Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. icona.pop

icona.pop Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    Мислам дека вагината ми е премногу тесна. Едвај се пикаат два прста па камоли пенис. Читав на интернет повеќето пишуваше дека било до мускулите ама не сум сигурна. Дали му се случило на некој друг да мисли вака ?

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Slonovanoga

Slonovanoga Нов член

Се зачлени на:
    17 ноември 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Imam bel iscedok so neprijatna mirizba i ponekogas znae dolu da me cesa da mi otekuva.. Na ginekolog bev pred nekoj mesec se bese ok. Mi preporacaa da zemam kanesten krema i vaginaleti ili flazil.. Dali gi davaat taka vo apteka ili treba na recepta???

3. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Ne treba recepta za niv, na privatno se. Obavezno brisevi napravi da vidis, infekcijaimas sigurno neodizlecena I zatoa ti se povtoruva. Pretpostavuva. Deka e kandida vo prashanje.

4. Love_Macedonia<3

Love_Macedonia<3 Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    34
    zosto od prilika celi 2 nedeli pred mezis imam bel iscedok ?

5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.568
    Допаѓања:
    201.774
    Поради тоа што си во фаза на овулација ;)

На Love_Macedonia<3 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cheerleader

cheerleader Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    192
    Од напред се извинувам за следното прашање, не сакам да бидам критикувана и нападната дека имам секс без да бидам информирана за него.
    Не сум искусна и сакам да прашам.
    Пред околу еден месец ја изгубив невиноста. Пред тоа повеќе пати се обидувавме ама не бидуваше зошто мене премногу ме болеше и насекое ми течеше крв. И сега веќе почнав да се опуштам и помалце ме боли ама не е скроз безболно.
    Имам болки кога влага и во текот на сексот. Не страшни ама имам. Ми се чини дека имам како некоја линија и ја осеќам кога влага како да ја допира и ме заболува хахах незнам како поинаку да објаснам.
    И ме боли кога забрзува. Дали е нормално и дали и вас ви било така на почетоците.
    И од што ми е страв неможам скроз да се опуштам. Ајде ве молам девојчиња за мислење. Фала :*

7. FamGal66

FamGal66 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Здраво девојки, имам 18год. и сеуште не сум сексуално активна. Со дечко ми сум веќе подолго време и пред една недела кога бев кај него имавме петинг на голо, и тој ејакулираше на почетокот на вагиналниот отвор. Не беше навлезен во мене. Доста сум информирана на темата Секс, но сега малку сум загрижена. Исто така тој ден ми беше ден пред плодните денови. Прашањето е дали има некаква шанса за непосакувана бременост?

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Па ако си толку информирана околу темата секс, нема да прашуваш тука и секако ќе знаеш дека за БРЕМЕНОСТ треба да е навлезен скроз во тебе до крај и да сврши цела сперма за да се фати. А вака сега може само од воздух да останеш бремена. Може сум саркастична, ама не си информирана доволно.

9. FamGal66

FamGal66 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    И јас го мислев истото, но сепак сакав да прашам за да бидам сигурна. Исто така чувствувам малку болки во стомакот и тешко ми е на желудникот. Исто така често уринирам. Затоа ми е малку страв.

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Веројатно се работи за овулација.

11. FamGal66

FamGal66 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Веројатно не е ништо. Во секој случај, балгодарам :)

12. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Zamisli da ostanes trudna?ke ti.bide maka em nevina em trudna bez uzivanje:D

13. FamGal66

FamGal66 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Ај да не замислуваме хахахахахах :D

На x.Daisy.x и stilas7 им се допаѓа ова.
  14. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23
    Девојќи вака, повеќе е глупаво вака ама ете психата работи. Имам редовен секс со дечко ми овој месец, пред две недели значи на 14 имавме сексуален однос тој сврши но го смени кондомот и потоа стави друг, но кога завршивме тој забележа дека кондомот е скинат. Тој не сврши во мене, и на 17 ми дојде менструација. Но сега така некако имам некој тешкотии во желудникот, можеби од стрес, нееезнам. Така нешто ме копка одвнатре, па затоа пишав тука. :worried::worried:

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Купи си тест.

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Па си добила, сигурно не си трудна ако имаш добиено.

17. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.573
    Е баш нема да спие мирно затоа што тестот сепак ќе и покаже негативен резултат дури иако е бремена. Мора да чека две недели најмалку за тест преку урина.

На crimson, MilaP и Mishela им се допаѓа ова.
  18. Merlin_Monroe

Merlin_Monroe Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Jas znam deka moze odma da se napravi bidejki koga zemase edna moja drugarka vo apoteka,apotekarkata i kaza mozes vednas da go napravis duri i na testot taka pisuva

19. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.573
    Сменете си ги тестовите, и аптекарките не знам што друго да ви кажам. Преку крв не може одма да се дознае не па преку урина. Така е тоа, денес имаш незаштитен однос, и оп за 24 часа се формира зачеток и се покажуваат хормони во урина. Пишував на некоја од сличниве теми, зошто мора да се чека и колку.

Последна измена: 23 ноември 2015
    На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.366
    Допаѓања:
    171.384
    ти појма си немаш од животот е тоа јас го знам до толку неинформирани а се опнале шират нози
    од ризичниот однос најмалку 10 а најсигурно 14 дена нека поминат и тогаш имаш сигурен резултат ако веке сакаш порано ке си провериш преку крв

На MilaP и Petar80 им се допаѓа ова.