Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. tteea55

tteea55 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2015
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    131
    Сакам да прашам нешто. Зошто некои машки кога ќе свршат еднаш после неможат да продолжат одма со сексот, а некои си свршуваат и после тоа пак си продолжват без проблем? :$

2. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    467
    Едноставно некои се поиздржливи, таков организам имаат, барем така мислам, :) со мојов барем пола саат чекаме и после 2 партија :lol: :rofl:

На honey.11, tteea55 и Hristov им се допаѓа ова.
  3. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Сакам да прашам нешто. Ве молам прочитајте го 2 пати текстов и ако сакате помогнете ми ако има некој со слично искуство. Раскинав со бифшиот во септември. Од тогаш немав односи. Сега имам друг дечко и му дадов прв пат на 3 јуни. Беше анален, не се секирам за тогаш. Наредниот викенд имав пак однос, сврши во кондомот, ама го проверивме со вода, не беше дупнат. Ајде помина и тоа. Оваа сабота му пружив орален па проба со кондомот па неможеше да влезе баш убаво и го извади кондомот пак му пружив орален и пак го намести и пробавме пак ама се брзавме и не успеавме. Си го дркаше и сврши во марамица( моабетот ми е дека не сврши во мене). Еве вчера имавме пак и сврши во кондомот и беше темничко ми рече добар е кондомот не е скинат. Ама неверувам да имало нешто и денес од тоа да ми потечело крв. Нема шанси ако сум бремена тоа да било од вчера, а пак чудно ми е претходните пати не беше ризично. И со бифшиот имавме почесто анален ептен ретко вагинален може само 3.4 пати(тој ме скина). И со дечкоми кога имаме вагинален т.е. откако почнавме од 3ти јуни кога ќе завршиме се бришам со влажна и имам по една точка крв. Може не сум навикната( не ми влегувал многу и може баш убаво не сум доскината). Вчера откако си дојдов се истуширав ме печеше. И еве сабајле одев до вц ништо немав. А сега предмалку одев и видов црвен исцедок како густичок( треба да ми дојде на 29 јуни) . Се избришав еднаш имаше малку крв, пак се избришав и пак имав крв. Ништо се истушурав. Ретко ми доаѓа порано или ако ми дојде 1 ден 2 ми доаѓа порано. А сега 9 дена. Незнам што се дешава има шанси за бременост?

Последна измена: 20 јуни 2016
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
  5. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.299
    Не си бремена според кажаново.
    Можно е да имаш циста.

На kjukli, honey.11, referentka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. SnowQueen17

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Ти благодарам. А може и имам закачено некоја инфекција. Пошто првиот пат иако беше анален, пробавме малце и вагинален а исто така неможеше да влезе и ставивме еден постар течен сапун за раце. А и сега се погледнав со огледалце долу и на кожичката што е помеѓу аналот и вагината како мали линиички црвени. Такви ми се правеле и кога имав кандида. Од премногу чешење. Ме боли и стомакот малку.

Последна измена: 20 јуни 2016
  7. SnowQueen17

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Ако мислите дека е ризично ова што го напишав, вчера го имав последниот однос, сега се затворени аптекиве. Утре да се напијам апче? Или да не се тровам непотребно?

8. s&s

s&s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.066
    Да одиш на гинеколог.

9. SnowQueen17

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Еве како што опишав од последниот пат се нервирав ама дечкоми отиде сега на местото кај што го фрливме кондомот го проверил со вода бил здрав. А можно е од претходниот пат сврши од орален, па се изми стави кондом ама пред да влезе се скина кондомот ама одма го замени со друг и продолживме. Леле мене некој ако ме свати го частам. Многу сум комплицирана. Ма веќе никаков однос толку крај. Еве последните 3 пати одење по мала нужда одам на 1 час.

10. s&s

s&s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.066

Па не ти велам да посетиш гинеколог само поради можна бременост, туку и некоја инфекција да не имаш, не си играј играчки со тие работи :)

На SnowQueen17 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.299
    Веројатноста за бременост е мала, не се труј апчиња, но за инфекција после кажаново е голема.
    Да, од анален директно преминуавње на вагинален секс може да предизвика инфекција, независно дали дали користите кондом или не.
    Позагрижувачко е делов со сапунов. Можно е да те жеже, да ти се вцрвува и што викаш почесто да одиш во веце...
    Делов со стомаков може и на нервна база ти е, можеби и поврзан со предходниве симптоми.

Во секој случај треба да псоетиш гинеколог.

На kjukli, Annath, Rose96 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. green132

green132 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    9
    Ako e slobodna nekoja devojka za kratko prasanje neka mi pise vo poraki, ve molam :)
    blagodaram

13. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    779
    здраво феминки..се надевам ќе ми помогнете бидејќи веќе почнува депресија и параноја да ме фаќа ептен.....за 2 месеца полнам 18,со дечко ми одиме 2ипол години..сакам да ја изгубам невиноста со него,но нешто многу ме плаши..прво самиот чин,дали ќе боли колку уште колку пати и слично..но знам сето тоа е индивидуално..исто така,паранојата ми е од самите обврски кои ќе дојдат со тоа,страв од бременост,инфекции или други глупости..купивме кондоми и се,но осеќам преголем страв и еуфорија..тој се смее и вика ее ако е така тоа сите трудни ќе шетаа но мене многу ми е страв од последиците кои се несакани и обврските кои следат..help anyone :(..

14. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    I jas bev isto. No veruvaj ne e tolku strasno. Za se ima resenie ;) ke koristite kondomi i nema da se plasis. Otkako ke zavrsite napolnete go kondomot so voda za da se uverite deka ne e puknat i da ne se plasite.. A dokolku se sluci neshto( da svrsi vo tebe ili da pukne kondomot) vednas vo apteka ke kupis norlevo 495 denari e . Ke go ispies i ke se oslobodis nema za sto da se plasis . I plus 2 ipol godini ne se malku ;) jas mu dadov na samo 6 meseci . Opusti se navistins ti velam. Jas isto se zamarav kako ke bide i shto. Za bolenje boli ama se izdrzuva. Ne e strasno. So srekaa :*

15. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    779
    @Fallen.Angel fala mnogu za iskreniot sovet..jas sepak osekjam strav i tenzija od seto toa..norlevoto ne smee da se pie povekje od 1 maksimum 2 pati godisno..za prviot pat da,kako i da e ke projde,ke sekiraat posledicite bidejki sum golema panicarka i so taa griza tesko deka na kraj bi mozela da iskocam haha :33

На Zenobia му/ѝ се допаѓа ова.
  16. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Ее ама совет и даде, свака ти част.
    Да, мислам на делот со апчето норлево.
    Зборувате како да се работи за обично бонбонче, а не знам дали знаете дека со такви работи нема зафраканции, еден ден ќе плачете за деца.
    Аплињата норлево се дозволени максимум 2 пати годишно и ништо повеќе, а не при секој мал сомнеж напиј се апче како бонбон да е тоа.

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  17. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    779
    вечерва се одлучив да го направам тој голем чекор :D за скоро полнам 18,а се знаеме 3 години заедно сме 2ипол..:inlove: што би ме посоветувале,како да поминам најлесно што како да правам ме тепа некој страв и еуфорија истовремено..:(;(:sweat:

18. bs_fashion

bs_fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2015
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    Здраво, со дечко ми идеме веќе 2 години, од пред година и пол имаме и сексуални односи, но во последно време нешто почна многу да не загрижува
    На крај кога ќе сврши спермата му е преретка, безбојна е и е многу течна и ретка :( :(
    До што може да е ова? Инаку немаме нешто редовен секс па да е од тоа, а ниту он не мастурбирал често -така ми кажа, а дури и кога масутрбирал иста му била спермата :( :( :(
    Не сака да каже дома, му било срам незнаел што ќе му кажеле т.е. и се плашел да не е некоја болест во прашање или неплодност можеби?
    Ве молам за помош! :(

19. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Тоа што ти немаш редовен секс со него не значи дека и он нема, така да тоа што ти го кажал дека не мастурбира е исто една голема лага.
    Инаку ретката сперма би требало да биде доволна причина да направи спермограм, затоа што можно е да е не плпден, без разлика дали имал или не секс.

20. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    467
    Мислам дека е нормално, сите имаат различна.. мојов има прилично густа, бившиот имаше поретка... Мислам дека се зависи он него, од неговата исхрана и сл. :)

На Роберт 7 му/ѝ се допаѓа ова.