А што несмеам да прашам ? Како човек пишав а ако скаш само да се најдеш во муабет што на сите лечиш комплекси си прашав ако незнаеш не ме прашувај што ме интересира мене
Јас да си лечам комплекси! Дечишта ајде ебавајте се и не туку прашувајте глупости. Хименот не е тапан во вагината па да ствара отпор при секс. А да толку е еластичен што може и до уста да дојде и пак да се врати назад. Изгледа сакаш вечно да си невина па те интересира како да ги мафташ мажињата мали.
Вчера имав последен пат сексуални односи, и сабајлево приметив кафеаво-жолтеникав исцедок. Исто така минатиот пат неколку дена по завршување на менструацијата имав кафеаво-црвен исцедок само два дена. Е сега јас сум си паничар по природа и читав на нет дека тоа е еден од симптомите на рак на грлото на матката, но може да е и знак за друга инфекција. Па затоа ве молам за совет
Ajдееееееееееееееее па јас имам 5 дена менструација, еве последните два дена имам кафеаво, кога се бришам со тоалетна розевко, црвено... тоа си е остатокот од менструацијата, од кај заклучи рак на матка??? божее...
Океј е тоа се, ама мене 3-4 откако ми заврши менструацијата имав исцедок.. Значи ми помина и два дена со кафеава течност и се и после пак исцедок.. И еве сега после однос..И имам зголемен вагинален секрет со белузлаво прозирна боја и без специфичен мирис..Затоа ме фаќа паника
А да си одиш на доктор? Не мора ништо да значи исцедокот може да е остатокот од менструацијата, може да е некоја инфекција и не мора да значи рак на грло на матка. Да не си правиш паники без везе, а и да бидеш сигурна што е, најдобро на доктор да одиш.
Ако си пенетрирала со прстите во вагината, тогаш може да се скине. Ама оти е капка најверојатно само си се изгребала. А ако само си го масирала клиторисот, исто најверојатно си се изгребала.
Потешко е да се скине , но најмногу може да издржи два ,три сксуални односи. А за осеќање, ти тешко дека ќе осетиш разлика, но партнерот ќе осети препрека при пенетрирањето.
мојот прв однос го имав пред скоро 2 недели..пишав во претходниот пост..до сега сме имале околу 5-6 пати и крв имало минимално скоро и не приметливо ...ама последниот пат имав како сега да сум имала прв пат ..онаков чист крв..ме фати паника .ми отиде до газот...дали е нормално тоа ?
Не е страшно. Последниот пат ти се скинал хименот до крај - значи и официјално не си невина веќе. Честитооо.
Imav menstruacija do ponedelnik a sinoka mi se pojavi temen kafen iscedok nikogas mi se nema toa sluceno pa sega isplasena sum
da ama cel den mi trae denes toa me plasi i pregi osekav nekoja slaba bolka vo jajnicite soznam 3 dena od koga mi zavrsi prv pat taka mi se slucuva zatoa sum taka isplasena
Ме интересира дали после првиот сексуален однос менструацијата ви доцнеше или ви дојде точно кога треба ??