Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.570
    Допаѓања:
    201.777
    Не е нaведенo вo упaтствoтo декa би имaлo билo кaкви прoблеми или интерaкции сo aлкoхoлoт, aмa мислaм декa мoже дa се пие, нo без претерувaње. Не е нaглaсенo дaли делувa нa ефективнoстa нa лекoт.

@Komplicirana2015 не дa те мaфтa дечкoтo... искусен, мижи дa те лaжaм, oд прегoлемa вoзбудa не му се дигa. Oпушти гo мaлку, дoбри сoвети дoби пoгoре.

На Dennings му/ѝ се допаѓа ова.
  2. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Девојче, од искуство ти кажувам, нема машко што на 16-17 години не вели дека го прее**л цел свет. Добро ти кажаа, може воопшто немал секс до сега, не верувај во се и сешто. Него уште пубертет го тепа, машките каснат малце со тие работи. И јас исто така ќе ти кажам дека дечково е далеку од искусен. Ќе порасне, ќе стане искусен и тогаш нема да се случуваат овие работи :D:D:D:D

На Acka22, Petar80, Maca_<3 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Komplicirana2015

Komplicirana2015 Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    16
    Форумов сериозно иде по надолна линија...
    Дебојки го знам предобро дечково повеќе од 3 годино од кои година и 2 месеци сме заедно значи не е невин! Се има со повеќе од 2 ебено и верувале или не така е.Сега ако можете да го изоставите вашиот "факт" и да кажете решение ќе бидам многу благодарна...

4. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Kaza deka imas cisti, no i bez toj fakt, kako i sekoja zena treba redovno da odis na ginekoloski pregledi, bidejki najdobrite odgovori za zdravstvenata sostojba nema da gi dobies na forumov, tuku od ginekolog, po napraveniot pregled i eventualno ispituvanja od tip na brisevi, krvna slika, eho itn..

Sekoj organizam reagira razlicno, na nekogo promenata na klimata mu predizvikuva promeni, na nekogo ne mu predizvikuva, no i promenite ne se sekogas isti, zatoa uste ednas ke recam, napravi si pregled.

5. mace sweet

mace sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    301

I ti taka lesno ke imas odnosi so nego, nevina znaejki deka ima e**** poveke. Sto jas ne veruvam vo toa, sekoe masko na taa vozrast se fali deka se ima napraveno, i red drugi raboti. Ne znam oti si tolku plitka vo umot, ubavo ti kazuvaat site, ne se lazi nemoj...izgleda ne go poznavas predobro.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mace sweet

mace sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    301
    I ne znam kakvo resenie baras koga ne mozis da gi svatis rabotite. Pravi si kako sto si znaes, koga ne gi prifakas mislenjata na drugite.

На Doris123 и Petar80 им се допаѓа ова.
  7. Komplicirana2015

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    16
    Абре луѓе бре, вие мене ќе ми кажувате дали го знам добро или не? Постојат и други причини освен "плитка си во мозокот невин е" . А како тоаа лесно ќе имам јас односи со него ако не е невин аууу страшно

На Paprika му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Evripigi

Evripigi Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    1.143
    Епа може имал односи ама вака неуспешни како со тебе, едноставно е не може да постигне целосна ерекција и така да остане, туку му паѓа како истопена свеќа. Биди потрпелива може и ќе успеете.
    Направете атмосфера, нека испие чашка две алкохол и може и ќе го биде.
    Ај со среќа.

9. supertoasty

supertoasty Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    19
    Не знам зошто ваква реакција имаш. Проблеми со ерекција кај млади е често поради напнатост, а не поради физички проблеми. Ти сепак не си сигурна дали стварно имал секс претходно или не, туку само она што тој ти го кажал. И тоа ова ти го кажуваат луѓе со повеќе искуство што го прошле тоа фалење и мољакање за секс у тинејџерски години.

Значи треба да се опушти. Тоа е решението, нема магичен лек. Ако не ти се свиѓа одговорот ондак јебига.

На Petar80 и Annath им се допаѓа ова.
  10. Komplicirana2015

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    16

А не знам јас зошто вие не сакате да сфатите дека едноставно не е невин? Никој не рече дека е физички проблем , само нормално си прашав која е причината искусен човек да има такви проблеми и толку. И не е молење за секс работава, никој никого не моли...љубов и страст е муабетот ретко али вистинско за овие години.И да СИГУРНА СУМ дека имал претходно секс.

11. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    @Komplicirana2015
    Не си доволно опуштена, а он е уплашен.
    Нешто слично и мене ми се случуваше. Јас и дечко ми први си бевме.
    Мислам дека те лаже, и јас бев во слична ситуација како тебе. На почетокот дури и си мислев дека во мене е проблемот и дека му е страв дека ми е прв, кога испадна и он да бил исто искусен како мене :)

Така да без секирации, полека за се треба времеее. Мене ми требаше скоро година дена :) јбг

12. supertoasty

supertoasty Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    19
    Зашто според тоа што го кажуваш големи се шансите дека не е. 17 години, one night stands наводно имал, немал долга врска, му паѓа таман кога треба да има вагинален секс со девојка која бил во подолга врска. И ти си некако сигурна дека имал секс претходно. Не знам како си толку сигурна.

