Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    девојки ај и за мене совет ако некој знае... ;)
    вака ставав вангиналети и тој маст 3дена...со мастот продолжив...кога завршив со вагиналетите одма ми дојде пмс...ама додека идев у вц многу ме болеше како затната ми беше додека мочкам некој туп бол...имав однос со дечко ми после тоа идам у вц многу по изразен бол, печење, многу ме болеше дури влегов во када да го смирам болот не се трпеше...е сега не знам од што ми е? има ли врска нешто со вагиналетките? много ми е страв да не имам некоја инфекција... :worried:

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Ке се распрашаш по козметичките студија да ти препорачат некој гел за после депилација. Бидејќи имаш осетлива кожа не се препорачува алкохол и пудра. Мислам дека тие од алое вера најмногу ке ти помогнат а и еден период не користи интими кога се миеш. Најдобар совет ке ти дадат тие од козметичките студија, не си за кожно или гинеколог.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Па инфекција можда и не е, повеќе мислам дека е тоа што си била сува за време на сексот па си го иритирала клиторисот. Почекај ден два па се консултирај со гинеколог

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Не бев сува ама баш ич...плус пмс плус неколку дена апстиненција :tmi: ...знам и ја помислив од тоа дека ам не е.. :(

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Какви вагиналети користеше и зошто? Ако те боли додека мочаш можеби имаш воспаление на мочните патишта. Претпоставувам дека и по завршување на мочкањето имаш чувство дека уште ти се мочка. Најубаво да си одиш кај матичниот.
    Поздравче

6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Бланка Кансен ги користев...да тоа ми се случува по завршување имам такво чуство...Фалаа ќе идам да се проверам...ја мислев да не ми е некоја инфекција од кај да знам...едно лечев друго ми се појавува...;)

7. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Така е кај нас женските, се вртиме во круг. Немај гајле, ќе ти дадат апчиња и ќе ти помине. Ако ти дадат антибиотик пак ќе добиеш кандида и пак ќе мора да се вратиш на вагиналети, но ако дојде до тоа земи канестен, не кансен. Инаку јас за кандида користев нистатин. Со лесно нека е :lol: :* :*

8. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Фала ти многу срцка :* :*
    Тоа ни е...битно е дека не е нешто страшно... ;)

9. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Здраво девојки, сакам да ве прашам нешто...неколку дена имав бело прање...беше нормално, со нормална боја...но вчера почна да ми мириса и има чудна боја, некоја бледо црвена , мислев дека сум добила порано затоа што за 2-3 дена треба да добијам..но еве веќе два дена ми е така...многу ми е страв...можете ли да ми кажете што ми е тоа?
    Ви благодарам однапред :*

10. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Мислам дека е од менструација,и мене ми е така додека да пробие што би се рекло... :)

11. BurstBerry

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Но, мене ова вака прв пат ми се случува...а и секогаш кога добивам чувствувам болка во долниот дел на стомакот, а сега не ме боли ништо...Во секој случај фала ти многу :* :*

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ За се‘ има прв пат ;)
    Мене на пример никогаш не ме боли стомак пред да добијам, па еднаш и тоа се случи. Можеби си имала некои промени во последно време, па организмот малку поинкау ти реагира. Ништо страшно јас мислам.

13. BurstBerry

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Да,да, не било ништо страшно...сега добив :) фала ви многу :*

14. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Девојки,ми заврши менструацијата пред една недела,но вчера забележав дека градите ми се сеуште цврсти... :^) Ме фаќа страв,од што би можело да биде?
    Ви благодарам однапред. :)

15. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.820
    Допаѓања:
    23.613
    Ако се сомневаш во "нешто" земи си тест за бременост ;) а така јас лично никогаш немам така болки после менструација, но кога веке ти завршила менстр. би требало се да е во ред :?:

16. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Не,немам болки,само ми се цврсти,а за бременост не сакам да се сомневам бидејќи немав ризичен однос и плус ми помина менструацијата. :)
    Се надевам дека се ќе биде во ред.Ти благодарам на одговорот.... :*

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.568
    Допаѓања:
    201.774
    ^^Хормони... варираат од многу причини... и секако дека и градите ќе ти реагираат соодветно. Ништо страшно, уживај ;)

На aquafortune му/ѝ се допаѓа ова.
  18. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.820
    Допаѓања:
    23.613
    Колку сме сложени ние женскиве :rofl:

19. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Ана,разговарав со професорката по биологија и ми го кажа истото.Ама таква сум паничар,не можам да не мислам... :^)
    А дека сме сложени,сме,и тоа како,не за бадијала велат кога ќе се роди девојче и хиените плачат. |( :lol:

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Јас имам едно прашање! Што сакаат машките повеќе, вагинален или орален секс??? :^) :^)