Вака..со еден дечко.имав односи и почна да му тече крв од пенисот...ја од памет се извадив...до што е ... Ве молам да не е некоја инфекција
Па можно е тоа или некоја повреда, гребнатинка. Да не не си била доволно влажна а било по грубо. Спојлер: оф топик Леле на што ми текна Некој си, не го знам ми има кажувано бившиот, имал анален со некоја без никаква лубрикација ни ништо и не да се повредил..на шиење завршил. Не знаев дали да плачам или да се смеам
вака пред да имам односи со дечкото белото прање беше проѕирно ама си имав обилно од секогаш, но после првиот секс ми е малце чудно стана бело и прилично густо како мрсолчиња хахахх, нормално е?
Хахахаха леле Бев влажна јас, не беше до толку грубо малку така..кожичката му се одлупи малку, вака прв пат ми се случува со некој во тек на односи затоа се преплашив....
Можеби UOTE="stefanijata, post: 2901244, member: 16905"]Хахахаха леле Бев влажна јас, не беше до толку грубо малку така..кожичката му се одлупи малку, вака прв пат ми се случува со некој во тек на односи затоа се преплашив....[/QUOTE] Можеби користи вијагра. .ама ако користи спермата е помешана со крв колку што имаж слушнато.
Можеби користи вијагра. .ама ако користи спермата е помешана со крв колку што имаж слушнато.[/QUOTE] Крвта навлезе во мене малку, јас одма отидов да се измијам...што треба да значи тоа? Леле преплашена сум
ne veruva deka e nesto strasno ako ti vleze krv, za to ne su informirana a ni ne mi teknalo da prasa posto ne mi se desilo. A ti porazgovaraj si so deckoti, ako koristel vise neka ne koristi, a posto imas napomenato deka kozickata malku mu se olupila za toa nz, posto lupenje mojt da se slucit i od premnogu trienje na vrvot na glavickata kade sto e ponezno, ama nema izliv na krv tuka mnogu. Ne zna sto sovet da ti dam osven bidi si redovna na ginekolog da si nemas problemi.
Можно е жилата да му пукнала од груб секс , од тоа шикти крв , ама боли ненормално . Нека иде на лекар да го видат да бидете и двајцата мирни најубаво
Премногу сум загрижена, ова го постирав и во друга тема, но сакам да добијам уште некое мислење. Имам проблеми со премала телесна тежина, за тоа веќе сум пишувала тука. Одамна се обидувам да зголемам тежина но не ми успева.Сега ми се појави уште еден проблем. Пред околу шест месеци престанав да добивам менструација. Точно три месеци немав, па потоа ми се врати, само со ептен слабо крварење, и ми траеше само два дена (за разлика од порано-седум). Сега пак два месеци немам. (нема шанси за бременост бар во тоа сум сигурна) Се консултирав со лекар, измерив и телесни масти и ми рекоа дека 99% престанувањето на циклусот ми е од премала тежина и прениско ниво на масти во телото. Проблемот е во тоа што јас никако не можам да добијам на тежина. Се сомневам дека станува збор за проблем со тироидната зашто имам и други симптоми, како анксиозност, вознемиреност, тахикардија, нескротлив апетит, хиперактивност, страв без посебна причина. Менструацијата ми беше многу слаба и кога добивав, како постепено да ми стануваше се`послаба и траеше се пократко. Ве молам за совет, додека да отидам и да испитам се` што треба.
Јас колку што знам за тироидната жлезда еден од првите симптоми е дебелеењето а ти велиш дека никако не можеш да накачиш тежина. второ не знам колку години имаш но во пубертет и секако после тоа може да се појават полицистични јајници така да сугерирам да се посети гинеколог (не мора да значи ама не е на одмет да се провериш) ... трето може да е од нагло ако си почнала да вежбаш или од некој стрес ако си доживела сеа брзо и четврто земи си апчиња или нешто на природна база за зголемување на апетитот зошто крвта ќе ти ослабе многу...
Дебелеење е за намалена функција на тироидната, а за зголемена е слабеењето. И јас имам огромен апетит, постојано јадам, а не накачувам тежина... тоа е всушност проблемот тука. Два месеци немам менс сега. Пубертетот одамна го поминав, 23 имам . Фала ти во секој случај, знам дека треба да посетам гинеколог и ендокринолог и тоа ќе го направам во најбрзо можно време.
Ne sakam da te plasam , ama dali proveri da ne imas nekoja pantlicara vo crevata ? Isti simptomi gore dole dava , pak proveri si da bides mirna
Од тоа ми беше најмногу страв, и испитав уште пред неколку месеци кога нагло изгубив неколку кг. Но за среќа нема ништо. бар за тоа ми е мирна главата.