А како знаеш дека си запалена? Мислам, што подразбираш ти под поимот "палење"? Да не си ги помешала палење и свршување?
Во средата направив тест за бременост и испадна негативен, но синоќе имав секс со партнерот, но неколки партии. Потоа малку се чепкавме со прсти, и тој го стави третиот кондом, но кога завршивме работа завележав неколки капки крв, а еве и денеска имам така малку кога се бришам, но не ме пече или чеша кога одам во тоалет. Ама и стомакот ми е малку подуван и имам мали болки во долниот дел. Менструацијата ми заврши на 20. Што може да е, дали од погрубиот секс или нешто друго?
де бе колку минути траеше сексот ? со колку прсти се чепкавте ? извештај да, може да е од груб секс @BigliMigli
Мнооогу долго траеше сексот, како што кажав 2-3 партии, и со два прста ме допираше долу, но еве сега немам крв, само стомакот малку ме боли во долниот дел.
Си ги преоптеретила отворот јајниците матката од толку секс а најверојатно и нешто си иритирала и повредила. Следен пат помалку секс. Запази ги мислите, треба да се опуштиш а не да мислиш и да се преоптеретуваш со животни проблеми, ако не е до тоа тогаш ќе е до дечкото, запрашај се дали ти значи.
Ако има некоја слободна девојка да ми пише инбокс, поинтимен ми е проблемот и не би сакала да го објавам јавно. Ви благодарам.
A sto moze da se sluci ako vo ista vecer vo rok od 5-6 saati devojka ima seks so dva razlicni partneri?
Имаме колешка која мириса на работа лошо и сите почнаа да ја зборат. Тврдат дека мирисот и е од тоа што има секс, мажот најверојатно и свршува каде ќе стигне и таа не се капе редовно, си оди така. Зар е можно?Леле ужас. Кога го слушнав ова ми се згади. Не сфаќам како можат такви да бидат луѓето. Толку гнасни. Инаку дома на брат ми кој го пишував и претходно му најдов до кревет палома завткана. Најверојатно завршил работа на неа. Ужас. Грозота. Се ежам од такви глупави луѓе.
Тања не секој хигиената ја подразбира на ист начин, точно дека сево ова е грозно и нехигиенски воопшто но што можеш да направиш?! Што е тука е. Подалеку од луѓе кои ти сметаат и решен проблем. Не можеш да отидеш и да им солиш памет на луѓето, секој си има свои размислувања и навики нели!
Не можам на никој да солам апмет. Таа е постара од мене, мајка на 2 деца. Туку се зачудив зар е можно од тоа да мириса толку?Друга колешка и го детектираше мирисот.
Пишувам за другарка ми. Сега ми кажа и ме замоли овде да прашам бидејќи немала нет во ск. Имала денеска главоболка, но се напила ефридол и и поминало. Имала малку ризичен однос, но после менструацијата наптавила тест и бил негативен. Два дена има болќи во стомакот, во пределот на јајниците и подуван и бил. Сега имала мали болки во градите. И кажав дека можеби е во период на еволуција и дека најветојатно е настината. Бидејки и поминала менструацијата и тестот и бил негативен. Што би можело да биде друго?