Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.110
    Не се секирај бројче, немаш гајле :) Канестен купи и маст или?

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    уфф добра е :whew:
    инаку земав микорил маст која ми ја препорача ти виножитке, и канестен таблетки.

3. suci4ka

suci4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    a ne velat deka se pominale sihurno 10 komada maski do sea i deka analnio e 10 pati pobolen od vaginalnio ednas i nikogas poveke

4. suci4ka

suci4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    kogas bara jas da gto zadovolam i ne sakam ne e fer i od togas koga jas ne sakam veke godina dena seksot mi e uzas ne mi e voopsto interesno i mnogu malku ja cuvstvuvam prethodnata ubavina ama ne mu popustam za da dobie treba i da dade sto bi bila pricinata
    [mod-kirilica:a4rmprza][/mod-kirilica:a4rmprza]
    [mod-tekst:a4rmprza][/mod-tekst:a4rmprza]

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    лелеее јас ептен досадна станав :$ ама ако, да си прашам јас :lol:
    а можно ли е да се чувствува некое внатрешно чешање од вагиналетките? не е изразено многу чешањетп, како да те скокотка нешто? и дали кога истекува таблетката, истекува цела, или останува внатре уште малку? :$

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Не се секирај, нормално е.
    А за истекувањето обично наутро поголемиот дел истекува, а потоа цел ден се цеди...Така да не грижи се...
    ;)

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    фала блонд :* цело време се загрижувам за нешто :$ затоа и поставувам по 100 прашања :lol: :$
    ееее со после пак ќе си прашам нешто :$

8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    АААААААааааа луѓе ја кренав паника најголема.....
    само што приметив едно брумче кај вагината, не е навнатре нанадвор е, ме чеша малце ама дека го расчепкав... не сум имала до сеа никакви проблеми, ама се вадам од памет моментално, еве престана и да ме чеша, аааа ми личи на поткожно влакно. ќе полудам. некој нека каже нешто

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Имаш ли кантарионово уље? Мачкај 2-3 дена и ќе го извлече брунчето или влакното однадвор. Ќе се појави на површината и само ќе стиснеш малку и ќе истече. Кантарионот е лек за вакви работи :)

10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    ^Имам, се намачкав веќе и ми се смири малце, леле се надевам дека е тоа, многу паничам за здравје, се на најлошо мислам... сакам уште сеа да закажам преглед да можам

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.711
    Допаѓања:
    8.796
    ^^^
    Ако можиш да ја најдиш црната маст од фитофарм,ја има по аптеките...Совршена е за такви топчиња од поткожни влакна и брунчиња.И јас имав поткожно влакно пред два дена,ставив од црната маст со памукче малку и ми помина веднаш болката.Целото пакетче е исполнето,значи маста ќе ја користиш долго време...
    Еве како изгледа:

Прикачени фајлови:

• Image3378.jpg
      Image3378.jpg
      Големина на фајлот:
      17,2 KB
      Прегледи:
      142
  12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    ^ Фала многу, веднаш ќе ја купам, веќе се намачкав со маст од невен, и ми стивна, ама ова чим помага за поткожни одма го зимам... :up:

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ајде и јас да дојдам со еден проблем ... :|

Вака ... значи се депилирам со години и на интимната зона секогаш ама секогаш имам поткожни влакна ... ама премногу дури и поише се поткожни од нормални .. и кога почнуваат да растат после депилација ужасно боли ужасно до плачење ... и се прават како меурчиња или огромни бубулици и само ги копам и вадам и пак е џабе целата сум со рани и не можам веќе ... секаква депилација имам пробано ... топла .. ладна ... машинка ... брич ... исто е се .. и само на интимниот дел ... рацете нозете стомакот чисти ми се ... Водам хигиена се мијам два пати три дневно џабе е и тоа пак боли ... а се мијам со посебни гелови што не содржат хемикалии и џабе е се .. па не можам веќе .. на кој доктор да одам на гинеколог ке ми рече јас не сум за ова ... на кожен ке ми рече оди на гинеколог ... од што може да е ??? како да ги излекувам ? не сакам веќе вака ... се миев и со чај од камилица и алкохол имам ставано бекутани креми пудри ... немам сила веќе да се борам ... ајде ако знае некој од што е или ако има совет нека ми помогне да ставам нешто или одам машко да се направам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719

Меченце, јас би ти препорачала само да престанеш да се депилираш таму.. Осетлива зона е, најосетлива, затоа остај некое време (или засекогаш) депилацијата барем до дека ти се врати во нормала кожата... Друг совет не можам да ти дадам :(
    :* :*

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    леле блонд сите вака викаат... ама како недепилирана ?? па не е убаво ... не ја бива ... да не се депилирам па и фризурче после ке си напраам некое со степенчиња :rofl: се шалам ... не сум го прифаќала овој совет никогаш зашто не ми е хигиенски недепилирано ... ама ако е морално ако нема друго решение изгледа ке морам и така . Фала Блонд :*

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Еј меченце, па што ми фали на мене што цел живот брич ударам или крема? Не можеш да го питаш мужето мое па ја да ти одговорам-ништо не ми фале- ко бебешко газенце ми е :lol: мазничко, но само неколку дена. Една другарка стаса до операција од депилација на интимните делови, толку и беше длабоко влезено поткожното влакно што болки имаше до смрт. Затоа тоа ти е најдобро...А решение за влакенцата има ;) само ќе треба почесто да си имаш работа со нив :rofl:

17. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Ако несакаш да бидеш обрасната а да паузираш од депилирање бидејќи мораш тогаш некој период пробај со брич, купи од оние што се за жени поквалитетни и со нив внимателно, после немој да ставаш крема бидејќи ги затвараш порите, почекај 30-тина минути и стави бебешка пудра така барем јас правам и не ми се јавуваат ни поткожни, немам ни иритации, ништо. Но најдобро е барем месец дена да не чепкаш ништо да зараснат раничките и после со брич некој период. Ми текна уште нешто, јас на мојата машинка за депилација имам еден додаток како за шишање е на интимната зона, има само малку да ги скратиш или скроз е ако најдеш такво нешто тоа ќе ти биде најдобро решение за твојов проблем, од брич да не ти се јави иритација бидејќи тоа место тебе веќе ти е надразнето.

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    уф блонд ама ме уплаши со операцијава ... не Дај Боже .. се плашам од такви работи и мразам болници ... :|

А инаку и брич убав ми купи мама и пак е исто .. да беше со брич мазно охоо немаше да се замарам секој ден ке се бричев ... :lol:

а јас на машинката имам едно не знам за што е ама го користев и јок ... јас стварно не знам зашто е вака .. и другарките ми се чудат и мама со триста лекари има зборено и това е тоа ... ке си се распрашам за ласерска депилација па дур не соберам пари за тоа нема да се депилирам ... па дома ке ме обесат .. абе никако не сум :rofl:

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Еј абре ти фрик си изгледа аз влакненцата???Аииии мече ќе се карам со тебе...
    Јас често крадам од на мужето онаа крема за после бричење и немам проблеми :lol:
    А за да биде помазно кога се бричеш, оптегни ја кожата, ако имаш гледано како мажите си ја бричат брадата, така некако....
    Ајт позз и се надевам ќе го прифатиш советот... :*

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Фала Блонд ... сега сум неколку дена после депилација па понатака ке размислам ... ваљда ке пробам нешто друго .. некој друг брич ... :) па кога ке имам маж и јас ке му крадам крема ]:) :* за тебе