е проблемот. Мој совет :)

19. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    celosno se soglasuvam so Phyramide... nema nisto da postignes ako odma legnes so drug

Dragi moi forumdzikiiiii snosti ni se sluci nesto od koe sto i jas i decko mi se isplasivme mnogu, pa sakam da znam dali e opasno i seriozno. (Dokolku nekoja imala nekoe slicno iskustvo ili slusnala takvo nesto)

Imavme odnos i ja smenivme pozata, jas legnav so rasireni noze na krevetot i koga toj go stavi penisot vo vaginata vednas se trgna i rece: -Si ja skinav glavickata... Vednas stanavme i vidovme deka pocna da tece krv a kozickata na glavickata na penisot bese rascepena, rece deka go boli... i dvajcata se tresevme od strav neznaejki sto se sluci... a penisot mu omekna i epten se sobra... po 3-4 minutki prestana da tece krv... i pomalku go bolese. Decko mi bese izbezumen i celiot se tresese od strav.

Potoa razmisluvajki se obiduvavme da najdeme nekoi logicni resenija... jas si pomisliv deka ne se namestil ubavo i ne e imalo dovolno vlaznost stom taka mu se rascepi(skina) kozickata...

Sto bi mozelo da bide... da ne e nesto seriozno... :sweat: :sweat:

20. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    На дечко ми другар му се случило тоа ама при анален сех, така да причината била ненавлажнетост, он немал проблеми му поминало без последици, најверојатно и во твојов случај е тоа, ако не му помине за ден- два нека се обрати на уролог :!: