Сaмo Кегелoви вежби, aмa немa дa ти јa "стеснaт" вaгинaтa, сaмo ќе ги зацврстат мускулите. Имa пoзи вo кoи мoжеш дa му oвoзмoжиш дa му биде пoтеснo, aмa реaлнo, кoгa ќе се вoзбудиш, мускулите се oпуштaaт и вaгинaтa се шири мaлку пoвеќе, штo е сoсемa нoрмaлнo.
i povtorno, nikoj ne spomnuva za obemot na penisot? izmeri pa vidi, ako mu e kako penkalo tenok, ondak kaj nego e `problemot` ne si dovolno tesna isto taka moze da znaci ne mi e dovolno golem.
ne mislam deka e kaj nego problemot,i eve sega gi praktikuvam tie vezbi kje pobaram i toj teg,i gel od aloe vera mozebi kje bide podobro .. a razmisluvam i za hirurski zafat ama strav mi e .. i plus sram mi e da idam kaj ginekolog ....
znacii vaka sea vi imav pred nekoj den kazano deka pred nedela ipol taka nekako imav odnosi so decko mi ama dodeka me skina nemase kondom i posle toa deka ne e sig dali svrsi vo mene( ama 99,9 % e deka ne svrsil poso rece deka kje oseti )od togas samo so kondom imavme odnosi. iskreno mnogu mi bese strav da ne svrsil i so znam da naprail belja amaa eve spored datum i neli kalendarceto jas trebase vcera da dobijam i dobiv i se e najnormalno kao sekoas so dobivam i stomak me boli i se toa. so mislite vie dali dzabe sum ispanicila? i posle kolku vreme od koa kje mi zavrsi mozam da pravam test?
Imam citano po forumov deka iako si bremena mozes Da dobies mens. Za da bidam 100000% Sig deka ne sum sakav od koa kje mi zavrsi da proveram I me interesira kolku dena od koa kje mi zavrsi moze da proveram
Ми треба совет. Што мислите вие, дали прв однос на 18 ипол години после Една година врска е океј според вас?
posto vekje se ubedi samata deka vo tebe e vinata,poveli http://www.alternet.org/ancient-largely-forgotten-technique-women-can-do-give-supergasms tegot se vika `japonski kuglici` ili ben wa na stranski. pravi gi ovie za tebe, ne zatoa sto nekoj ti rekol nesto.
Ako veke sakas da bides sigurna, napravi si test. Za poveketo testovi se tvrdi deka davaat rezultat duri i po 14 dena od nezasten odnos, no mozebi bi bilo porealno da se rece priblizno dve-tri nedeli.