Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Апстинирајте некое време, ќе му заздрави.

2. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    ke poceka nekolku dena i potoa ako ne zazdravuva ke odi na doktor...

a nema li opasnost od infekciranje...?

3. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Не би требало да се инфицира , барем другар му на дечко ми немаше проблеми, сега не знаеме баш од што точно се случило , како што кажав погоре само споредив , знам дека му е срам и да помисли на лекар, затоа викам да почека некој ден , ама ако гледате дека има видливи промени на лошо нека иде одма, ако заздравело т.е не чувствува болка нема потреба да се секирате. Нека се измие со камилица и кантарион ке биде како нов, ако е од недоволно навлажнетост, сепак само нагаѓаме :?:

4. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Не си играјте со здравјето! Под хитно на уролог!.......може да накаче некоја инфекција недај Боже!

5. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    sram mu e da odi na doktor, ako ne e nesto vo red sekako deka ke go nateram da odi.
    No za sreka mislam deka pocnalo da mu zazdravuva (barem kako sto vidov snosti) i ne go boli veke... se nadevam deka se ke bide vo red :)
    [mod-kirilica:Dqpyjhha][/mod-kirilica:Dqpyjhha]

6. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Мило ми е ако е така, сепак нека се мие со камилица и кантарион , тоа може само да му помогне да не се секира дека ке се инфицира и побрзо ке му заздрави ;)

7. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Не е страшно и дечко ми така си ја скина кожичката при пенетрирање и течеше многу крв,но за ден два му разасна,ништо страшно ;)

8. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    :rock: Проверено-докажано, брзо ке помине...

9. merlin

merlin Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите :)
    Редовно ги читам темите на форумов,искрено има што да се прочита и да се научи.
    имам проблем и сакам да го споделам со вас т.е ми треба ваше мислење или совет.
    Имам дечко скоро една година,на почетокот односи имавме 2-3 пати неделно,во последниве два месеци се случува да имаме односи(едвај) еднаш на 10 дена, ,сега ако му се приближам јас само наога некоја причина де го боли ова де она без везе,не покажува никаков интерес,прво си помислив дека веке не го привлекувам и сакав да раскинеме,тој полуде, не сакаше,ме носи паметот до тамо дека можеби е геј, незнам веке сто да мислам ве молам за помош ме интересира сто мислите вие ако има некоја слично искуство ве молам за мислење.

10. anahristina

anahristina Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Decki sakam da ve prasam dali nekoj e imal kako mojot prblem?Koga prv pat imav odnosi ne mi tecese krv ama voopsto ?dali toa e mozno ili nesto ne e vo red?ve molam pomognete mi

11. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    884
    Не паничи одма-не е ничто страчно. може да не му е до секс од иљада и една причина. подобро седни разговарајте отколку да се филмаш сама. во нашата врска јас сум таа што има периоди кога не ми е до секс и по 10 дена ;) а не сум лезбејка ;)

можно е. ни мене не ми течеше крв воопшто. разгледај убаво-има цела ваква тема-ке се изненадиш колку многу девојки има како тебе ;)

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Мерлин , можеш да пробаш да го возбудиш со нешто што немате пробано до сега. Нов долен веш пример :)Можеби е само период , сепак разговарај со него .
    Анахристина , ни јас немав, можно е :) . Само трага на тоалетната после ама ептен малку .Се е во ред , не се секирај .

13. anahristina

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    дечки ај помогнете ми ве молам!!!кога имав прв сексуален однос не ми течеше крв никако,ни после 1 а ни 2 ден!дали нешто не е во ред?

14. anahristina

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    ке ми помогнес?ке ми казес каде да ја најдам темата?позз:*

15. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Па ти одговорија претходно девојките, или не ти е доволно уште.
    Еве овде ќе прочиташ повеќе искуства

16. anahristina

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Ти благодарам многу...

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    пред некој ден со дечко ми кога имавме односи, на почетокот многу ме болеше (така ептен одеднаш го стави). убаво ни беше, бевме ептен пијани (може и не се сеќавам на некој дел :$ ама нема врска. ) утрето кога се разбудив вагиналните усни и клиторисот ми беа потечени :worried: многу ме болеа, не можев да се допрам :( наредната ден пак почна да ми поминува и да ме чеша по малку... денеска веќе има некој чуден мирис :^)
    од што би можело да е тоа? дали од што малку сум се разранила и сега поминува и чеша....? :^) или???

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.969
    Бројче(имаш колешка бројче сеа :P )инаку да ти одговорам ...мислам дека ти е некоја иритација или инфекција чим те печело и чешало...а и кога те болело може од предходно си ја имала инфекцијата.Мене ми се има случено истото и кандида ми рекоа дека е и затоа ме болело..ми дадоа канестн и ми помина.Не е на рецепта ама поарно да идесш на гениколог ако не ти помине :)

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    е зар од инфекција толку да потечам? :worried: кандидата ти предизвикува оток? :?: ама добро е што ми поминува еве. ако уште ме боли и понатака ќе одам на гинеколог, сепак фала ти на советчето колешке ;)

20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Бројче и мене ми се така има дешавано неколку пати...ама ми кажаа дека е од недоволна навлажнетост (што не е во твој случај зашто сте биле пијани па си поопуштена него на свесно) или долг сексуален однос и малце по груб..не мислам дека е од кандида т.е. сигурна сум ...и не е страшно мене еднашка ми се подуваа како јајциња ми беа големи се чудевме од што ми е, не можев гаќички мои да си носам на дечко ми боксерици носев :$ утредента подуваноста ми помина ама ме болеше...мене ми беше од брз и дивљачки..не е страшно...камилица и ќе ти помине :*