Требаше да ми дојде вчера, а завчера имавме однос со дечко ми.Од кога тој сврши продолжи да ме задоволува сопрсти.По некое време примети дека на прстите има крв и престана. Мислевме дека ми има дојдено. Јас не осетив никаква болка ни тогаш ни после тоа, немаше/нема ни пецкање. Кога си отидов дома на гаќичките имав многу малку крв, а подоцна немаше ништо, немаше ни сабајлето. Сеуште ми нема дојдено. Најверојатно крвта е последица од гребнатинка или грубо задоволување(што јас не го чувствував како такво). Заборавив да напоменам дека користевме заштита и не сврши во мене, така било и порано и не е прв пат да употреби прсти. Знам дека е нормално да касни ден-два или да подрани, но сепак оваа ситуација ме загрижи. Дали на некоја феминка и се случило ова? Се надевам ќе ми одговорите што поскоро
Здрaвo девoјки,не знaев м кaде дa пррaшaм,зaтoa oвде. Пред некoј ден имaвме oднoси сo дечкo ми и зa прв пaт ми сврши нa стoмaче,a спермaтa се лизнa нa дoле,дaли имa некaкoв ризик бременoст ? Мoжеби сум смешнa aмa нoвa сум вo oвa.
Nema sansi, otvori na google da vidis kolkav kanal treba da pominat spermatozoidite za da stignat do matka cela vagina treba da ja pominat, a sami tuku taka ne mozat da stignat do matkata. Cim si nova vo seksot poise procitaj na internet i sekako pazete se
Здраво женски! Имам еден застрашувачки и депресивен за мене проблем..Последниве две недели почнав да имам речиси некако намалена желба за секс а и вагината во никој случај не ми се навлажнуваше (а и сеуште трае тоа) ..ми е страв да не е некој проблем медицински или од тоа што бев под стрес дека се каравме за банални работи глпости со дечкоми..дали само стресот е или нешто друго ?? Дали некоја од Вас и се има случено ваков проблем , го решила па знае да ми каже што да правам ? Ве моалм помогнете ми некако многу сум очајна околу оваа работа едвај се навлажнувам и тоа по малку иако како на пример денес целосно бев опуштена имав желба и за секс..се како што треба ама вагината сува барут .. едвај само малку се навлажнив и одма се исушив..доколку небеше оралниот секс мислам немаше да тргне работата..дури и заплакав од што се изнервирав :/ Ве молам за помош :/
Untitled12 Со тебе се е во ред, мислам дека е време да го смениш дечко ти. Шала на страна, ти озбилно ли очекуваш некој овде да ти даде одговор зошто не ти се навлажнува дундата?
Значи како прво не ти личи на ништо однесувањето,ова е форум , само чисто информативно прашав како и сите други што имаат прашано !!!!Просто и едноставно би било протолкувано прашањето дали му се има случено на некој такво нешто ,искуства мислење,совет! Немаш право да се однесуваш недолчино и со погрдни зборови на форумов,така да доволно ќе беше да ја остаеше само првата реченица и ништо фазла !
Влажнењето на вагината е кај секого индивидуално и зависи од многу фактори а и од хормоните.Има жени кои кукаат од премногу влажнење и неможат да имаат добар сексуален однос па некои се принудени да одат за време на самиот чин да се мијат(имам пријателка со таква мака и сега ке биде смешно но ке кажам како велеше-Абе се лизга што да му правам,само она тој проблем не го сфака трагично и си фура).Совет мој е да не употрбуваш обични сапуни туку одбрани средства за одржување на интимниот дел па и на крај да ти кажам-бадијала не се измислени лубрикантите,купи се некој таков и готово.
Девoјки aкo имa некoјa слoбoднa искуснa дa ми пише лп, oд свoи пoсебни причини не би сaкaлa дa гo спoделaм прoблемoт јaвнo.
Drugarka pocna da pie kontracepciski apcinja i i se poremeti cel organizam, kaj dobivase pred vreme i i traese povekje imase i ist problem kako tvojot, ne i se vlaznese... izgleda od poremetuvanje na hormonite nesto bese, prestana da gi pie i sega si e se vo red. Znaci od dve pricini moze da ti e toa: ili si oladila so deckoto (ti toa najdobro go znaes), ili imas nekoja promena vo organizmot, da ne si bila pod stres ili si piela nekoi hormonski apcinja? i dali si imas redovna i normalna menstruacija?
Prv pat koga imav sex ne mi istece krv nisto ne se sluci isto kako da sum bila skinata i decko mi nonstop me prasuvase koj me skinal i ne mi veruvase. Dali ima nekoj sto mu se slucilo ova i sto bi mozela da bide pricinata?
Кај секого немора да истече крв, не се сите организми исти, и не значи ако не ти истече, и не си невина. Е, така да му кажиш на дечко ти. А ако не ти верува, нема причина ни да биде со тебе.
Имав крварење после сексуален однос, кое за неколку часа помина и не ми се повтори досега крварењето. Која може да е причината?
Доколку сте имале погруб секс можно е да е настаната некоја гребнатинка и од тоа да ти е ,освен ако не е медицински проблем
Девојки многу често после секс речиси секогаш чувствувам болки во стомакот. Не се многу силни и поминуваат за кратко време и не сум посетила гинеколог. Пред некој ден имавме две партии и тогаш болките беа многу посилни. Мислев дека се поради менс. за неколку дена треба да ми дојде но болките повторно поминаа за кратко и немам добиено. Дали некоја некогаш чувствувала такви болки?