Еве од друг агол погледни: имаш здрав, 17 годишник со големо ниво на тестостерон, искусен и имал секс повеќе пати, здрав без еректилна дисфукција и му паѓа од... што? Од љубов голема? Нема такво нешто. Значи или oвој проблем постoел одамна (eректилна дисфукнција) или немал секс претходно. Мене лично дечко да ми е, би сакала ова второво да е.

И ние ти посочивме чисто да знаеш и да бидеш свесна дека обично машките се невини на таа возраст и имаат тенденција да глумат нешто што не се. Никој не го нападна нити него, нити тебе. Ти праша нормално, се сложувам со тебе, и мене би ми дошло чудно, меѓутоа ти не сакаш да го прифатиш одговорот дека детето има трема и e несигурен.
    Не можеш да бираш одговори додека некој не ти каже тоа што ти се свиѓа. Тогаш ич не прашувај.

Последна измена: 26 јули 2016
    На Acka22, YoungandBeautiful, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.570
    Допаѓања:
    201.777
    А бре и да имал, еднаш или двапати, тоа не значи дека е искусен ко што збори. Ти од каде знаеш колку ги имал пред тебе, да не му светеше случајно? Не му се дига, т.е му паѓа поради преголем притисок да се докаже, плус стравот дали ќе биде на ниво на задачата да се покаже на дело како искусен мајстор. Лесно е да кажуваш колку си легнал, тешко е да го покажеш тоа искуство ако не постои. А машките знаат и да си подлажнуваат за тоа со колку жени биле и малку да ги преувеличуваат работите.
    Ако овој одговор не ти се свиѓа, тогаш што да ти речам, во тебе е проблемот, не го привлекуваш. Ете, задоволна?

На YoungandBeautiful, Nausicaa и Petar80 им се допаѓа ова.
  14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    ^^^ Или пак имал некое мало "искуство" од 1-2 пати, може со постара, може на одмор, може пијан, а сега имате сосема поинаква ситуација ( ете викаш љубов, страст), плус ти си невина и сето ова го става младичот под една паника и се блокира...

Како и да е, реално со негови 17-18 год не може Казанова да е, нека не се фолира до толку, или па ти нас не тролаш...

Со среќа!

На Komplicirana2015 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Klara.S.

Klara.S. Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Jas ednas imav bakterija ama bidejki ne prevzemav nisto aj denes da odam na lekar aj utre i mi stana infekcija i me udri na bubrezite

16. Klara.S.

Klara.S. Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Isto i mene mi se slucuvase no nemoj da se plasis. Jas bev na ginekolog i kaj sekoja zena/devojka se slucuva toa. Pukaat folikulite koi gi imame vo jajnicite koi vo tekot na mesecot rasnat. Kaj nekoi pukaat vo tek na menstruacija kaj nekoj vo plodni denovi i bolkata e normalna nemoj da se plasis

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Anonymous275

Anonymous275 Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    9
    Епа да не чекам.. фала :)

18. Komplicirana2015

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    16

Да колку што сум запознаена, еднаш било со постара, еднаш на екскурзија и на одмор уште еднаш.Сите пати со различни и со сите немал никакви чувства...Да е невин ќе знаев, значи долго време сме интимно блиски и за се сме зборувале и многу работи што јас ги знам е од него. И може на вас ви изгледа како "да ми пере мозок",или "лаже за да ебе" али не е така.
    Во секој случај мене ме загрижува само фактот што при орално се дешава да дојде до 100% ерекција. И значи контролира и свршување и сѐ...
    Фала на сите за одговорите,ќе видиме како ќе биде понатака.

19. Marna

Marna Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    165
    Спушти ја малку топката, за искусен, не е искусен....џабе им се лутиш на другите што ти го пишале истово... со 17 имал 3 пати секс со различни партнерки... каков секс ??? Погодил само дупка?... се извинувам за францускиов...
    ок, и после години по твојава логика ќе е "специјалист за сексуални односи" или "доктор" по... !? :) Можда и никогаш да не го бива за секс, што знаеш...
    сексот е прекрасна работа и треба да уживате додека го практицирате а не да го форсирате и удирате рецки...

На supertoasty и diamonds.in.the.sky им се допаѓа ова.
  20. Komplicirana2015

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    16
    А добро кој спомна дека е важно со колку бил, вие полнавте цртки да ударате, јас само реков дека не е невин.Се крена бука и галама од глупости. "По моја логика доктор бил" о божее дај читајте поубаво.