Па добро бе девојче бараш мислење а не ти се допаѓа ниту едно само се расправаш овде..НЕ Е НЕВИН па НЕ Е НЕВИН .. бил со 3 и сега ?? Тоа значи дека тој е експерт за секс? Од возбуда на никој тоа не му се случило..ако е така ко шо мислиш ти дека е од емоции спрема тебе тогаш зошто му се крева на орален? Тогаш не е возбуден?? Ако мислите дека има проблеми нека посети лекар,феминките ти кажаа мислење тебе не ти се допаѓа, ако мислиш дека некој со секс од три пати ќе го биде одма незнам шо да ти кажам.. П.С. ако така паѓа од возбуда и емоции значи другите машки не се возбудени за време на секс..само твојот е.. Ако не ти се допаѓа мислењето тражи си чаре на др место соодветно за овие работи..ние не сме доктори/ки специјалисти само кажуваме мислење и не се расправај по форумот,аман
Хаха, да таа е фората, одмор, екскурзија и постара хахахаха лееееле сите иста приказна вртат еј, ко договорени машкиве хахахаха (може имаат некој таен форум, па црпат фори, којзнае ) Сестроо, нема потреба овде да седиш, не му се плаши, ништо не му е. Сексот е нагон, како што ти се јаде, така ти се сака и тоа. Ако јадеш, си имаш апетит и качуваш некое килце Си имаш секс, си сакаш уште, си стануваш издржлив. Тоа е, не знам што не ти е јасно, сите погоре исто ти кажаа.
Како ти вика дечкото... Нешто во стилот на тошо малерот ти кажува? Ја батка, на мои 17 год пола маало го имам поминато, нема куќа кај што не сум поминал. Али ми глуми лудило нешто малиов сеа па не сака да се дигне... Најбољи ебач у цело маало... Е сеа може малку нема да му се дигне ама па што сакате вие? Многу претерувате, под притисок е... Толку жени да поминеш, па да се мислиш дали се здоволни, дали не, па не е лесно богами... Совет: маче ти почни сама, ја ќе ти се придружам за пола саат...
Хахаха ме изнасмеавте алал нека ви е.....Колку ги испревртивте моите текстови и тоа исто. Одјава од мене од темава , а и од форумов изгледа ќе биде... П.с. не форум туку од пазаров. Али ај не е битно како и да е се најде некој ми одговори во лп и добро е. Поздрав
Од што може да биде причинето многу силно чешање и печење на срамните усни кое не поминува и не се смирува со канестен крем? Трет ден мачкам и ништо... Чешањето не е исто интензивно цело време, кога ставам канестен првата минута многу ме пече и после смирува малку... навечер посилно е. Иначе и порано повеќе пати ми се јавила кандида и успешно си ја лечев со канестен.. Не знам што е сега проблемот а истите симптоми ги имам како тогаш и мислев дека се работи за кандида пак...???? Спојлер Немам нов партнер..
И јас би ти рекла да одиш на гинеколог штом не ти поминува од канестен. Ама затоа што е споен викенд и можеби не можеш да закажеш термин, одмивај се по 2-3 пати на ден со чај од камилица во кој ќе ставиш лажичка сода бикарбона или одмивај се со раствор од хиперманган. Менувај долен веш по неколку пати на ден, а на 2-3 одмивања менувај го пешкирот. НИКАКО не користи сапун/ интимен гел и избегнувај сексуални односи. Се надевам ќе ти помогне нешто од ова за време на празниците, а после нив правец на лекар
Направи го ова Јас пред скоро го имав истиот проблем и прво што направив беше ракија на влишка две вечери по ред и исчезна
Фала ви на брзата помош! Ќе пробам со камилицата и ракијата... на гинеколог дури после втори ако не се подобри ќе барам друг доктор...
Ако мислиш да се миеш со чај од камилица, тогаш подобро измиј се со чај од магдонос, многу поефикасен е од камилицата, испробано
@stejsi2005 @КикиМаус што ви е, каква ракија, каков магданос?! @Tatjana95 прогуглај на нет, ќе видиш со што се лечат иритации. Можеш и ладно цедено кокосово масло ( од тегличка) антибактериски својства има + смирува. Одлучи си сама, но јас ракија не би ставала, а чајот од магданос за сосема друго се користи. Поздрав
Како што ми е?Зирни во темата Поддшка за сите оние што сакаат да забременат,или инфекции или некои теми поврзано со ова,ќе прочиташ искуства,не лупетам јас на празно,од мое лично искуство плуз зборам..
Имам прашање за вас.. зошто после секој секс со партнерот после некое време.. пола саат на пример кога одам во тоалет забележувам бела проѕирна течност на гаќите.. Зошто е така, нормално ли е или??
Во понеделникот имав секс со дечкоми,иако ми беше 4ти ден од менструален циклус но скоро и да немав бидејќи ми трае 3-4 дена . Е сеа се надевам дека нема да ми закасни следниов циклус пошто имавме 3 партии по ред од кои он се полубришеше и пак назад. Исто и синоќа напраивме а и сабајлево богами.Ко изгубени сме за време на секс, боже прости ми
da ve prasam itno mi e odgovor mng. Dali moze da i se sluci na zenska koa ke izgubi nevinosta prv pat znaci..da ne krvare ili pa lesno da i vleze..da ima bolki ama bez krvarenje i teskoti??? dali moze da se sluci oova? ve molam odgovor od iskustvo