Пробајте со лубриканти на база на вода,посебно се препорачливи за постарите женски поради намалената способност за лубрикација при односи.Се продаваат во аптека и во Super Tinex.
Mislev i na toa pa probavme i so lubrikant ama se isto-nema rezultat...mnogu sum nervozen i ocaen, vakvo nesto neznam dali na nekoj mu se ima sluceno ali se ova me poluduva
Нека појде и сега. Пред неколку години си било за пред неколку години, а сега ако сакате да знаете што е проблемот нека појде сега пак.
Нека се провери уште еднаш на гинеколог како што напишаа погоре и побарајте стручна помош кај некој добар психијатар за да се опушти бидејќи можеби има некои психички пречки одвнатре што и пречат да се опушти.
Ok, fala vi na site za sovetite, toa i ni ostanuva nema sto drugo osven ginekolog, ubavo bese da se procita i nekoj vas sovet, fala vi uste ednas...
нема проблем, затоа сме тука се надевам нема да има никаков проблем па ако бидне извести не како си поминал
Вчера имавме со дечкото незаштитен секс (на брзина) тој не ни сврши. Инаку мене ми заврши пред 1 ден од односот. Помина 24 сати од односот и сега кога бев во тоалет имав бел исцедок, Што можи да е тоа? Читав нешто на интернет тоа било некој исцедок што ја чисти вагината од инфекции и бактерии, а и дека после менструација тоа е нормално.. Можи некој подетално?
Ништо братче тешко да ја скинеш штом е повозрасна, гарант жална врба и никнал во п*т*ата. Има и друга опција. Таа има спуштена матка (иако е подвижна), а твојот охохо машала.
Девојки од што може да ми се појави гадење пред да ми дојде менструација? И на 3тиот ден пак да ми се појави гадење од што може да се случува тоа.
сигурна ли си дека е поврзано со циклусот? мене не ми се верува да е од тоа можеби си настинала или си каснала нешто расипано
Не ми е прв пат вака да ми се случува. И кога ми се гаде тоа се случува пример сега и после еден саат пак.
Значи точка А те молам не шири дезинформации ако не знаеш или не си сигурна. Прво може да се појави гадење пред да добие,затоа што секој си е различен организам и зависи што како го прима. Во средно познавав соученички мои кои самите кажуваа дека повраќаат пред добивање,некогаш имало некогаш го немало зависи. Друго, нормално е, освен ако нема други индикации. Тебе ако ти се случило да не повраќаш не значи дека на сите ни се случува. Поздрав
Поради промена на нивото на естероген и прогестерон (хормони) во женскиот организам најчесто пред и за време на менструација доаѓа до главоболки и гадење. Природно е, не е страшно со тек на години поминува, најчесто после породување.
добро бубачке не се нервирај девојчето си праша јас пишав тоа што мислев пошто немаше спомнато дека и се случува така секој пат кога ќе и иде