Јас не се сеќавам ги изгубив гаќите криејќи ги од мајка ми или ги фрлив. Од други имам слушнато дека тешко се перат, па дури и на вриење.
не туку прашувај него земи си сапунче и истрљај троа тоа гакичките додека не ти се усмрделе чекајќи одговор.Нормално дека се перат,па и нема којзнае колку крв...па од мензис како се перат!??
Мал совет: Свежа крв се пере ИСКЛУЧИВО СО ЛАДНА ВОДА на рака, па после во перална на вриење Застојана мора да се остави да кисне во ладна вода па да се птшере на рака па после во перална А и шо гаќи беа тоа...веќе еднаш кажав-ако толку ти е страв да не ги види некој, фрли ги !!
Ми заврши менструацијата на почетоков на месецот(односно добив 27) ,И прееска гледам на долната облека секрет прозирен со малце крв во него..И на Гин тек вторник ќе одам..И сега испаничив си викам трудна да не сум и незнам што да правам,до вторник ќе побудалам ..Дали ако направам тест ќе ми покаже со оглед на тоа што не ми касни менструацијата? ... :/
A шо врска има кАндидата и вагиналетата со останувањето бремена....секој незаштитен однос е ризик сам по себе.... Ццц не ми се верува што читам по темиве.... Трк по норлево сега...и онака гледам ги пиете ко андоли да се...
оооо мај гадддддд наместо да спијам се ококорив повеке што функција има кандидата со бременоста нема никаква врска и може да си останеш бремена и тоа големи се шансите ај на здравје
@Малечка Маша ај објасни ни како успеа да имаш секс додека имаш кандида? Мене тој дел ми е фрапантен, а дека има многу неедуцирани девојки, веќе ни е јасно.
Значи очогледно е дека девојките се заебаваат по темиве. Никоја не е глупа толку ако дечкото и сврши таа наместо норлево да си бутне вагиналетка. Зарем има толку неедуцирани девојчиња? Не обркајте внимание на ваквите. Дозволете да и се одговори на оние девојки кои навистина имаат проблеми.
Кадијазата се манифестира со непријатен јадеж во пределот на половите органи, со појава на зголемена секреција т.е. беличест, густ, вагинален исцедок , со специфичен слаткаст мирис. Слузниците на вагината се црвени, отечени и болни. Половиот однос може да биде болен. За време на мочањето се јавува пецкање или болка. Како при овие симптоми ти си имала однос? При потечени уснички, јадеж, зголемена секреција, болка....
некое време имам проблеми во интимниот живот со маж ми...вака! тој ми вели дека понекогаш има желба за секс но неможе да ја оствари затоа сам се задоволува..а за време на тој процес ме брка од дома....ме прака по комшии ваму таму,па почна малку да ми пречи. јас немам слушнато за вакво нешто па малку ми е чудно.....
pa on si masturbira i ne mu treba zena.. zosto voopsto se ozenil ko mozi sam da si se zadovoluva..a i zs da nemoze da ja ostvari koga ima zena???
епа вели дека неможел да доживее оргазам или незнам што јас си мислам дека нешто ме лаже немам појма а и тој постар е од мене малку па само измислува по некој нови работи...
pa na toa mozi da se raboti, da se razgovara da se potrudi a ne samo da se otkazi..ne sakam da te zaplasuvam ama ima tuka neshto chudno.. koga maz ne saka seks.. neshto ne e kako shto treba..