Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Miss.N

Miss.N Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    1.359
    Ау тоа се прави мислам од инфекција или послаб имунитет ако зборуваме за истото.. Една другарка имаше и со се проба не и исчезнуваја, а знаат и да болат некогаш само со јаболкова киселина мачкај го ке го снема за неколку дена и не би требало пак да ти се појави ако веќе не помага посети гинеколог ке ти дадат нешто..

2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Уво да не ти чуе немај гајле уживкај си не си бремена.

3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.661
    Допаѓања:
    173.922
    Да си посетис гинеколог да ти земе пап тест најберојатно имас нискоризичен ХПВ вирус кои предизвикува генитални брадавици понатаму гинекологот ке те упати како да ги излечиш
    @Miss.N а ти ако не се разбираш подобро не ја тапкај по рамо како демек не ти е ништо колку да ја утешиш неке ова тешење доктор си сака така да советот од типот канестен не ти мине тука сте научиле нешто сте чуле тоа едно тоа само го знаете канестен си е за габична инфекција неможе за се и сешто да биде

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Јас имам такво со години, нит расте нит пак до сега гинеколог ми рекол дека е нешто опасно.Едно време имав кондиломи ама тие ги уништив сама без гоерење и гинеколог. Кондиломите се шират и се како кожички и се меки, а ова што го иам стои см години и никој не обрна внимание, сепак консултирај се со гинеколог кај секого е различно.

5. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28

6. Miss.N

Miss.N Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    1.359
    Епа според мене не е ништо страшно, сепак и реков да си посети гинеколог тој знае повеќе и од мене и од тебе ;)

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    @Leonida2 Не се обидувај како мене. Ги поврзав со конец најголемите, болно беше тие беа најверојатно машко и женско после се исушија и сите останати паднаа.Инаку пријателка со есенција за туршија ги отсрани и не и се појавија веќе. Ама со есенција некој друг треба да те намачка.

8. AngelAny

AngelAny Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    1
    Девојки, имам секс без кондом, и после секој секс ме чеша околу вагиналниот дел, и имам некое чудно чувство не знам како да го објаснам. инакуштотуку ја забугив невиноста и ми се случи два пати ова? Чешањето ми трае околу ден -два?? Совет

9. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    Ама јас едно имам како вишок кожа дури..можеби останатите не се појавени инаку доколку стварно нема друг решение за нив се ке се обидам..

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Како вишок кожа и меко тоа е кондилом.

11. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    а додека ги имаш неможиш да имаш сексуални односи?

12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Можеш.

На Leonida2 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    А да не си закачила нешто од дечкото? М? Како тоа толку многу им верувате бе, па одма без кондом.. Бре бре, е баш заради вакви случаи треба сексуално образование.. Најобро е да одиш на гинеколог, па фино лепо да те прегледа.

На Specijalka90, Nausicaa, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Сакам да прашам за еден проблем кој ме мачи веке 2 дена.Многу често ми се оди во вц,ама мокрам само по 2-3 капки и некој пат ме пече,некој пат не...денеска избришав нешто како крв,исто како ретка бледа црвена водичка.Онака болки,чешање немам ништо.Многу ме плаши ова и се прашувам што може да биде.Некакви мислења или слични проблеми????

15. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Тоа што мокриш често, а по малку, може да значи дека е настинка. Ама крв може да значи и некоја инфекција во мокрача. Крв може да има и ако имаш песок или камче во бубрези исто така, ама тоа не верувам дека нема да го почувствуваш. А сигурна си дека крвта е од мокрачата?
    Најубаво да си отидеш на лекар, а во меѓувреме јас би пиела увин чај или чај од брусница. Мене ми ги препорача матичната кога имав проблеми со бубрезите и кога имав мала промена во мокрачата. Многу прочистуваат. Не верувам дека е нешто страшно ама сепак најдобро е на лекар да си отидеш и да си провериш мокрача. Не оставај така. :)

16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ми личи на цистит, ама сепак појди си на лекар и обавезно уринокултура.

17. Aquarius21

Aquarius21 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    530
    @mila-88...j

Можеби да ти е од настинка или пак да имаш некоја инфекција ние сите тука може само да нагодуваме што е причината а не да ја знаеме вистинската дијагноза. Затоа најдобро ќе ти биде што побрзо да отидеш на доктор и да ја дознаеш вистинската причина. Поздрав

18. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Еве сега ми е подобро,немам мокрено веке 2-3 саати..некако се чувствувам подобро...ти благодарам многу за советите..ако пак ги почувствувам истите тегоби ке отидам на лекар сигурно.
    Фала уште еднаш девојки :*

На Daleron и Daydream им се допаѓа ова.
  19. annaa22

annaa22 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    62
    Zdravo Zenski!!! Vaka jas sum bremena veke 11 nedeli pa bi sakala da prasam dali smee da imam seks so partnerot i dali toj smee da svrsi vo mene... Nekako mi e nezgodno da go prasam ginikologot :D, a so bremenosta se e vo red :P. Pozdrav :D

20. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Ако е се во ред со бременоста можеш да имаш односи, и може и да сврши во тебе.

На annaa22, Kitten и Daleron им се допаѓа ова.