Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Јас мислам дека добро си и објаснила дека е во периодот на овулацијата и дека е настината бидејќи овулацијата некогаш може да се појави непосредно по менструацијата.нека направи за секој случај уште еден тест за бременост за да нема сомнежи и нека ја лекува настинката.

2. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Tvojata druga koleska od kade tolku znae kako mirisa otstoenata sperma? Abe zeni samo da ti izvadat muabeti,fala bogu sto skoro site kolegi mi se mazi.Inaku pokonkretno so mirisot,eve doma go imam toj problem so svekrva mi zenata e cistopatna redovno se kape,se sreduva no za 1h mirisa,neznam uste na koj doktor ne bese,sto uste ne i dadoa da pie no gjabe e.Taka da i koleskata tvoja ne mora da znaci deka mirisa od toa mozno e da ima i drugi pricini..

:headbang:(facepalm)
    Neznam sto misles pod toa deka na sekoj moze da mu se sluci greska da spie so dvajca vo ista vecer,osven ako ne zarabotuva od toa,da ne recam ku**a ili pros*****ka, za nikoj drug ova ne treba da e normalno..

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  3. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Пушти од К-15 кога Цацко ја пали колата и вика..Стискааааај ентер, стискај ентер.....да не те стиска на погрешно место дечкото??:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.051
    Допаѓања:
    12.780
    Па и јас тоа мислев од каде примети дека е мирис на сперма. Е сега ако има редовен секс, а се капе еднаш неделно, може е од тоа.

5. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

Мислиш период на овулација, не еволуција :D:rofl:. Плус, како настинката има поврзаност со тоа? Според мене нема никаква. Од ова што го опишуваш најверојатно и се плодни денови, па затоа. Кажи и на другарка ти ако толку не е сигурна да си направи тест или да оди на гинеколог. Или и двете.

На kjukli, MaLeCkO :) и macovska им се допаѓа ова.
  6. Sija23323

Sija23323 Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Sekako deka ne e normalno. Se sto kazuvas si vo pravo. Prasuvam samo dali bi mozelo da ima nekoj zdravstveni komplikacii ili nesto slicno?

7. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Normalno deka moze da ima zdrastven problem kako na primer da zakaci nekoja bolest,no toa moze da se desi ako spie i so eden,ako e nezastiten odnos pa da ostane bremena pa da se cude koj e tatkoto..

8. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Толку детално "другарка ти" ти објаснила, секоја чест......кога се напила, што се напила, кај ја боли, што ја боли.....

На MaLeCkO :), Viktorijaaa5 и vitamina им се допаѓа ова.
  9. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23
    Па така ми кажа. Вчера се напила само ефридол. Ја боли во долниот дел на стомакот и издуван и бил. Вчера имала и мали болки во градите. Дечкото не свршил во неа. Пред една недела направила тест секако после 14дена од односот и бил негативен. Таа добила предходно и менструација, после 3-4дена од односот.

10. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    Девојки во последно време имам густ исцедок без никаков мирис. Што може да е тоа и дали ао се измијам со камилица може да помине?

11. mimi****

mimi**** Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2015
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    3.636
    Sekako deka mozes da se izmies so kamilica,nema da ti nasteti sigurno,samo moze da ti pomogne.Ako ne ti pomogne kamilicata mozes da si kupes vaginaleti na prirodna baza,mene sekogas mi pomagaat

12. Leaena

Leaena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    11
    Најверојатно не е некоја инфекција пробај со камилица , ако не ти помогне со Канестен вагиналети пробај.

13. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Еволуција? Стварно? :^):rofl:

Мислам дека Дарвин се кае што се качил на Бигл...

На kjukli, street_chic*, Priroden и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Musicforlife

Musicforlife Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    9
    Здраво...Помала сум тука на форумов,сеуште невина и тоа ќе остане така подолг период.Само да ве прашам нешто,сигурно на сите ви се има случено да ве крени онака да седите вкрстено и да ве гушка/стега поблиску за интимните органи.Епа така седевме подолг период и осетив нешто влажно од негова страна,срам ми беше да го прашам,што се случи? Мислење?

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Па се пали на тебе, си испушта и он нешто влажно. Ништо страшно.

16. FamGal66

FamGal66 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Дали е нормално да ми доцни менструацијата после првиот сексуален однос? Се случи во вторникот, малку крварев, и имав уште неколку капки во средата. Требаше да добијам во четвртокот, а до сега нема ништо.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

Da, normalno e :) Mene mi docnese 4 dena posle prviot pat.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23
    Во ноември добив менструацијан на 17, ми траеше 4 дена, се нормално. Но овој месец неколку дена ме болеа градите и малку ми беше подуван стомакот и малку болки во јајниците. Синоќе имав заштитен однос со партнерот, се најнормално, сексуално сум активна два месеци. Пред малку кога станав, на тоалетот имав крв, светло црвена боја и стомакот ме боли. Добив менструација, но зошто толки рано. Нормално ли е да ми подрани 5-6 дена?

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Јас мислам дека да. Веројатно има и др.причини. Следија види каква ќе ти биде бојата.

20. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Менструацијата може да дојде порано или подоцна како реакција на стрес,на промена на клима и на некои лекови против болка или против преладување ако си пиела овој месец,така што јас мислам дека е нормално некогаш да ти дојде 5-6 дена порано.Ако има нормална боја и ти трае нормален број на денови колку што вообичаено ти трае,тогаш со твојот организам е се во ред и не треба непотребно да се грижиш.