Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Mene mi podrani den - dva. Ke ti varira sekako.

2. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    да се надоврзам...од тогаш не сме имале односи бидејќи имам крв ....но малку кога одам во тоалет....вчера и денеска нон стоп ме боли стомакот а еве пред малку почна уште повеќе ...што значи тоа? знам дека сум паничарка...

3. Salvatore'sGirl

Salvatore'sGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    12
    Znaci si imavme odnosi i se si bese super no odednas ispustiv gasovi i decko mi se naprai kako niso da ne e ama sepak sega kojznae so si misli... Vi se ima li sluceno ova na vas leleee se osekjam odvratno

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.079
    Ништо страшно де ако си прднала еднаш да не биде често (Дечкоти сега си мисли леле колку бев добар од добра работа дури п**на). Позз не се труќи природна работа

На Salvatore'sGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. S.Marijaaa

S.Marijaaa Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Со дечко ми имав редовно односи, на почеток само е без кондом потоа тој става кондом и секогаш кога свршува свршува во кондомот и надвор од мене. Еднаш се случи кондомот да пукне но тој веднаш го извади од мене и стави нов и продолживме. Сега ми доцни 3 дена, а ги имам симптоми на меснтруација.Некој совет од што би можело да ми доцни

6. DamnGirl98

DamnGirl98 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    382
    Лелееее исто и кај мене али кај мене гадоци од вагината, и имам читано дека е нормално и срекка двата бевме поднапиени па не обрнавме толку внимание на тоа хахаха, нормално е според мене нормална појава сите го правиме тоа хаха:$:*

На Salvatore'sGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Минатиот месец имав однос.Беше 2или 3 пат да имам однос.Односот беше заштитен,користевме кондом,и свршуваше надвор во кондомот.На крај го проверувавме така што го полневме со вода и не течеше од никаде што ваљда не бил пукнат..незнам( поради предсемената течност ми е страв у случај да бил пукнат).После тоа ми дојде менструација и ми беше најнормална како о секој пат.Сега пред 5 дена имав пак однос и прокрварев малце за време на односот 2-3 капки.И односот беше исто заштитен како и минатиот.Е сега, овие денови нешто ме болат јајниците од време на време ама почесто десниот јајник.И главата од време на време а и немам мн голем апетит ,онака 3 пати дневно јадам.Нешто под нервоза сум у последниве недела дена.Инаку мензисот ми заврши пред една недела.Што е проблемот? Има место за паника од бременост или што друго може да е..Паничарка сум :worried:

8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.970
    Допаѓања:
    219.525
    ^сестро сакаш да се ебеш а секој месец си по принцип ти во паника а?! Да се остануваше бремена како што ти опишуваш тука до сега ќе си родила цело маало.
    Ако си паничарка не се еби и готово, а сега ем сакаш ем ти стиска е работава.
    Дај едуцирајте се малку, нема смисла ова веќе.

На evangelina.ina, cresa-jagoda, Any05 и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Хаххахаха ама ја распали.:D

На Petar80, natemila, ALISA0000 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781
    Судејќи по твојата методичност и аналитичност, како и експерименталниот метод за проверка на интегритетот на кондомот со хидроиспитување, мислам дека можеш да бидеш мирна во однос на тоа дали си трудна. (Не си.)

Помалку анализирање на тоа од која страна те боли кој јајник и каков ти бил апетитот и расположението дента, а повеќе уживање во сексот.

Поздрав! :)

На evangelina.ina, Petar80, blueberry93 и 7 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Не си бремена, во овулација си.

На Petar80 и sad-girl-1 им се допаѓа ова.
  12. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    денеска имавме односи после 2 недели и тоа 2 часа по депилација..кога имавме ме печеше накај анусот и одкако завршивме исто така ме болеше и печеше сега кога отидов во wc кога мокрев исто ме печењше ...што може да е ?

13. Salvatore'sGirl

Salvatore'sGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    12
    Se desava posle depilacija da te boli nema nisto se desava..

На Petar80 и delevingne им се допаѓа ова.
  14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.221
    Допаѓања:
    56.903
    Јајници болат и од стрес. Еве мене цела недела ме болат, не сум трудна. :P
    И намалениот апетит ти е од стрес. Може да те боли и од настинка, ако ти било ладно претходните денови.
    Може да е и овулација штом те боли од едната страна. Немој да паничиш, сте се заштитиле и во ред е. После такво проверување, сигурно е во ред. :D Сериозно, опушти се малку, сигурно не можеш да уживаш при толкава паника.

Патем, штом си веќе сексуално активна, добро би било да одиш на гинеколог.

Инаку жени, не бидете толку строги и иронични. Скоро сите сме поминале низ слични стравови после првите односи.

Последна измена: 3 ноември 2015
    На oblace1, Bender Rodriguez, sad-girl-1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Фала на мислењето :* ..Инаку ме болат и градите а ми помина пред недела дена

16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.970
    Допаѓања:
    219.525
    Печењето е од депилацијата,бидејки кожата е сеуште пресно надразнета,сосема нормална работа.

На delevingne му/ѝ се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Јас не знам како не им е срам и незгодно на овие едни па исти што имаат "проблеми" и пишуваат на темава (facepalm) Секое мислење тука напишано, секоја недела проблем дека не знае кај и свршил, секој месец се плаши да не е трудна.....
    Абе појма немате од животот. Толку сте неинформирани ко во пештера да живеете.
    Не се брукајте живи се. Не сте трудни.

На cresa-jagoda, Petar80, Adeline и 6 други им се допаѓа ова.
  18. merlin.stoun

merlin.stoun Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    8
    Само да прашам.. ме интересира дали може да доцни ако си немал 3 месеци односи? Дали тоа може да е причина?

19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.970
    Допаѓања:
    219.525
    Не, не може. Причината за доцнење се нервоза,нередовна и нездрава исхрана, климатски промени, стрес, абтибиотици, грип. Количината на односите не игра улога со доцнење.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.221
    Допаѓања:
    56.903
    Не е тоа причината. И кога немаш односи, пак циклусот треба да е редовен.

Може да е хормонален дисбаланс, треба да одиш на гинеколог.

Видов во другите теми дека не сакаш да кажеш на мајка ти. Прегледот на гинеколог е приватна работа и мајка ти не треба да влезе со тебе. Тој ќе те праша дали си сексуално активна, ти секако треба да бидеш искрена.
    Ако веќе мајка ти сака да влезе, ете не кажувај дека си имала односи и нема да те прегледува вагинално. И обичен преглед ќе е доволен за да знае што понатаму. Никако немој повеќе да одолговлекуваш.

Патем, направи уште еден тест за секој случај.

На Petar80 и vitamina им се допаѓа ова.