Мислам дека вагината ми е премногу тесна. Едвај се пикаат два прста па камоли пенис. Читав на интернет повеќето пишуваше дека било до мускулите ама не сум сигурна. Дали му се случило на некој друг да мисли вака ?
Imam bel iscedok so neprijatna mirizba i ponekogas znae dolu da me cesa da mi otekuva.. Na ginekolog bev pred nekoj mesec se bese ok. Mi preporacaa da zemam kanesten krema i vaginaleti ili flazil.. Dali gi davaat taka vo apteka ili treba na recepta???
Ne treba recepta za niv, na privatno se. Obavezno brisevi napravi da vidis, infekcijaimas sigurno neodizlecena I zatoa ti se povtoruva. Pretpostavuva. Deka e kandida vo prashanje.
Од напред се извинувам за следното прашање, не сакам да бидам критикувана и нападната дека имам секс без да бидам информирана за него. Не сум искусна и сакам да прашам. Пред околу еден месец ја изгубив невиноста. Пред тоа повеќе пати се обидувавме ама не бидуваше зошто мене премногу ме болеше и насекое ми течеше крв. И сега веќе почнав да се опуштам и помалце ме боли ама не е скроз безболно. Имам болки кога влага и во текот на сексот. Не страшни ама имам. Ми се чини дека имам како некоја линија и ја осеќам кога влага како да ја допира и ме заболува хахах незнам како поинаку да објаснам. И ме боли кога забрзува. Дали е нормално и дали и вас ви било така на почетоците. И од што ми е страв неможам скроз да се опуштам. Ајде ве молам девојчиња за мислење. Фала
Здраво девојки, имам 18год. и сеуште не сум сексуално активна. Со дечко ми сум веќе подолго време и пред една недела кога бев кај него имавме петинг на голо, и тој ејакулираше на почетокот на вагиналниот отвор. Не беше навлезен во мене. Доста сум информирана на темата Секс, но сега малку сум загрижена. Исто така тој ден ми беше ден пред плодните денови. Прашањето е дали има некаква шанса за непосакувана бременост?
Па ако си толку информирана околу темата секс, нема да прашуваш тука и секако ќе знаеш дека за БРЕМЕНОСТ треба да е навлезен скроз во тебе до крај и да сврши цела сперма за да се фати. А вака сега може само од воздух да останеш бремена. Може сум саркастична, ама не си информирана доволно.
И јас го мислев истото, но сепак сакав да прашам за да бидам сигурна. Исто така чувствувам малку болки во стомакот и тешко ми е на желудникот. Исто така често уринирам. Затоа ми е малку страв.
Девојќи вака, повеќе е глупаво вака ама ете психата работи. Имам редовен секс со дечко ми овој месец, пред две недели значи на 14 имавме сексуален однос тој сврши но го смени кондомот и потоа стави друг, но кога завршивме тој забележа дека кондомот е скинат. Тој не сврши во мене, и на 17 ми дојде менструација. Но сега така некако имам некој тешкотии во желудникот, можеби од стрес, нееезнам. Така нешто ме копка одвнатре, па затоа пишав тука.
Е баш нема да спие мирно затоа што тестот сепак ќе и покаже негативен резултат дури иако е бремена. Мора да чека две недели најмалку за тест преку урина.
Jas znam deka moze odma da se napravi bidejki koga zemase edna moja drugarka vo apoteka,apotekarkata i kaza mozes vednas da go napravis duri i na testot taka pisuva
Сменете си ги тестовите, и аптекарките не знам што друго да ви кажам. Преку крв не може одма да се дознае не па преку урина. Така е тоа, денес имаш незаштитен однос, и оп за 24 часа се формира зачеток и се покажуваат хормони во урина. Пишував на некоја од сличниве теми, зошто мора да се чека и колку.
ти појма си немаш од животот е тоа јас го знам до толку неинформирани а се опнале шират нози од ризичниот однос најмалку 10 а најсигурно 14 дена нека поминат и тогаш имаш сигурен резултат ако веке сакаш порано ке си провериш преку крв