Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Па добро бе девојче бараш мислење а не ти се допаѓа ниту едно само се расправаш овде..НЕ Е НЕВИН па НЕ Е НЕВИН .. бил со 3 и сега ?? Тоа значи дека тој е експерт за секс? Од возбуда на никој тоа не му се случило..ако е така ко шо мислиш ти дека е од емоции спрема тебе тогаш зошто му се крева на орален? Тогаш не е возбуден?? Ако мислите дека има проблеми нека посети лекар,феминките ти кажаа мислење тебе не ти се допаѓа, ако мислиш дека некој со секс од три пати ќе го биде одма незнам шо да ти кажам..
    П.С. ако така паѓа од возбуда и емоции значи другите машки не се возбудени за време на секс..само твојот е..
    Ако не ти се допаѓа мислењето тражи си чаре на др место соодветно за овие работи..ние не сме доктори/ки специјалисти само кажуваме мислење и не се расправај по форумот,аман

Последна измена: 27 јули 2016
  2. Marna

Marna Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    165
    @Komplicirana2015 не, пиле ти читај "поубаво"... и не се возбудувај толку... Добра ноќ...

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Хаха, да таа е фората, одмор, екскурзија и постара хахахаха лееееле сите иста приказна вртат еј, ко договорени машкиве хахахаха (може имаат некој таен форум, па црпат фори, којзнае :lol::lol::lol::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:)
    Сестроо, нема потреба овде да седиш, не му се плаши, ништо не му е. Сексот е нагон, како што ти се јаде, така ти се сака и тоа. Ако јадеш, си имаш апетит и качуваш некое килце :yawn::yawn::rofl: Си имаш секс, си сакаш уште, си стануваш издржлив. Тоа е, не знам што не ти е јасно, сите погоре исто ти кажаа.

На YoungandBeautiful, Nausicaa, КикиМаус и 5 други им се допаѓа ова.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Како ти вика дечкото... Нешто во стилот на тошо малерот ти кажува? Ја батка, на мои 17 год пола маало го имам поминато, нема куќа кај што не сум поминал. Али ми глуми лудило нешто малиов сеа па не сака да се дигне...
    Најбољи ебач у цело маало... Е сеа може малку нема да му се дигне ама па што сакате вие? Многу претерувате, под притисок е... Толку жени да поминеш, па да се мислиш дали се здоволни, дали не, па не е лесно богами...
    Совет: маче ти почни сама, ја ќе ти се придружам за пола саат...

На joy1, YoungandBeautiful, Elenche87 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Komplicirana2015

Komplicirana2015 Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    16
    Хахаха ме изнасмеавте алал нека ви е.....Колку ги испревртивте моите текстови и тоа исто. Одјава од мене од темава , а и од форумов изгледа ќе биде...
    П.с. не форум туку од пазаров. Али ај не е битно како и да е се најде некој ми одговори во лп и добро е. Поздрав

6. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Од што може да биде причинето многу силно чешање и печење на срамните усни кое не поминува и не се смирува со канестен крем? Трет ден мачкам и ништо... Чешањето не е исто интензивно цело време, кога ставам канестен првата минута многу ме пече и после смирува малку... навечер посилно е. Иначе и порано повеќе пати ми се јавила кандида и успешно си ја лечев со канестен.. Не знам што е сега проблемот а истите симптоми ги имам како тогаш и мислев дека се работи за кандида пак...????
    Немам нов партнер..

7. Catnight

Catnight Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2016
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    724
    Можеби е инфекција? Зошто не одеш на доктор? Ќе си знаеш за сигурно и без страв.

8. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    14.422
    И јас би ти рекла да одиш на гинеколог штом не ти поминува од канестен. Ама затоа што е споен викенд и можеби не можеш да закажеш термин, одмивај се по 2-3 пати на ден со чај од камилица во кој ќе ставиш лажичка сода бикарбона или одмивај се со раствор од хиперманган. Менувај долен веш по неколку пати на ден, а на 2-3 одмивања менувај го пешкирот. НИКАКО не користи сапун/ интимен гел и избегнувај сексуални односи. Се надевам ќе ти помогне нешто од ова за време на празниците, а после нив правец на лекар :)

На Tatjana95 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Една препорака од мене...На влошка стави ракија и така легни...90% ќе ти помогне...

На Tatjana95 и КикиМаус им се допаѓа ова.
  10. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    17.725
    Направи го ова
    Јас пред скоро го имав истиот проблем и прво што направив беше ракија на влишка две вечери по ред и исчезна

На stejsi2005 и Tatjana95 им се допаѓа ова.
  11. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Фала ви на брзата помош! Ќе пробам со камилицата и ракијата... на гинеколог дури после втори :| ако не се подобри ќе барам друг доктор...

На stejsi2005 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    17.725
    Ако мислиш да се миеш со чај од камилица, тогаш подобро измиј се со чај од магдонос, многу поефикасен е од камилицата, испробано

На #Пепи и Tatjana95 им се допаѓа ова.
  13. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    14.422
    @stejsi2005 @КикиМаус што ви е, каква ракија, каков магданос?!
    @Tatjana95 прогуглај на нет, ќе видиш со што се лечат иритации. Можеш и ладно цедено кокосово масло ( од тегличка) антибактериски својства има + смирува. Одлучи си сама, но јас ракија не би ставала, а чајот од магданос за сосема друго се користи. Поздрав

На joy1 и supertoasty им се допаѓа ова.
  14. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Како што ми е?Зирни во темата Поддшка за сите оние што сакаат да забременат,или инфекции или некои теми поврзано со ова,ќе прочиташ искуства,не лупетам јас на празно,од мое лично искуство плуз зборам..:)

На КикиМаус му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LittleGirl626

LittleGirl626 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2016
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    267
    Имам прашање за вас.. зошто после секој секс со партнерот после некое време.. пола саат на пример кога одам во тоалет забележувам бела проѕирна течност на гаќите.. Зошто е така, нормално ли е или??

16. supertoasty

supertoasty Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    19
    Тоа е зашто се влажниш за време на секс. Нормална работа е, и мене исто ми се случува.

17. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    779
    dali denovite za vreme na menstruacija se plodni?

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Не, ама не треба да имаш секс за време на менструација.

19. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Во понеделникот имав секс со дечкоми,иако ми беше 4ти ден од менструален циклус но скоро и да немав бидејќи ми трае 3-4 дена . Е сеа се надевам дека нема да ми закасни следниов циклус пошто имавме 3 партии по ред од кои он се полубришеше и пак назад. Исто и синоќа напраивме а и сабајлево богами.Ко изгубени сме за време на секс, боже прости ми(facepalm)

На kristina123456, Tatjana95 и Sunnny им се допаѓа ова.
  20. Akrepakrep

Akrepakrep Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    8
    da ve prasam itno mi e odgovor mng.

Dali moze da i se sluci na zenska koa ke izgubi nevinosta prv pat znaci..da ne krvare ili pa lesno da i vleze..da ima bolki ama bez krvarenje i teskoti??? dali moze da se sluci oova? ve molam odgovor od iskustvo