Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    имам за ова прашано и разговарано со мојот гинеколог ми има кажано дека е од недоволно навлажнетост а и да поретко но и доста често се случува поради див секс. не е страшно не паничи тој оток се симнува за ден или два. стај си бекутанче и немај гајле

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Бројче имам и претходно советувано една феминка за истото, само не се сеќавам на која тема- дефинитивно е од недоволна навлажнетост и “терање“ на грубо.

Сега одмарај :) и чекај да спадне отокот, не е ништо страшно ;)

3. marija56

marija56 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    2
    здравоо...
    сакам да прашамм нештоо
    одам со дечко ми веќе нецела година за еден месец годинааа...тој ми кажува дека е доволно време за да се стекне досега довербаа и дека него му е потребноо како и на сите машки секс...сум немала секс имам 16 години се плашам но сакам...дали после сексотт откако ќе ме скине ќе се забележи нешто на мене дали ќе има некоја променаа...?? сакам да пробамм знам дека ме сакаа ии сигурна сум дека тој е со кој шо сакам да го имам првиот секс..ноо стравот е тука.. ппомошш :( фала од напред

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.568
    Допаѓања:
    201.774
    Не бе срце, сигурно нема на чело да ти пишува дека си имала секс.
    Ама немој да му попуштиш само затоа што тој сака, ако ти нејќеш и не се чувствуваш спремна, тогаш немој, поарно не прави ништо.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  5. marija56

marija56 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    2
    јасс сакамм да пробамм..ама имам страв во мене незнам зоштоо.. :(

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.568
    Допаѓања:
    201.774
    Стравот секогаш ќе го имаш. Ама мала си ми некако уште за секс, но ти си знаеш најдобро. Ако сакаш, направи го тоа, ама немој со сила.

7. marija56

marija56 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    2
    и јас мислам дека уште сум мала имам само 16 години..има времее..ама тој вели дека не сум мала дека е таманн незнам уште шо не ..многу го сакам во се се сложвамее...и сега незнам шо да праммм :(

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Не може тој да ти каже дека е доволно време за да се стекне доверба , тоа треба ти да го знаеш :) Не го вади на тоа како на сите машки им треба секс , ако е за тоа ај во ред да ги ставиме и да им дадеме по еднаш . Ако ти се осеќаш спремна за тоа , го сакаш тоа и ти тогаш слободно . А само тие на кои ќе им кажеш дека си имала односи ќе знаат дека имаш , другите не :)

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Чим прашуваш, не си спремна уште. :) Кога би била 100% спремна и сигурна дека тоа го сакаш, не би барала совет и не би прашувала некој. Верувај ми. ;)
    Според мене 16 е малку за секс, почекај, цел живот тоа ќе го правиш.

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.111
    Допаѓања:
    67.002
    Кој е он да ти каже дали си мала или не си? Да ти каже да се фрлиш во Вардар ќе го направиш тоа?
    Ти дал Господ сопствена глава за размислување, па чукни ја малку и употреби ја. Ти кога ќе бидеш спремна ќе си знаеш. Ти најубаво знаеш како се чувствуваш, друг тоа не може да ти го каже. Невиноста еднаш се губи, нема втор пат. Затоа размисли си убаво.

11. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Како размислувате?!?

Неодамна станав сексуално активна и не сум баш искусна па ме интересираат две работи- како да знам дали му иде сексот со мене без да го прашам, знам дека треба да приметувам знаци ама сепак :worried: и дали мислите дека е нормално доколку не ви иде сексот да ја прекинете врската?

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Како размислувате?!?

Сексот му иде, ти да не се секираш. Доволно е да се соблечеш и ќе му дојде ;) И нека не те интересираат многу работи, само уживкај си и не се замарај :) Се си доаѓа само по себе.

13. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Тоа ќе го знаеш кога ќе имаш повеќе искуство со него.Тогаш ќе му ја научиш секоја реакција,и секој покрет на телото ќе кажува за неговата состојба :D
    Верувај така е :inlove:

На karak и irena-10 им се допаѓа ова.
  14. PoisonGirl

PoisonGirl Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    1.501
    Девојки сакам да ве прашам за мислење. Ми доцни скоро 10 дена,знам дека е од што имав многу нервози, но можно ли е да ми доцни поради тоа што досега во сексот никогаш немав прскано,а овој месец баш тоа ми се случуваше скоро секој пат кога имавме секс
    Мислење???

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.111
    Допаѓања:
    67.002
    Да не си трудна?

16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    ^^Јас мислам дека тоа нема никаква врска. Се случува и јас некогаш да прскам, но никако не ми се одразува на менструацијата.

17. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    А да напраиш тест? Може да ти е и од стрес :?:

18. PoisonGirl

PoisonGirl Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    1.501
    Од стрес секако дека ми доцни,бидејки имав многу стресни ситуации и плус цело време мислев на тоа кога ке ми дојде.
    Конечно се решив да престанам да мислам,што ке биде нека биде,мегутоа .Како и да е ми дојде и сега раат сум.
    Мислев да не има некакво влијание и тоа што почнав да прскам ,како нова промена во организмот.

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    вака сега, синоќа ја ставив првата вагиналетка (мислам дека не ја пикнав така длабоко... ама таа е, па и суво беше, не одеше :tmi: ). сабајлето кога станав имаше исцедок, т.е нели апчето истекло, ама немаше премногу, како некој што имаше спомнато :^) , и тоа ме загрижува. треба да има мнооогу или само онака малку нели? :?:
    и имам мали болки, грчеви во долниот дел од стомакот :?: тоа нормално е? :?:

20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Евее Бројче пошто ја завршив....нормално е да се има малку исцедок....а за болки и грчеви ја не приметив дека имам...мене кога ми дојде одма после завршена терапија со вагиналетки многу ме болеше и грчеви имав ама тоа од пмс а за твоето не знам дали е нормално :tmi:
    :* :*