Aх Ози, тешко прашање, оти мажите ги сакаат и двете. Мојов вагинален си сака, ама не бега од орален, ужииииваааааааааа во него.
Абе и мојот за орално душа дава ама некако во последно време нешто не му се прави ќефот за нормален секс(вагинален!) Не знам што да мислам веќе...
како тоа не му се прави ќеф? Ние секогаш почнуваме со орален(најчесто) ама за кратко си го става таму кај што треба, вели дека најубаво му е, се знае што е секс, не се ака толку за првото, дури некогаш и да сакам не ме остава, побрзо ќе ме бацува него орален...не знам што може да му биде, не е работа тоа, се знае како е најубаво. Може да сакаш и да прекусакаш, ама сексот не е секс ако се нема кај што треба!?
Мојот сака и тоа и тоа, ама повеќе е за вагинален. Немаме само кога имам добиено, понекогаш поминуваме и без орал, дирекно вагинален
Ози, ќе му помине, можда сега така му е убаво, ама пробај не му удоволувај, нека се загрее, нека нема некое време, ќе побара како сакаш после. Не се нервирај, за се има решение
А да предложам јас нешто ( не мора да ме послушаш), понекогаш машките сакаат мала промена. Јас на пример пред да почнеме се допирам сама ( си ставам прстиња внатре и му велам дека се многу мали и тенки и дека би било супер тој да се потруди да ме исполни. Нема кога не ми успеало, а и сам признава дека тоа го пали
Па на крај на краиштата јас да сум би го прашала во што е проблемот, може па ке си каже човекот и ќе го решите заедно
и јас истото мислев-што не го прашаш? Објасни му дека ти имаш орган за таа намена, и дека устата не ти е за тоа само Збуни му се, нека те слушне малку, па ќе видиш реакција
И јас си помислив да го прашам, наредниот пат ќе го прашам ако треба на сред секс! Не може вака да продолжи! Вчера си седевме така и беше многу незаинтересиран и го прашав “да не си бил со друга што си ваков сега?“ Тој ми рече “не зборувај глупости“
Eeeх женски, одма на тоа мислиме Не мора да значи Ози, не се нервирај, разговарајте само, и така ќе бидеш сигурна и ќе знаеш што му станало. Се најдобро!
Уф, не знам што да кажам, сигурно си има тој некој проблем, само кој е? Не може да е незаинтересиран туку -така. А тоа што рекол , не збори глупости , може се да значи, или тоа во што се сомневаш , или пак да нема врска со љубовниот живот. Само искрен разговор му е мајката, да не отиде предалеку што и да е.
Така и ќе биде, штом си одам ќе разговарам со него, искрено мислам дека оваа е проблем и мислам дека е меѓу нас, нешто не му е ок него Девојки ви благодарам!
што ако му е дебел..?! :О што ако му е дебел и неможете да ја поднесете болката додека проба да ве пукне....?! Девојки,незнам дали беше до него и до неговиот ...... или поради мене шо не бев ни малку опуштена и можда се стегав,ама јас неможев да издржам да ме скине!! Ми се сакаше да врескам ко нездрава! ...ах помагајте... hock:
што ако му е дебел..?! :О ДОбро од прва ако не успее ништо страшно, повеќе срека средниот пат.. Инаку до тебе е , штом не си опуштена не иде... Така да само релаксирано и ќе помине, колку си поопуштена , толку полесно ке биде
што ако му е дебел..?! :О Е девојко ме пресмеа Па и преслаб да му бил пак ќе те болело пошто ти било прв пат и си била неопуштена. Не се секирај ќе бидне
Денес добив. Обично циклусот ми е редовен и секогаш добивам на точно 26 дена. Меѓутоа овој пат добив порано. Не ме загрижува тоа толку многу, колку самиот состав на менструацијата. Првпат ми се случува да има кафена боја, и да е така прилично густа. Последниве три месеци кога добивам имам и преголеми болки. Обавезно ќе одам на гинеколог за една недела, ама ме интресира дали е можно ова да е индикатор за некои проблеми со јајниците?