И јас де , но вистина е за мајсторот механичарот мој е метар и легнат жилет но стално ми ја поправа колата и чуда прави хаха. Мало ку@е вода недржи имаше една изрека
Девојки, требаше да ми дојде денеска но веке 2 дена ми тече кафеава (како црна) течост такво несто а тоа уште го нема . Дали тоа е знак дека ќе ми дојде или?
Девојчиња, мене ми касни меструацијата. Минатиот месец ми дојде на 6, а ми заврши накај 25-26 август, е сега имав ризичен однос на 3 и на 4 Септември, има можност за нешто несакано?
Да, бев и на гинеколог ама немаше ништо, ми кажаа да почекам ако не прекрати во меѓувреме ќе ми дадат хормонска терапија арно ама престана
Pojdi povtorno na ginekolog,ako si vo moznost pobaraj mislenje i na drugo mesto,ne e normalno tolku dolgo da se krvari,sepak neznam dali po kapka-dve krvarese ili onaka obilno kako za menstruacija..kako i da e ne e loso da si posetis doktor i toj najubavo ke ti kazi dali si ili ne si bremena,sepak nie so sigurnost ne mozeme da znaeme,si imala rizicen odnos i toa dva pati,taka da mozno e da si bremena..
Твоите предолги циклуси се знак и за нивното каснење. Најдобро појди на гиниколог ќе ти дадат соодветна терапија, ако се помириш со ова и останеш во оваа ситуација само полошо можеш да си направиш. Не си играј со здравјето.
Луѓе ајде советче. Првиот пат подобро е односот да е со кондом или без кондом ? И што ќе кажете за дурекс love sex кондомите добри се или..?