Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Ај сега да ви го кажам моево проблемче ... ми треба совет но моментално немам од кој да го добијам...Имам дечко , воо врска сме 3 ипол месеци и тој веќе сака да имаме секс во скоро време...ми вика за месец -два сакал. Тој пред да биде со мене водеше многу поинаков живот. Секоја вечер со различна излегувал , со многу имал односи и слично.. прашав луѓе кои го познаваат ми кажаа дека имал само неколку врски и многу девојки за 1 вечер... но сега гледам дека мене ми е верен.. му правам контрола...тотално друга личност е...и постојано сме заедно , зборуваме отворено и се тоа... но јас не се чувствувам спремна за да имам секс со него... се уште сум невина... а мајками ме предупреди дека ако се посомнева ќе ме однесе на гинеколог да провери дали сум невина... НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ ? МНОГУ ГО САКАМ и се тоа...ама се плашам дека ако имам секс со него и ако после некое време раскинеме ќе имам сериозни психички проблеми ... а и мајка ми би ме убила.... имам 16 години .. не сакам уште сега да ја изгубам невиноста , но не сакам да го изгубам ниту него .... :(

2. Ambitious

Ambitious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    1.119
    Допаѓања:
    11.676
    Самата кажа дека не си спремна, така да немој. Доколку ти не се чуствуваш спремна и не сакаш да го направиш тоа, не вреди само колку да му ја исполниш желбата. И какбо е тоа за еден месец сакам да имаме однос? Не ми е јасно. Вистинскиот дечко ќе те чека додека ти не бидеш спремна. Колку години има тој?

На srcence1607, fallenangel и SimonaTino им се допаѓа ова.
  3. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Прво сексот не се планира,туку се случува
    А на момчево ако му значиш нема да те присилува и притиска
    Штом отворено разговарате,разговарајте и на оваа тема

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Xxxx2

Xxxx2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    168
    Кафеав исцедок е симптом за бременост или менструација? И, ако некој знае, колкави се шансите за забременување од предсемена течност?

5. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    па тој има 17 а јас 16 ама веке ви кажав какво му било минатото и затоа чувствувал потреба од секс...

6. Rosonerka

Rosonerka Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    4.515
    Немој да имаш односи само ради негова потреба, тој ќе си ја задоволи потребата и може да те откачи.
    Почекај уште 2-3 год и ќе видиш дали тој бил вистинскиот и тогаш преминете на следно ниво.
    Реално подобро да го изгубиш него отколку тоа другото, затоа што после може ќе запознаеш личност што ќе те чека.

7. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Nemoj da izbrzuvas, te sfakjam site sme go pominale toj period, ama kje vidis za nekoja godina deka ne e vreden nikoj tebe da te bara i da te pritiska.. Nemoj da popustas, i da go izgubis za nekoe vreme kje sfatis deka si postapila kako sto treba sto ne si se soglasila na nesto sto ne sakas.

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.659
    Допаѓања:
    202.184
    Може да биде и едно и друго. Ако ти е на средина од циклус, може да биде и овулација.

9. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    fala vi mnogu.. vo sekoj slucaj vo pravo ste....imam samo 16 godini...kade mi e krajot ako uste od sega pocnam...site moi drugarki shto zapocnaa veke se rasipaa...

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  10. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    \

Не поради мајка ти, туку поради самата себе.
    Ако еден човек те сака искрено, ќе те сака бесусловно. Нема да ти рече за месец, два сакам да имаме секс. За една сериозна врска да функционира нормално треба да се има секс, ама ти си сеуште дете. Јас би ти рекла да не избрзуваш. Одбиј го и кажи му дека несакаш, не си спремна и толку. Па види како ќе реагира тој, ем еве ти прилика да видиш колку искрено те сака дечкото. Ако те откачи после ова размисли дали вреди за да бидеш со него.

На kjukli и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  11. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Одговорот ти е во твојот пост. Нема потреба од дополнителни објаснувања.
    Нека се случи кога ќе посакаш ТИ и кога ќе бидеш спремна. Немој затоа што некој ти вршел притисок.

12. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Blagodaram mnogu... Od golema pomosh mi se sovetive i se shto kazhavte si e na mesto ... nema prostor za razmisluvanje poveke :) :*

На kjukli и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  13. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    19.747
    Немој да избрзуваш со одлуките.Премногу си млада за да знаеш дали тој е вистинскиот избор за тебе,барем по мое мислење тој што вистински сака да е со тебе нормално е да те разбери дека ти едноставно не си подготвена на таков чекор и дека крај краева неговите год. не ти гарантираат сигурност,но не те осудувам.Најдобро е да разговараш со него и да му кажеш се што мислиш.Јас мислам дека од 17 годишно момче не може да се очекува сериозност,али во тие години нормално е да сака да се проба нешто ново..Чувај се за вистинскиот момент. :)

14. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.185
    Допаѓања:
    17.786
    Убаво ти објаснија феминките, а уште поубаво ти ја разбра пораката. Јас само ќе пишам и за тебе и за сите феминки кои имаат или ќе имаат таква дилема. Ако треба да се доведеш во ситуација врската да ти зависи од од губењето на невиноста, не е вредна. Чекајте си некој што ќе остави на вас да се почуствувате спремни, а не да се вади со неговите потреби. На 17 години имал потреби и не можел без секс. |( Мочко.

На SnowQueen17, Lady Phoenix, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  15. manijaciste

manijaciste Нов член

Се зачлени на:
    27 јули 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво имам 20 години и до сега ниту сум имал девојка ниту пак секс... ама веќе мислам дека дојде периодот :) Е сега знаете ли некој сајт за запознавање личности??? Значи сакам да запознаам некоја пред се нормална девојка... не барам некоја бомба по која сите би се вртеле... ако некоа знае нешто такво нека пише.. фала многу

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.042
    Допаѓања:
    81.397
    На таквите сајтови, се сомневам дека има некој нормален.

На marlonbrando69, kristina123456, Bozica1980 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. manijaciste

manijaciste Нов член

Се зачлени на:
    27 јули 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Тука на форумов случајно да не има тема за запознавање ???

18. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    Леле корисничкото име си ми го превземала :?:
    Мое мислење не брзај да стапиш во сексуални односи со дечкото пошто прво сама спомна не си спремна за таков чекор, второ губењето невиност треба да биде со вистински човек некој кој знае да те цени и почитува а твојот дечко е само дете да не излези да те искосристи и да те шутнеи сама кажа тоа лошо ќе ти влијае врз психата. Друго млади сте, неискусни и да користите кондом да не ја згрешите работата. Најдобро отворен разговор направи си со дечкото и отворено речи му дека не си подготвена на таков чекор и објасни му од кои причини па сега нека почека кај 3 месеци таму уште три или повеќе нека бидат да почека додека да имате секс.

На Fallen.Angel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Fala ti mnogu... vo pravo si za se shto kazha...iskusen e mnogu a jas nemam poim... zboruvavme otvoreno i mi kaza deka imal seriozni nameri so mene i deka iako odel so mnogu pred mene samo na 1 i odzel nevinost i taa otkako ja ostavil si gi isekla venite....poradi toa dolgo vreme nemozel da se pribere...mi kaza deka ne saka povtorno istoto da se sluci i so mene bidejki ke poludel ... no sepak jas ne se vpushtam vo takvi raboti...... barem ne zasega..sepak mislam deka e rano za mene i vrskata seushte ni e kratka ... mnogu cesto znae da mi se naluti ...ne planiram stresovi..

20. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    За да не си сечеш вени и да не си ја удираш главата од ѕид нема секс уште сега малечка. Тоа што тој ја оставил и таа претходно иако и бил прв од каде знаеш дека нема истото да ти го направи и тебе. Дете е тој може си брка бројка колку повеќе толку поарно да се курчи пред другарите.

Инаку мојот проблем стана посложен од обична кандида барем ја така сфатив иако гинекологов не ми објасни туку ми рече дека има некаква раничка (ама не ми објасни ни каква ни што ништо) и ми препиша само полигинакс вагиналети. Читам на упатството на нив не пишува при кои ситуации се употребуваат. Некој совет или искуство имали некаква алармантна опасност од ова некаква зла инфекција со последици или ќе помини со вагиналетите.