Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Aх Ози, тешко прашање, оти мажите ги сакаат и двете. Мојов вагинален си сака, ама не бега од орален, ужииииваааааааааа во него. :D

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Абе и мојот за орално душа дава ама некако во последно време нешто не му се прави ќефот за нормален секс(вагинален!) Не знам што да мислам веќе... :( :(

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :^) како тоа не му се прави ќеф? Ние секогаш почнуваме со орален(најчесто) ама за кратко си го става таму кај што треба, вели дека најубаво му е, се знае што е секс, не се ака толку за првото, дури некогаш и да сакам не ме остава, побрзо ќе ме бацува него орален...не знам што може да му биде, не е работа тоа, се знае како е најубаво. Може да сакаш и да прекусакаш, ама сексот не е секс ако се нема кај што треба!?

4. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Мојот сака и тоа и тоа, ама повеќе е за вагинален. Немаме само кога имам добиено, понекогаш поминуваме и без орал, дирекно вагинален :!:

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Епа и мене ми е чудно ова, порано не беше така! А сега... Многу лошо се чувствувам :(

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ози, ќе му помине, можда сега така му е убаво, ама пробај не му удоволувај, нека се загрее, нека нема некое време, ќе побара како сакаш после. Не се нервирај, за се има решение :)

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Ај хоуп соу!

8. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    А да предложам јас нешто ( не мора да ме послушаш), понекогаш машките сакаат мала промена. Јас на пример пред да почнеме се допирам сама ( си ставам прстиња внатре и му велам дека се многу мали и тенки и дека би било супер тој да се потруди да ме исполни. Нема кога не ми успеало, а и сам признава дека тоа го пали ;)

9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    :$ И да го направам тоа, тој ќе ми ја исполни желбата, но само 3-5 мин, потоа пак ќе сака орално! :@ :( :(

10. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Па на крај на краиштата јас да сум би го прашала во што е проблемот, може па ке си каже човекот и ќе го решите заедно :!:

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    и јас истото мислев-што не го прашаш? Објасни му дека ти имаш орган за таа намена, и дека устата не ти е за тоа само :!: Збуни му се, нека те слушне малку, па ќе видиш реакција :)

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    И јас си помислив да го прашам, наредниот пат ќе го прашам ако треба на сред секс! Не може вака да продолжи! Вчера си седевме така и беше многу незаинтересиран и го прашав “да не си бил со друга што си ваков сега?“ Тој ми рече “не зборувај глупости“

13. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Eeeх женски, одма на тоа мислиме :$ :D Не мора да значи Ози, не се нервирај, разговарајте само, и така ќе бидеш сигурна и ќе знаеш што му станало. Се најдобро! :)

14. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Уф, не знам што да кажам, сигурно си има тој некој проблем, само кој е? Не може да е незаинтересиран туку -така. А тоа што рекол , не збори глупости , може се да значи, или тоа во што се сомневаш , или пак да нема врска со љубовниот живот. Само искрен разговор му е мајката, да не отиде предалеку што и да е.

15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Така и ќе биде, штом си одам ќе разговарам со него, искрено мислам дека оваа е проблем и мислам дека е меѓу нас, нешто не му е ок него :(
    Девојки ви благодарам!

16. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    што ако му е дебел..?! :О

што ако му е дебел и неможете да ја поднесете болката додека проба да ве пукне....?! :sweat:
    Девојки,незнам дали беше до него и до неговиот ...... или поради мене шо не бев ни малку опуштена и можда се стегав,ама јас неможев да издржам да ме скине!! Ми се сакаше да врескам ко нездрава! :doh:
    ...ах помагајте... :worried:hock:

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

ДОбро од прва ако не успее ништо страшно, повеќе срека средниот пат.. Инаку до тебе е , штом не си опуштена не иде... Така да само релаксирано и ќе помине, колку си поопуштена , толку полесно ке биде :)

18. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Е девојко ме пресмеа :D Па и преслаб да му бил пак ќе те болело пошто ти било прв пат и си била неопуштена. Не се секирај ќе бидне ;)

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409

еден ден ќе се радуваш што му е дебел :) ма да за првиот пат сите се дебели :D

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Денес добив. Обично циклусот ми е редовен и секогаш добивам на точно 26 дена. Меѓутоа овој пат добив порано. Не ме загрижува тоа толку многу, колку самиот состав на менструацијата. Првпат ми се случува да има кафена боја, и да е така прилично густа. Последниве три месеци кога добивам имам и преголеми болки.
    Обавезно ќе одам на гинеколог за една недела, ама ме интресира дали е можно ова да е индикатор за некои проблеми со јајниците? :?: