Јас сум загрижена, инаку па нема причина да ме лаже дека не мастурбирал и он е загрижен подеднакво колку и јас Ок, ќе му кажам да оди на доктор и да направи спермограм
Здраво девојки.. Веќе подолго имам проблем, незнам ни самата дали е проблем.. Имам зголемена желба за секс, имаме редовно 4-5 неделно ама незаситна сум, веќе жал и срам ми е да му барам на мојов... Човекот учи се спрема за испити, а досега не ме одбил, несакам поради мене да не положи.. Ви се случува ова или единствена сум ??
Здраво Истово прашање го поставив во друга тема но бидејќи оваа е поактивна ке прашам и тука Дали после губење невиност имавте редовен месечен циклус или имавте промени?
Podobro neka go ispie otkolku problem da si napravi i beleg da ima cel zivot.. Taman rabota ako se piese norlevo posle sekoj odnos.. Ama ako ima somnez pozelno e.. Ili moze kontraceptivni da pocne da pie.. Posle konsultacija so doktor.. Barem tie ne se shtetni
Здраво феминки. Пред саат ипол имав однос со дечко ми но ни пкна кондомот, и некаде околу за половина час се напив норлево таблета. Па сакам да Ве прашам дали таблетата ќе го има истиот ефектот бидејќки го испив после половина час од ризичниот сексуален однос? Благодарам.
Да се самоцитирам од тогаш, ми дојде денес, а треба утре. Прилично сум задоволна што не испадна нешто што не требаше. Многу добро сум информирана ама ете оди бори се со психата ако можеш. Благодарност до сите девојки за одвоеното време. Понатаму повеќе ќе внимавам.
Да,ќе го има истиот ефект,ќе те заштити од несакана бременост бидејќи норлевото делува максимум до 72 часа по ризичниот сексуален однос..Единствено не треба да ги пиеш повеќе од двапати годишно со растојание од шест месеци помеѓу двете норлево апчиња.
Денеска ми е трет ден од полодните денови, имам кафеав исцедок и се чувствувам малку напнато, а можи да е и од жештините напнатоста. Дали е нормален кафеавиот исцедок?
Ме зaмисли и ти мене. И мoјaвa е приличнo реткa и вoденa, вooпштo не е густa. Буквaлнo кo вoдa е. Знaм декa секoј мaж имa рaзличнa спермa и знaм декa зaвиси дo исхрaнaтa, aмa oвa...не знaм. Некa нaпрaви еден спермoгрaм и извести ме штo ќе му кaжaт. Пoздрaв.
Не, немам. Еве денеска бев излезена и некако лошо ми беше ми се вртеше, каснав благо се смирив. Некако како чудно ми е. И сега кога се вратив забележав на влошката крварење имаше. А треба уште две недели да ми дојде. Во плодни денови, крварам. Страв ми е.
Вакви крварења не се нормална појава. Сигурно се работи за некаква инфекција. Појди на гинеколог ќе ти земат брис, ќе се утврди што инфекција е и ќе се излечите со антибиотици. Немаш потреба од срам или страв. Поздрав и правец во понеделник на гинеколог.
Плус и имам болки во долниот дел од стомакот и се подувам. Постојано сум напната и ми се плачи. Секогаш кога ќе излезам надвор ми се случува ова. Прв пат олку да прокрварам изгледа од стрес и од жештините ми е. Ок. Фала за советот ќе појдам. Да бидам раат. Позз
девојки ај ќе ве молам за совет......идеме со дечкото околу 2 години и многу го сакам ама нешто ме мачи, невина сум ...многу пати имаме пробано се се правиме освен тоа "најбитното", се паничам дека ќе ме боли и се тргам од него почнувам да плачам понекогаш зашо ми е страв, мислам дека ќе ме боли многу паники ме тепаат, ај ве молам за некој совет како да го пребродам овој страв од болка многу ми е тешко
И јас го имав истиот проблем. Ама ние бидејќи сме отворени еден кон друг, седнавме и разговаравме. Ама буквално за сѐ околу првиот пат. Ми рече кога ќе сум спремна, тогаш ќе биде и нежно. Така и беше. Пред чинот сто пати праша дали сум сигурна и ме опушти максимално, и бидна. Не болеше многу. Е сега јас си реков мора да биди со него и точка.
И ние исто значи имаме разговарано иљадници пати, не ми врши притисок јас сакам ама мојот страв е поинаков, се плашам од болка
Епа вака пред една една недела испив Норлево таблета сега може да направам тест за бременост, ќе покаже или да чекам уште оваа недела таман 14 дена да поминат?