sigurna sum deka kje prekine so.mene, megjutoa ima mnogu razbiranke za nekoi raboti i e predobar nemam los zbor za nego, sakam da mu priznaam ama.nestonne mi dava zosto se plasam da ne go izgubam...
Те сфаќам дека те јаде совест поради тоа што прикриваш. Види со тек на време како ќе се одвива врската...ако преминува во нешто сериозно, разговарај и кажи му дека било само еднаш, дека се случило во даден момент и дека сте немале сериозни намери. Тоа е мое мислење.. Еве феминкиве нека дадат и други видувања, сепак треба да прочиташ различни мислења.
Не го разбирам моментот дека на сегашниот дечко треба да му даваш отчет за тоа што си правела со минатиот.
Иако сум заборавила како размислував на 17, мислам дека немаш потреба од понатамошни објаснувања. Ете нека мисли дека ти бил прв...
Пак јас.. Девојки добив на 26 на време како што требаше .. Ми трае по 6-7 дена ама еве утрово ниту една капка крв немаше.. Вчера вечерта се скарав со дечкоми и многу се нервирав цела ноќ еве и денес.. Можно ли е од нервози да ми прекина менструацијата?
Zdravo na site, sakam da Ve prasam nesto se nadevam deka ke mi pomognete, na 14.2 imav nezastiten odnos pri sto celosno svrsi vo mene, posle 9 sati se napiv Norlevo, i nemav nikakvi posledici se do posle 10 dena kade pocna da mi izleguva rozeva boja i toa vo mnogu mala.kolicina i toa trae veke 6 dena, a treba da dobijam na 29.02 dali e.toa od.efektot na.apceto ili e nesto drugo.vo prasanje?
Не сум скината но имам проблеми немам добиено 8 месеци бев на гинеколо и прво ништо не бев воопшто задоволна он него пред една недела бев во поликлиника букурешт кај др-душан филипов ме виде на ехо ништо нема циста ми даде некои апчиња да ги пијам 10ден па по 2дена ќе добијам но еве веќе неколку дена пијам имам големи болки во долниот предел на стомакот и цело време имам болки во вагината како да ми влегува цело време преголеми болки дали некој имал сличен проблем фала многу
Не си ставај здрава нога во трн девојко, опамети се. Ти знаеш ли воопшто што значи долга врска и какви должности имаш кон истата или не знаеш? Многу банално и незрело од твоја страна е сето ова што го пишуваш овде а по кажаното даваш до знаење дека не си мала воопшто. Ако планираш иднина со дечково опамети се и научи ги своите должности како и што доликува на зрела девојка во цврста врска, ако си заљубена потруди се да опстоите и да си ја спасите врската мада што јас мислам дека врската не ви е ни блиску до цврста по твоите авантури и сваќања ама ајде. Ако не го сакаш најдобро би било да го оставиш и да си ја бараш некаде на друго место среќата или може во истиот човек што толку многу го фалиш како љубовник. Размисли малку и чукни си ја главата што правиш. Тигарче мало си бе дете за вакви патешествија башка и неискусно. Абе уживај во младоста сега за сега. Ако врската ви прејде на повисоко ниво вреди да разговарате за се а и тоа би дошло некако спонтано и автоматски не се секирај. Ако не ви е ке си покажи времево.. сега за сега уживај и пливај не се многу замарај за непотрбни работи од каде знаеш дека оваа врска не е само едно искуство плус зад себе си?!
Девојки, сакам да прашам нешто... Еве веќе 4 дена забележувам крвав исцедок(крв) на долната облека, и имам некои така привремени тапи болки во стомакот и вчера ме болеше левата града... Не знам во што е проблемот, не сум имала однос со дечко ми повеќе од 2 месеца, а и менструалниот циклус ми помина на 25ти минатиот месец. Дали се работи за некаква инфекција, дали некоја имала сличен проблем? Прашувам за во секој случај, утре планирам да отидам на гинеколог, но сепак би сакала некое мислење или совет.. Ви благодарам/
Девојки имам едно прашање. После колку време врска, дозволивте да ве фаќа дечкови на голо, а и вие да се престамите да го фаќате него. Со претходниот дечко имавме односи, па така не ми беше срам да го фаќам а и тој мене. Со сегашниот дечко тој нонстоп се обидува да ме фаќа но се чувствувам засрамено. И тој нонстоп ми набива дека сум се срамела, кога ќе сум пораснела . Дали би требало да пресрамам или да си продолжам вака. Од една страна не ми е ептен срам, повеќе ми е што ќе си мисли за мене ама ете.
Со девојка ми сексуално сме активни веќе подолго време но секогаш кога имаме секс она вика дека не чувствува баш некое задоволство освен со стимулирање на клиторисот, па ме интересира девојки дали вие чувствувате задоволство при секс без стимул на клиторисот (се знае дека клиторисот највеќе возбудува ама ме интересира само при чист секс) или нешто е до девојка ми што скоро ич нема некое задоволство?
Па нормално дека се чувствува задоволство при секс..Обрати внимание повеќе на предиграта...Не почнувајте одма со секс...прво запали ја многу па потоа продолжете со секс
Се ова убаво што го викаш, али ние не да имаме предигра туку се забораваме у неа Ете и со предиграта пак исто се случува па стварно незнам што е работата...
Здраво. Имав однос на 15.02, а требаше да добијам на 28.02 но сеуште немам добиено. Пред два дена направив тест за бременост, но беше негативен. Скоро секој месец ми доцни ама најмногу по една недела, па сега сум во дилема зошто уште немам добиено, а помина подолго време. Ве молам за некој ваш совет, мислење. Фала однапред.
Ako si se nervirala vo posledno vreme,mozebi poradi toa ti docni ciklusot.Isto golemo vlijanie moze da ima i promena na klimata ili ako si zemala antibiotici,sepak napravi uste eden test,da ne mu ja mislis,bidejki ne se sekogas tocni
Има повеке причини за изостанок на циклус, промена на клима, стрес, земање антибиотици, цисти на јајници...
Па најверојатно девојка ти не е сконцентрирана на тоа што го правите....си мисли сосем на нешто трето...Или е нешто до тебе....пробај со подив секс...Сменете пози...или пак зборувај и работи што ќе ја запалат повеќе...Во предиграта донеси ја до тој спетен таа да ти побара секс ....ако е запалена ќе побара и мора да чувствува задоволство....