Bolki ima sekoja,a za krv iskreno ne e bas kaj sekoja isto,kaj nekoja tece kaj nekoja ne.Ama ti pa treba da si siguren deka e nevina,sepak koga imas odnos so nea ke osetis
ne deka lesno ama dva tri pati i bolese pa posle OK E. I ja osetiv deka iboli i dva tri pati ne vleguvase lesno. Ama problemot bese poveke vo krvta. Ama pa ti ne se prai pametna..ja sum slusnal deka zavisi od himenot zosto ima 4 razlicni himena pa nekoja ima elasticen pa nemoze nikako da ima krvaranje samo koa ke rodi. Ja prasav ozbilno.
Ne ja osetiv prviot i vtorit pat taka ne bese lesno da se stavi odma k**ot odma se trebase malku rabota i i bolese. Ama poveke mi bese za krv..inace sum cital na net deka zavisi od himenot nekoi elasticni ne krvarat lesno
Nekoj fakt za ova? Mene ginekolog mi kaza deka nemora krv i toa cesto se slucuva da nema ali i pak ne sum siguren eve ti vikas mora.
Вака сега... девојката ти кажа дека си и прв? Ако ти кажала дека си и прв зошто толку се мислиш? Можеби се се одвивало пополека а и башка еластичен химен па не сте приметиле крв. Сигурно имало, макар и малку, неприметливо...
И јас првиот пат немав крв пред мојот сега веќе бивши дечко, дури кога дојдов дома видов дека имам неколку капки. Ги имав истиве проблеми зашто он не ми веруваше, се распрашувал по други, а не мене лично. Некои имаат еластични химени, кај други нема крв затоа што го скинале при вежбање или пак без знаење ставиле тампон. И се зависи какво љубовно минато има девојката.
А тебе ти е битна девојката или да биде невина ? Добро како се осудувате така да малтретирате психички за тоа немало крв, зошто значи да не треба чаршавот некаде да го покажувате ? Нормално вас ништо не ви е, ништо не ве боли, а и се запрашал таа како се чуствувала ? Не нормално. И не, не мора да има крв првиот пат, има и елеастичен химен и пред да влегуваш во сексуални односи едуцирај се малку. ПРво секоја девојка си има стравови за првиот пат па уште со тоа крвта се запнавте. Не, не мора да има, јас сум и медицинско лице, и немаат сите крв, можи да има и преголеми болки, а крв да нема. И ти како прво девојката по нејзиното однесување, рекција, говор на тело ќе ја сетиш дали била со некои или не, а не по крвта, свашта значи.
Ее секоја чест за напишаново. Не сфаќаат дека со тоа понижуваат и секако дека ако раскинете од толку кажување по други ние девојките добиваме статус како ку*ви, ама секако ако си будала ќе се замараш со тоа, ако не ќе си продолжиш со животот.
ЧЕкај чекај, сериозно и на гинеколог си бил да прашаш за тоа ? Јас да сум како девојка ти одма ќе те оставам, не пак по гинеколози или некаков доказ со крв да ме срамиш, еј 21век сме. КАко шо пиша феминката погоре, не знаете како му е на женското првиот пат, за вас само си гледате и со таа крвта, еј, срамота е па и на форуми да прашуваш, наместо со неа да бидеш. Ти ако не осеќаш како таа реагира на твои допири и се таму, не можиме ние преку форум да ти кажиме дали те лажела или стварно била невина, а и да не била шо има врска ? НЕ знам како трпат такви тортури еј нема крв леле и сега чуди се т.е. земи едуцирај се!
Мислам дека у реду. Дечкото можда му е прв пат.На форумов не сме да осудуваме туку да советуваме да помогнеме на некој начин. Секој/а од нас бил/а во некоја слична ситуација затоа chill. Тоа што прашувал гинеколог не е океј ви држи вода муабетот но ај да не го напаѓаме. Фала мн
toa ne mi e bitno mnogu ja ja sakam i sakam da zaboravam na toa dali sum prv ne e bitno bitno me saka. Ama samo sakav da znam dali e mozno toa bez krv zosto taka mi rece. A ne da me napagas mene za tvoi problemi.
Овде дечко зборувавме како прво за твои проблеми, не пишав јас проблем да ме мешаш. Ако ја сакаше толку како шо кажуваше, немаше по форуми да прашуваш, а посебно по гинеколози, едноставно ќе и веруваше.
Како прво ако не ти било битно немаше да прашуваш по форуми и по гинеколози. Како второ не можете да се ставите на наше место и не знаете како мава на психа тоа кога ќе ти рече некој "не верувам дека сум ти прв", а секако кој знае за нас освен ние самите дали ни е некој прв или втор. Ако е од прв саат искрена со тебе, до сега ќе ти кажела пред да го направи тоа дека не си и прв.
Прво што ќе се помисли од ова што го кажуваш е дека девојката те лажела, бедејќи БОЛКИТЕ МОЖАТ ДА СЕ ОДГЛУМАТ, НО КРВТА И ТЕШКОТО ВЛЕГУВАЊЕ НЕ Мојот прв беше премногу нежен и многу малку крварев само, и тоа беше еднинсвен однос со него. Потоа вториот дечко ме докина и пак имаше малку крв и сите среќни и задоволни
Не сфаќам што е толку битно ова, ама да можно е. Јас немав никакви болки и прилично лесно одеше целата работа..
Синоќа имав секс и кога свршив како да изгубив свест на 10тина секунди, ми се стемни, почнаа да ми зујат ушите и паднав, потоа се нормално беше. Мн се исплашивме и двајцата, не бев ни уморна ништо не ми беше пред тоа, дали некој знае од што може да е ? Ова прв пат ми се случува.. Се плашам да не е нешто сериозно.