Kondom. Ne, ama chist vibrator da .. Chovece ludilo e .. Mislam dva meseci nesakv da vidam maz.. Ili toj da me. Raboti so toa
Bev vo vrska 3,5 godini, go izneveriv partnerot so licnost koja edvaj ja poznavav. Po ova se cuvstvuvav uzasno resiv da mu kazam se i nasata vrska zavrsi. Po edna godina pauza povtorno ja obnoviv vrskata so dolgogodinesniot partner. Od togas pominaa uste 3 godini. Od neodamna taa licnost za edna vecer od minatoto povtorno se vrati vo mojot zivot. So nego ne gledam idnina no so nego mi e najdobriot seks vo mojot zivot. Od samata pomisla na nego i na taa vecer jas sum na sedmo nebo. Imate li sovet kako da preminam preku ova, kako da ne mislam na nego i kako da ne ja napravam istata greska po vtor pat? Ako nekoja od vas ima slicno iskustvo i ima dobar sovet bi vi bila navistina blagodarna.
Pa imaj si sex so nego. Prosto. Uzivaj. Zatoa postojat tajni. Ne mora on da znae nisto. Sex ubav i norlamen zivot veruj ne odat zaedno... Teraj si kef a doma si bashka prikazna.. Plus toa sekoja avantura pominuva po pododlgo vreme uzivaj si
@FemmeFatalle Веќе еднаш си ја упропастила врската поради тоа зошто го правиш тоа повторно?? И тоа само за секс за една вечер..... Ако си го сакаш партнерот немој да постапуваш така размисли убаво не вреди по втор пат иста грешка
дали 3 години и повеќе ќе ги фрлиш во вода за една ноќ??? дали тој за една ноќ предходно кога се раздели со дечкото дојде кај тебе ? и покрај се дечкото ти простил такво неверство те сака и ти пак мислиш на истото на незаборавен секс??? направиси незаборавен секс со дечкото ...оти сега ако згрешиш мое мислење е дека ќе останиш и без дечкоти а и тој за една ноќ ...штом пак се појавил кога си во врска тој сака само да те искористи ...размисли убаво што понатаки во животот?
Ti blagodaram na mislenjeto navistina imas pravo. I jas milam deka dokolku ovoj pat zgresam ke ostanam bez deckoto. No pomislata na toa deka bi se iskoristile eden so drug( i drugiot e vo dolgogodisna vrska) mene ne mi preci. I dvajcata gi sakame partnerite no nasite kreveti se ladni.... Dali e ispravno da prodolzuvas vrska koja e dobra vo sekoj drug pogled a zadovolstvoto vo krevet da go baras na drugo mesto? Ili treba ovaa vrska zasekogas da ja prekines? Ili mozebi da se pomiris so ona sto e i da prodolzis taka?...
@FemmeFatalle Ти треба најубаво да знаеш за тоа ако си го сакаш партнерот не вреди верувај само за секс да уништиш 3 годишна врска. Можеби можеш да смениш нешто не се откажувај пробајте со партнерот можеби ке си го подобрите сексуалниот живот. Но ако мислиш дека немате иднина заедно не се лажете вејке прекинете ја врската засекогаш. Треба многу добро да размислиш пред да напрравиш некој чекор.
Размисли си убаво и сама донеси одлука дали вреди да ризикуваш... само размисли ако дојди до повторна разделба дечкоти нема да ти се врати повеќе а личноста за една ноќ бидеќи и тој има долга врска нема да ја остави неа туку тебе ќе ти сврти грб ...мислам не треба да ризикуваш кога се сакате со дечко ти ... направете сексот да ви биди интересен почни ти да сменуваш некои тактитки ти сега мислиш само на тој за една ноќ и неможиш да уживаш со твојот сакан.
luge imam mnogu golem problem, imav decko pred ovoj sega i so.nego se skinav i sega koa se.fativ so ovoj i so.nego imam seks megjutoa on misli deka aum nevina............. sto.da napravam ve.molam pomosssssss
ne ne, ne se svativme... znaci imav decko so koj sto se skinav i raskinavme si fativ decko i so nego imam odnosi am on neznae deka jas ne bev nevina
Незнам колку години имаш и какви сфаќања има новиот дечко. Ако гледаш дека е конзервативен па и преќути си. Никоја жар на меот не ти става да збориш....од каде знаеш, може и да не сака да имаш искуство.