Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Јас овој месец го забележав тоа ама не знаев што е, значи било овулација, да не се секирам , кај и да е ќе ми дојде... Ама па не ме болат градите, обично неколку дена пред да добијам ми се отечени. Ајде нека доаѓаааа

2. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    И мене ми се случува ова за време на овулација првпат кога видов се уплашив ...сега баш пред некој ден истово ми се деси како Скарлет..ја мислам дека е од малку подив секс..па затоа се прокрвавува барем кај мене е така е сега не знам за други...

3. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Абе битно да не сме трудни сега за сега, иначе и јас неверувам дека е нешто лошо!....Ајде за сексот се проаѓа низ се хехе!

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Може да ми препорачате некоја крема за поубав мирис или гелче ?

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Побарај нешто од колекцијата за интимна нега на нивеа ;)

6. Tin4ess

Tin4ess Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Decki dali e normalno, za prv pat imav so decko mi odnosi i mnogu me bolea jajnicite, skoro edna nedela pa i povekje?

7. Unknown1

Unknown1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    да да имам слушнато дека е нормално тоа ... немој да се секираш...
    а пак јас треба да се секирам :( првиот однос пред скоро 2 недели и ми касни а тогаш теребаше да ми дојди и направив тест негативен ... но каде е менстурацијата ептен сум загрижена :( се кандисувам за на гениколог ... но ајде наредна недела кога ќе си појдам во мојот град :( ахх тешко ми е

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ако тестот е негативен и ако односот бил заштитен .. немаш ни ти причина за страв. Само си правиш стресови уште од сега ... а тек понатака ... смири се може ти касни и од нервоза зашто тоа ти е во глава 24 саати.

9. Unknown1

Unknown1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    да да тестот негативен... односот беше без кондом но надвор сврши и тој сигурен е дека немаме направено грешка... јас веќе и неколку пати заборавам на тоа зашто тестот беше негативен и си викам ќе дојде ќе дојде но ја нема :( не знам што е проблемот ... повторно деновиве мислам да направам тест ...веќе не знам што да правам а не сум во мојот град ... на факултет сум :( ќепобудалам

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    не се потресувај толку ... ке ти касни па си имала прв однос ... ке дојде ... Возрасна си и не си прави толку нервози ... плус ако е сигурен дека нема грешка значи нема ... смири се и олабави се ... направи уште еден тест ке видиш каков резултат ке излезе а тоа е негативен ... не одма да мислиш на се и сешто... понатака после секој однос ако си ваква јаооо тешко тебе ке биде .. а и тешко него богами ... Чим свршил надовр - не бери гајле :*

11. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    нивеа интимо секој дневно плакнеје и масаза уље од ванила или јагода

12. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Unknown душо не се стресувај без врска. Ако сакаш да убрзаш процес да ти дојде побрзо, оди на некоја журка и мани неколку чаши повеке. Кај мене работи така, алкохолот ја забрзува циркулацијата, па утредента скоро секогаш имам добиено ако сум околу тие денови. :*

13. Unknown1

Unknown1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    баш ќе пробам :) :wasntme:

14. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Девојки требаше да добијам пред 2 дена,си ги имав сите симптоми на менструација,имав менструални болки,но не добив. :doh: Градите до денес многу ме болеа,сега нема ништо.
    Имав заштитен однос,сврши во мене.Го проверивме кондомот беше здрав.Е сега сум во дилема бидејќи кога бев на преглед пред 2 недели ми кажаа дека имам циста на десниот јајник,дали е можно од тоа да ми касни?Покрај симптомиве што ги имав целата сум како изгубена.Не знам што да мислам. :doh: :^)

15. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Aquafortune најубаво би било да си земеш тест и да си провериш да не му мислиш ( мада не верувам дека си трудна ) А од циста нормално е дека може да ти касни ;)

На aquafortune му/ѝ се допаѓа ова.
  16. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    И јас мислам дека не сум,ама паметот не ми излегува од таму!
    Ќе направам тест и ќе одам на гинеколог.
    Се молам само да покаже една црта. :envy:

17. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Jас 5 и пол години имам незаштитен однос...па досега не останав трудна :$ Кога треба да биде ќе си биде!
    Не мисли толку, може и од стрес да ти касни ;) Иди си на гинеколог или тест ( не се мисли, не е страшно ) :*

18. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Девојки па не се останува така лесно бремена. Зошто воопшто се сомневате дека сте бремени кога користите заштита? Што да кажат тогаш сите оние кои со години практикуваат незаштитен сексуален однос? Не треба воопшто да се преотоварувате кога сте сигурни дека сте користеле заштита(освен ако кондомот не пукнал, ама agua тоа не е случај кај тебе). Сигурно тоа што ти касни е последица на цистата или си настината, под стрес...Опушти се и не се грижи дека си бремена :*

19. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Паничар сум! :|
    Ќе ве известам што сум направила и многу ви благодарам! :*

20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

За бремена, не си 100% смири си ја душичката. :)
    Инаку, јас пред да добијам нормално имам симптоми за добивање, градите ме болат, јадам, нервозна сум, имам болки... и после тоа ми прекуваат симптомите, и добивам тек по неколку дена. :)
    Така да ќе добиеш не се секирај. :*