Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.079
    Зашто бе се е*те и сакате пак да сте невини за секој нареден аман неможам да сватам ова неколку постови слични читам

На MilaP, Luna91 и SimonaTino им се допаѓа ова.
  2. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Веќе ми е 32ри ден од циклус а од синоќа само при јак напон излегува малку црвено и толку. Ставав и топли работи божем ама исто. Ме загрижува зошто вака ми прави. Ми се има случено и порано но јас секогаш паничам. Ви се има случено ова?Ве молам за одговор испаничена сум до крај...Еве од сабајле само бледо розеви линии кога ќе дадам силен напор, вчера ми потече крв само и толку, денес пак нема.....Од една страна велам менструацијата е бидејќи веќе ми е 32ри ден, од друга страна се плашам

3. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.481
    Допаѓања:
    96.949
    Наместо да седиш дома и да се плашиш, си можела за денеска да си закажеш на гинеколог.
    И каков е тој напон? Добиено кога е си тече само од себе, не вршиш голема нужда за да даваш напон...

4. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Вчера го видов само по себе, после тоа при голема нужда имаше малку, потоа ништо...Дадов малку напон да видам дали ќе потече, пак излезе, дури вечерта си потече и крв...А денеска еве пак ништо. Инаку синоќа осетив малку дека ме боли стомакот како пред добивање...денеска на моменти само, ама слабо.

5. Vivid

Vivid Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    8
    Веројатно имаш плитка матка, затоа те боли после секс

6. Blondie9

Blondie9 Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки. Со дечко ми се 2 ипол години заедно и веќе година дена имаме односи. Но, на дечко ми му доаѓа многу брзо да сврши. Ова се случува скоро секогаш кога имаме односи. Во последно време го гледам дека му е многу глупо зошто јас сакам повеќе да ни трае а на него му доаѓа. Дали не некој му се има случено ова и дали знаете зошто му доаѓа толку брзо?

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Плитка матка хахаххаах морав да се насмеам, болките може да се и од полицистични јајници. Гинеколог му е мајкаѕта, аман јуѓе во кој век живеете.

Го палиш премногу, нема дечкото никаков проблем со тек на времето ќе научи да се контролира.
    Кога ќе почне да му доаѓа нагонот за свршување нека го извади малку да „олади“ па пак продолжете, се случува кај мнгу машки.

На Petar80 и Vivid им се допаѓа ова.
  8. Arko

Arko Нов член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Барам совет. Дали може да забремени девојче што уште ја немало првата менструација ? А да дојде во контакт со сперма кај нејзината вагина ?

9. Juuuuulie

Juuuuulie Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    162
    За време на прв секскуален однос има можност и да не ти поотече крв, секој организам е различен и ако е искусен дечкото тоа нема да му биде чудно. Ако веќе толку се плаши од неговите рекации едноставно нека изглуми дека ја боли или слично и нека го натера да изгугла за немањето крв..многу боље него тоа со добивањето и влегувањето во уште поголеми лаги :doh:

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    (facepalm) По кој пат истово прашање на темава. НЕ МОЖЕ.

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. klaoe

klaoe Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    8
    Девојченце,ја за прв пат имав сексуален однос на неполни 18...и не ми протече крв. Значи ме болеше .ама не прокрварев.Дечкото ми се налути отпочеток..но подоцна сфати.Некои девојки НЕ крварат..Е сега...Од тоа колку е дечкото искусен зависи дали ќе познае дали на сестра ти и е прв пат или имала односи и претходно...Ако е добра глумица,со среќа!

12. Juuuuulie

Juuuuulie Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    162
    ..и јас истото и го кажав на badgirl2

13. Arko

Arko Нов член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ке можеш да ми кажеш зошто не може? Ако можеш фала.

14. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ај да ти објаснам.
    Првата менструација го означува и почетокот на овулацијата во женското тело и е знак дека жената може да забремени.
    Јасно е сега без менструација дека не може да се забремени?

15. Arko

Arko Нов член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Јасно е, фала ти уште еднаш.

16. just me

just me Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    31
    Zdravo. Najprvo se izvinuvam deka ne pisham na kirilica bidejki e od mobilen.
    Vaka. Za dva tri dena treba da dobijam i veke edns nedela imam belo pranje. Denes ima poinakva boja, zolta ili svetlo zelenikava. Skoro i da ne mirisa. Isto da napomenam imavme odnos na ne mnogu cisto mesto. Moze da e infekcija? I dokolku e kako moze da se izlekuva? Nemam bolki vo stomakot, nitu oteznato mokrenje, ne me pece i ne me cesha.

17. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.079
    А бе не можам да не прокоментирам нормално ли е ова бе ејј ова векје е незнам како да кажам малолтна дете незнам уфф не ни сакам да помислам . Што бара дете контакт со такви глупости Алооо дали јас погрешно сватив или оива е нешто за 911

На Hipica, SparkyAngel и referentka им се допаѓа ова.
  18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.850
    Абе да се уплаши човек.
    Денес како рано добиваат мензис на 12-13 години, ова дете е значи -13 години.

На MilaP и Petar80 им се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.079
    Ќе му кажеш да вежба почесто и нема да свршува брзо или со тек на време ќе се навежба

20. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.079
    Еј не ми доаѓа на мисла незнам што би прокоментирал на ова бе ццц па и тука прашање леле незнам што и да напишам ќе звучи глупаво можеби и дека напаѓам ама ова е премногу мислам. Нама добиено уште а бе детенце тоа бре еј со какви глупости аууу