Epa super... Znes slusnav nesto kako demek ako svrsel vo tebe se opustala matkata i deka toa ne bilo vo reb. Fala za odgovorot :
Ако бременоста е во ред нема да имате проблем, јас кога бев бремена ниско го носев бебето и докторот ми забрани секс уште во вториот месец, а иначе за она другото со матката мена врскаа. Чим можете уживајте сиии
Ме интересира, дали е нормално после однос од вагината да излегува воздух, она баш како гасови да се испуштаат така звучи.
Ова прашање не е за мене туку за моите родители. Денес ми требаа нешто пари и сакав да земам од колата на таткоми. Отворив и видов бонбони, мастики, влажни марамици и ја отворив малата вратичка најдов 1 кондом и тоа некоја странска марка не беше ниту Durex, Sportex... Колата исто така беше полна со парфеми мали и големи.. Моите родители се околу 40 години не верувам дека имаат односи. Барам одговор од вас дали да и кажам на мајками за кондомот а може и тие да имаат односи па да се засрамам а може да ја изневерува и ми е жал за неа.
А што мислиш ти дека ако имаат 40 години стари се и немаат односи, не користат кондом и парфеми? Ти се молам, баба и дедо имаат уште односи, ти за родителите од 40години го праиш овој муабет? Немој да се трескаш одземја, не значи дека има правило до колку години смееш да се сексаш плиз!!!
Да но пред неколку години се криеше кога збореше на телефон се караше нонстоп со мајками и еднаш како да го наслушнав како си збори со некоја жена и мајками му велеше по други одиш знам и затоа сега прашав може пак да ја изневерува. Многу пати мајками ми кажувала вика јас го гушнам кога си легнеме а тој ми ја тргне раката.
Мој предлог-кажи и веднаш. Па една е мамичка,Без разлика каква и да е работата не дозволувај таа да биде изневерувана и лажена притоа ти знаејќи ја вистината.. Ти посакувам многу среќа.
Само што го прочитав твојот коментар веднаш и кажав се насмеа и како да се подзамисли малку и цело време се смееше и реков ако е за тебе добро ако не е сакам да ти помогнам и она ми рече а ти од кај знаеш како изгледаат кондомите и ми обека дека нема да каже на таткоми ама пак ми е страв да не ме издаде.
po princip spermatozoidite umiraat vo ladna sredina taka da se razmnozuvaat samo vo topla mnogu e mala verojatnosta
Дали тоа ти Daleron ме напаѓаш? Образувана сум колку што ми е потребно и не сите на 40 имаат односи јас побарав мислење а не ги раширив раците и реков ајдее НАПАЃАЈТЕ МЕ !
Zdravo devojki.. edno prashanje do vas, dali moze preku mokraca da se doznae deka imas seksualni odnosi, ako ima nekoja infekcija ili nesto? Ili pak ako si bremena dali moze preku obicna proverka na mokraca i obicna krvna slika da se doznae?
Дали си имала односи и за евентуални вагинални инфекции не може, треба на гинеколошки преглед со пап тест да провериш за инфекции. За бременост може.
Овде си поставила неколку прашања во едно. -Преку мокрача неможе да се дознае дали си имала сексуален однос, тоа може само гинеколог да види при преглед -Преку мокрача може да се види ако имаш инфекции (ама не сите видови, некои преку брис се откриваат) -Преку крвна слика е најсигурно да се утврди бременост
Здраво девојки да ве прашам нешто. Неколко дена имам црвенило и малку ме пече и чеше бев на гинеколог и ми дадоа вагиналетки. Сакам да ве прашам дали смеам да имам односи, најнормално со кондом ? ВЕ МОЛАМ ОДГОВОРЕТЕ !!!!
Да, постои опасност и тоа голема! Не е доволно само да го избрише пенисот, туку дечкото треба да уринира и да го измие со вода пред да продолжите со наредната партија.
Здраво девојки ! Ќе ви бидам од се срце благодарна доколку ми дадете совет за мојот проблем. Имам врска која е со еден збор прекрасна. Од страна на партнерот не можам да се пожалам и разберена сум,почитувана и пред се сакана. Истото му е возвратено и од моја страна го сакам најмногу,но проблемот е што кога имаме сексуален однос јас не можам да се опуштам целосно т.е мислам на глупи работи што не се потребни пример една од тие е неговата бивша и дека тој со мене е само за да имаме секс. Пред тоа бев многу повредена но се ми е избледено веќе,со него ми е многу убаво и сите лоши работи ми се заборавени но не знам зошто така ми се случува баш тогаш кога ни е најубаво. Само што ќе почнам да се ослободам го осеќам и оргазмот и оп ќе почнам да мислам на разни глупости. ве молам за совет. Поздрав