@sad-girl-1 Dali ke imas odnos prv pat ili vtor najdobro e so kondom,zaradi nesakani bolesti i bremenost... @kristina123456 neznam kolku e vijagrata i osven ako ne si stara baba ili dedo ne gledam potreba da ja koristes..
Ama so decko mi sum dolgo vreme proverivme i dvajcata sme zdravi a za bremenost ne planirame da odime do kraj samo sega me intersirase pobezbolno e so ili bez kondom ?
@sad-girl-1 mene iskreno me bolese,bese so kondom ama i da bese bez kondom pak ke me bolese zasto e prvpat,se stegas...normalno e da te boli e sea ne e strasna bolka od koja kosa ke kornis de...Inaku cim ste i dvajcata neiskusni,plus bremenost ne sakate prvo imajte si so kondom a ponatamu koga i toj ke se ispraksa da go vadi na vreme moze da probate bez kondom.
Аман немој без кондом, не ни треба уште една секој месец да прашува дали е бремена Сериозно, шалата на страна.... кондомот не заштитува само од бременост... а и не знам колку можеш да си сигурна во партнерот дека на време ќе го вади.
Neznam kakva e taa pakost malecka no vijagrata e stetna sama po sebe sodrzi supstanca sildenafil, taka da moze da dojde do mozocen ili srcev udar.Imas razlicni ceni od razlicni firmi,obicno e od 500 nagore.
Луѓее,пред два дена имав заштитен однос,прв пат ми беше ама ме скина лани ама пред два дена навлезе цел конечно..и сега вчера или денес требаше да ми дојде мензис пошто и градите ме болат некое време.Вчера пред да си легнам,бев у веце мокрев и коа се избришав видов нешо црвено као вода мислев дека ми дојде ама изгледа дека не е мензис пошто вчера ставив влошка и си легнав сега пред 2 минути станав одма отидов да ја проверам влошката и немаше ништо на неа..за што се работи ?Инаку минатиот месец ми дојде на 13ти
Според ова што го кажуваш тебе треба веќе да ти дојде,така што ти има најверојатно дојдено,ама подоцна ќе биде поинтензивно,сега само малку имало.А,може и од хименот ако останало нешто исто и од тоа малку да крвариш.Како и да е,ако не си добила ќе добиеш набргу и ќе имаш интензивно менструално крварење.
Но јас однос имав во вторникот вечерта а вчера вечерта коа се избришав имаше така малце црвено..зар е можно од хименот дури после два дена после односот да крварам?
Здраво, Последниот пат одкако имав односи со партнерот, веднаш после тоа ме болеше многу стомакот.Тие болки траат веќе една недела.Заштита користиме секогаш.Од што би можело да бидат тие болки???
НЕМАТЕ ЕНЕРГИЈА? Лекот е прост, повеќе секс! 15.09.2015 | 10:09 Ти се допаѓа оваа информација? Кликни Спонзориран линк Според експертите за сексуално здравје, жените кои се добри во кревет, имаат поголеми шанси да бидат успешни во работата.Оргазмите не само што даваат задоволство, туку можат да ви го подобрат здравјето, а истовремено и кариерата.Исто така, пресметките на научниците покажаа дека нивото на енергија наутро се зголемува речиси двојно по водењето љубов наутро.Психолозите тврдат дека и двајцата ќе се чуствувате како да лебдите на седмо небо во текот на целиот ден, бидејќи љубовта се чувствува во воздухот. Со самото тоа ќе бидете поуспешни во решавањето на секојдневните пречки на работата. Утринскиот секс го намалува ризикот од срцев или мозочниот удар и ја подобрува циркулацијата, а со тоа го намалува притисокот. Покрај тоа, ги ублажува нападите на мигрена и ги намалува болките.Верувајте лицето ќе ви сјае, па дури и косата, и сите ќе знаат што сте правеле. Утринскиот секс е најдобра козметика. Исто така научниците нагласуваат дека по утринската гимнастика во кревет, мозокот ќе ви работи како часовник и ќе имате поголема енергија за тековниот ден. Психологот Лиза Тарнер вели дека оргазмите ја намалуваат енергијата кај мажите, но затоа ја зголемуваат кај жените и им ги разбиструваат мислите. Д-р Тарнер, која е позната како „тренер за оргазми“ вели дека правилниот оргазам кај жените масивно го зголемува нивото на енергија. Добриот оргазам носи со себе виталност, здравје и енергија, но многу жени и натаму се држат далеку од нив. Некои неодамнешни студии покажаа дека дури 28% од жените ретко или никогаш не доживуваат целосен оргазам. Многу често го глумат. Препорака за сите жени кои сакаат да си го подобрат здравјето и енергијата (што ќе им помогне да напреднат и во кариерата) е повеќе да се сконцентрираат на достигнување на врвот од сексуално задоволство.
Девојки сакам да ве прашам,во текот на минатата недела приметив дека имам интензивна лукореја(бело прање),а неделава треба да добијам.Имавме односи со дечко ми прошлата недела и ми кажа дека сум имала голема количина исцедок и како мали грутчиња.После односот почна да ми се појавува сврбеж,и бидејќи носам секојдневни влошки приметив непријатна миризба,а сега дури и мала точка како крв..Водиме редовна хигиена со партнерот ,а до сега немам посетено гинеколог..Дали има простор за паника? Ве молам за совет.Благодарам
Здравоо..да ве прашам уште немам добиено 4 дена ми касни...имам заштитен секс и не верувам да сум бремена скраја било то...ама променив периодов повеќе клими бев на одмор и во грција сеа пошто сум на факс седам скопје а пред то на прилепската климаа навикнаата ...дали можеби немам уште добиено од мењавање клима...секој ден ме мачи стомакот но ништо..
Сигурно станува збор за некоја инфекција,и најдобро е да одиш на гинеколог.Секојдневните влошки знам дека се потреба меѓутоа од разговор со мојот гинеколог тие уште повеќе ја влошуваат работата,па затоа би ти препорачала доколку веќе мораш да ги користиш користи од оние најобичните без мириси и триста чуда.За регулирање на интензивната лукореја јас имам користено едни апчиња што се на природна база по препорака на гинеколог.Во секој случај кај секого е различно,најубаво е да си видиш и штом веќе имаш односи добро е да одиш на гинеколог
Штом си имала заштитен секс значи дека не си бремена,туку од менување на колимата о од стресот ти доцни,може во таков случај и до една недела да ти доцни.Ако те боли стомакот најверојатно набргу ќе добиеш.