Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.079
    Види потрудисе преку разговори, некоја романтична вечера, ручек нешто поинтимно веш меш некој сехси испровоцирај го во позитивна смисла нешто. Некој викенд сами некаде и сл. Не се напушта брак туку така секаде има кризи различни може изгубил воља за сехс незнам друго што би кажал. Но не дозволувај и ти да се уништиш и срушиш некогаш трпењето и собирањето во себе знае да делува многу лошо по самата себе.позз и мислам ќе биде позитивно и ќе се пофалиш

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starski

starski Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    . Пред месец дена имав секс со дечко ми, без кондом. Тој сврши надвор и мислам дека нема место за паника. Требаше да добијам на 24 јуни ама сеуште ми касни Еден тест направив недела дена пред да добијам и излезе негативен. Откако ми каснеше недела дена, на 1ви јуни направив уште еден кој исто така беше негативен. Знам дека најдобро е да отидам на гинеколог ама потајно се надевам дека ќе добијам. Периодов ми беше многу стресен, голема е веројатноста поради тоа да ми касни, плус имам симптоми на добивање ама ништо уште. Дајте ми некој совет?! Филинг конфјуз

3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Конфузна си тииииииииии, конфузна и јааааааас со ова датумиве??????????
    Инаку ЈУЛИ месец е, тебе ти доцни 2 месеца.

4. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.167
    Допаѓања:
    17.680
    Многу несекојдневен проблем. Подраго му е да мастурбира отколку да води љубов со жена му?. Па и ај што мастурбира не сака тоа да го прави пред тебе или додека ти си дома... :wasntme:
    Јас мислам дека треба сериозно да поразговараш со него. Треба да дознаеш дали е до тебе. Можеби му станало монотно, не го привлекуваш итн.
    Во тој случај ти треба да се потрудиш да го придобиеш пак. Иако за да се реши ваков проблем потребен е напор и од двајцата. Ако тој не сака, џабе се.

На Petar80 и viki4ka19 им се допаѓа ова.
  5. starski

starski Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Trebase da dobijam na 24 juni, mi kasni tri nedeli, koi 2 meseci

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. starski

starski Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    1 juli treba da e pogore vo postot

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ај те молам прочитај се убаво.
    Едит: Епа тоа значи дека ако требало да добиеш на 24-ти еве го за 4-5 дена, значи поминале веќе 3 месеца од односот, а два од кога си добила..
    Имаш некој проблем, затоа на гинеколог појди си најубаво.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. starski

starski Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    za toa kolku ti kasni brois od denot koga trebalo da dobies kolku sto znam. sto ne e jasno?. na 24 juni trebase da dobijam

9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Требало на 24 јуни да добиш си имала последен мензис пример на 24 мај колку месеци се од тогаш???????????
    Ако разбра разбра немам намера да те исправам повторно.

10. starski

starski Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Te razbiram jas sto sakas da mi kazes, no ne moze od 24 maj ja da racunam deka mi kasni, Kasni koga ne ti dosla na vreme naredniot meses.

11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.850
    Ама бременост се рачуна од 24 мај детеееее....
    Иди на гинеколог, ќе видиш каква прорачунка ќе ти направи

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  12. starski

starski Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Bev na ginekolog, se e vo red, mi kasni od nekoi drugi pricini :)

13. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Од што може да се појави обилна течност на бело прање. Денес 3ти пат ги менувам гаќиве. Можеби сум во овулација бидејќи добив менструација на 5ти.

14. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.368
    Допаѓања:
    171.399
    овулација или преладена си

15. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    А можно е и да сум преладена бидејќи и грбот 2 дена ме боли неможам да мрдам.

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Здраво дечки, ова е проблем што веќе го имам и со овој дечко (втора сериозна врска по ред). Значи, не можам да доживеам оргазам, за време на секс многу лесно ми се оттргнува вниманието, едноставно не уживам максимално. И тоа ме прави многу тажна, особено зашто веќе почнуваме да се расправаме за ова :( толку многу ме бедира ситуацијава, што стварно ми иде да се откажам од секс и се останато (не буквално,ама до тој степен се осеќам напнато моментално). На почетокот од врската сексот беше супер, убаво беше иако немав оргазам, ама сега некако едвај и убаво ми е. Не можам да се вклучам во моментот, како нешто да ме воздржува од тоа. Стварно не знам што е толку тешко во тоа се опуштиш и да дозволиш да те понесе моментот (особено зашто дечко ми е стварно фин, се грижи за мене, не е себичен еве конкретно во сексот, се труди да ми биде убаво), ама ете очигледно за мене е зашто не ми успева.

На Petar80 и the drummer им се допаѓа ова.
  17. fireinthewater.

fireinthewater. Нов член

Се зачлени на:
    18 јули 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    преочајна сум
    во врска сум 1 година и 8 месеци и пред неполна недела се вратив од заедничкиот одмор, делумно го имавме првиот однос со крв и се. Пробавме со кондом и цело време му паѓаше тогаш 2-3 пати влезе без кондом. Бев уморна и му кажав да прекини дека кје пробаме следната вечер и по некоја минута после тоа протече крв значи баш три пати не ни сврши после тоа а мене ми касни 5 дена. Имам болки во пределот на јајниците баш како пред секој циклус но сеуште ја нема, во паника сум незнам со кој би разговарала за ова ПОМОШ

18. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Па штом не свршил во тебе најверојатно не си трудна, ако тоа ти е прашањето. И мене после првиот пат ми каснеше неколку дена, така што не паничи многу за сега, особено ако често се случува да ти касни, почекај уште некој ден па после тоа паничи. За болката кај јајниците, и мене пред да добијам понекогаш ме боли, само секако тоа не е некоја преголема болка :)

На fireinthewater. и viki4ka19 им се допаѓа ова.
  19. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.278
    Допаѓања:
    76.362
    Cim si pocnala so odnosi zenskoto telo se menuva i normalno e posle prviot odnos slednata menstruacija da zadocni, sekako zatoa sto nastanala promena vo tvojot organizam i ne samo prvata menstruacija, tuku moze i nekolku meseci da pominat dodeka se stabilizira.. :) a za bremenost nema sansi dokolku on ne svrsil vo tebe ili pak svrsil ednas na strana ili vo kondom i posle ste imale vtora partija bez da urinira (mada i togas sansite se mnooogu mali)..

На fireinthewater. му/ѝ се допаѓа ова.
  20. fireinthewater.

fireinthewater. Нов член

Се зачлени на:
    18 јули 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    фала ви женски, ми требаше мислење и утеха

На Freya123 му/ѝ се допаѓа ова.