Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. crvenkapa :*

crvenkapa :* Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2015
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    29
    А зашто нејќеш секс? Те читам и некако глупо ми е, невина бар до полнолетство.. И шо ако останеш невина до тогаш...

2. Mrs.Styels

Mrs.Styels Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    7.554
    зошто сега не се чувствувам спремна за нешто такво едноставно си давам време да размислам и да се преиспитам подобро, не е финтата полнолетството ко созревање или незнам што туку во смисла дека сакам барем уште определено време да созревам и психички и физички зошто сега во моментов не се чувствувам спремна за нешто такво и дека ако веќе морам да го направам би било неколку месеци или година подоцна зошто во моментов навистина не сакам

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  3. hristijan€

hristijan€ Нов член

Се зачлени на:
    4 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Drustvo pomognete imav odnos pred 1 nedela so parnerkata staviv zastita pa za pojke sigurnost sakase 2 zastiti da stavam e staviv ednata potoa i drugata po odnosot gledam ima vakum zastitata dali moze da puknala zastitata ve molam seriozni odgovori mnogu sum stresen nesakana bese

4. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    1. Многу брзо ти текнало да пишеш - после 1 недела од односот
    2. Со кој памет бре ставате 2 кондоми - мислите и 4 да ставиш посигурно ќе биде ??
    3. Штом сте ставиле 3 не може да биде несакано дејство, се е на сакање? Се случува пукаат кондомите, но ти викаш пукнат бил само еден, значи ??

На honey.11, Hristov и kjukli им се допаѓа ова.
  5. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Девојки сакам да ве прашам дали смее да се има сексуален однос со заштита неколку часови пред да ви прават анализа на мокрача? :)

6. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Не затоа што треба да си чиста долу пред да ти прават анализа на урината,да немаш никакви остатоци од излачувања,ниту,пак,да ти биде надразнета нешто вагината за да има чиста уринарна слика.

7. you.da.one

you.da.one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    6
    pred 2 nedeli imavme odnosi i po toa racete mi bea so sperma,so maramici gi izbrishav a potoa ja izbrishav i vaginata no so nova maramica,denes primetuvam kafen iscedok (da napomenam,utre treba da dobijam) ima li mesto za panika? (prostete na glupavoto prashanje,panicarite znaeme da zabeguvame ponekogash:x:?:)

8. Мрчатор

Мрчатор Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2016
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    300
    Ќе добиеш.

9. you.da.one

you.da.one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    6
    :handshake:

10. Zenobia

Zenobia Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    193
    Не знам еве, глупо е да прашувам дури, ама ме уби пуста параноја жени, а утешителен збор и совет никогаш не е на одмет...

Пред една недела имав односи со дечко ми, нормално со заштита(сврши во мене но со заштита - што е и впрочем намената на кондомот да заштити пренос на флуиди), ама јас правам грешка (?!) што никогаш после однос искористениот кондом не го проверувам со вода полнење или слично, за да проверам да не некаде е дупнат случајно, од проста причина што заборавам секогаш.. Е сеа јас немам кој знае колку редовна и точна менструација, а гледам овој пат ми забушава не ми дојде на пропишаниот датум.. уште една недела давам фора:|

Ме интересира, дали ако евентуално кондомот пукнал ќе се примети дупчето убаво или има можност да има и помали дупчиња? И дали воопшто вие ги проверувате кондомите после употреба преку разни начини за да видите да не има случајно нешто?

Хеелппп плиЗ, да не ме тресеше параноја немаше да изгледа волку глупаво мојов пост, траст миии..:shake:

На honey.11 и Sunnny им се допаѓа ова.
  11. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.371
    Допаѓања:
    171.413
    тоа типот ке си го провери кондомот одкога ке завршите со односот и баш убаво се гледа дали е дупат или не нема шанси да не видеш

На honey.11, anjathesaint, Petar80 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Скоро секој месец ми доцни.Дали по еден или повеќе,пред два месеци ми доцнеше 8 дена.Сега пак ми доцни 4 дена,имам односи ама со кондом и овој месец имав само 2 пати односи со кондом и не е можно да сум бремена.Имам 18 години.Во што е проблемот?

13. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.754
    Допаѓања:
    172.975
    Чекај да ги извадам гравчињата....

8-|8-|8-|

Гравот вика хормони можеби:?:

Можеби гинекологот подобро гледа на гравчиња.

На honey.11, elimkd, Bozica1980 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Грав како грав, да е варен баш би сркнала.
    Ај види ми мене на ориз ал сум трудна:D

На honey.11 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  15. Musicforlife

Musicforlife Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    9
    Девојки,помош :) Со детето одиме 5 месеци,незнам зошто ама се смена се не беше вака на почетокот.Не ни имавме зборувано за интимни раб и сл.Сега секој ден ми спомнува само за тоа,демек сака да знај дека би била докрај со него,со помош ако се деси главното.Јас немам којзнај колку кеф за тоа ама океј,ќе полнам 17 год и дали е правилно да го напрам тоа сега? Иначе се сакаме премногу:lol: Фала од напред.

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Дај му на детето ма .. Греота така .. И јас немав некој мерак ама откако му дадов јас сега го молам :D :D

На elimkd, tteea55, Sesil и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Aj ako saka nekoja poiskusna da mi pise l.p imam nekoi prasanja

18. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Девојки ај ве молам за совет и без смеење и критики. После секс со мажот ми обавезно се тушираме и уринам,ама сепак имам цел ден некоја страшно одвратна миризба на вагината. Совет?

19. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    467
    И мене ми се случува ова кога свршува во мене...

20. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    кајмене не свршува во мене и мириса .