Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Feminka26

Feminka26 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Мислам дека сум во плодни но не знаев дека болат градите и во плодни денови :D

2. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Мене ме бoлaт и мaткaтa и грaдите вo плoдни денoви пa зaтoa тaкa oдмa пoмислив :)

3. Feminka26

Feminka26 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Аха епа сигурно е од тоа фала ти :*

На Pcelka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Здраво девојки!

Сакам да ве прашам, од што може да ми доцни циклусот веќе 2ипол недели а последен однос имав тек почеток на септември. Значи од септември до декември имав редовна менструација,точно во тој ден кога требаше да ми дојде. Имам закажано и на гениколог ама за неколку дена, ме фаќа паника до тогаш па сакав да ве прашам и вас..
    Читав на нет, можно е да е циста, дали е опасно и има ли некоја од вас слично искуство, да сподели..

Поздрав.:)

5. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Кога имав проблем со полицистични јајници, ми се случуваше тоа од време на време, Најдолго што ми каснеше циклусот беше 20 дена и плус додади на тоа нервоза и стрес и си се одложува циклусот уште толку!

На DirtyQueen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. yahoo123

yahoo123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    40
    Може некоја повозрасна да ми пише лп?

На JessieT му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Neongirl

Neongirl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    12
    Да прашам има ли некоја користено шпанска мушичка или нешто слично???

На Jaana му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    Здраво девојки
    Имав усните ми се отечени
    Од што може да е и што да правам...помош многу сум исплашена

9. Blue000

Blue000 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2017
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    159
    може ли некој кој е онлајн да ми пише хитно е

10. cockerspaniel

cockerspaniel Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2017
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    123
    слободно пиши ми

11. spacegirl92

spacegirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2016
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.915
    Пред неколку дена имав секс и сабајле добив менструација, е сега не ми е како порано, помалку ми тече и крвта е бледа или темно кафеава, нормално ли е така да се поремети нешто или?

12. Skf123

Skf123 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2017
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    3
    Со дечко ми денес правевме 2 месеци и баш денес попуштив во врска со сексот ама згрешив многу зашто не беше дома во кревет туку во еден простор како канцеларија и тоа стоечки така и кратко многу немаше ни минута... И сеа многу ми е глупо зашто не сакав вака да биде првиот пат сама сум си крива, пусти кризи...Инаку овој ми е втор партнер сега пред тоа имав долга врска и имам 20 години, за рано не е мислам ама ова вака стоечки, а не така во кревет роматично да биде за прв пат... Што мислите вие погрешив ли?

13. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.145
    Допаѓања:
    73.299
    Чедо мило многу си грешна, како си можела стоечки да ти биде првиот пат? :^) Дај биди озбилна, не прашувај глупости, ако тебе ти било убаво што е важно другите што мислат.

На piglet1, bella96, atala и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Tera83

Tera83 Нов член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Нова сум на форумов, омажена сум две години, сексот беше совршен и за мене и за мојот маж до пред некое време. Наеднаш почна да ме одбива за секс, не ми бараше воопшто секс. Еден ден го фатив во кревет како се самозадоволува, почна да плачи и да се правда. Бев премногу лута а и далеку од мојот дом во друга држава. На неговиот лаптоп видов какви порничи има гледано и се самозадоволувал со насловите се згрозив повеќе ( мајка и син, постар човек со малолетни) и се јавив на неговата мајка да и кажам нешто се случува со него таа ме направи ненормална тоа било нормално да го гледа. Пред нејзиниот син и пуштив ако е нормално за овде гледајте заедно како мајка и син се е..т. Тој призна дека не е нормално, посетуваше психијатар и беше на исповед во манастир. Плачеше да не го оставам, не го оставив. Сексуалниот живот повторно беше супер. Тој им имаше отворено компанија на брат му и татко му, немале платено даноци, а тие се на негово име. Мајка му го убедувала да се разведе од мене за пола долг на мое име да биде иако компанијата ја имале повеќе од 10 год. Не зворуваше неколку месеци со мајка му. Ја поканив за неговиот именден да ги смирам а тоа беше скоро, откако ја виде неа повторно изгуби желба за секс и ми вика дебела си затоа неможам ( не сум дебела истата сум со години поради тоа што вежбам) потоа му удрив шамар и вика под стрес бил не сум јас крива, немавме секс ама беше добар со мене се додека еден ден се врати од кај него дома и ми рече сака да се разделиме тоа беше гром од ведро небо. Искрено не ја знам причината зошто??? Еден ден ми се јавува те сакам се најдобро другиот ден како друг човек ми вика ти си крива затоа што немам кола, брат му пијан ја земал колата без да го праша и му направил штета 6000 евра. После тоа го фатив како ме лаже тоа беше пред неколку дена, вика со еден другар бев затоа не ти кревав а тој бил со големо друштво. Не знам за каков човек се работи искрено дали е некој вид шизофренија, дали како дете го имаат злоупотребувано, дали има љубовница или е педер пошо пред некој ден и се депилираше а далеку е од мене. Откако видов дека не е искрен со мене не му кревам тел. Цело време ме лажел мислам за се и сешто. Сакам само да знам што би можело да биде причината и што да правам понатака

15. Sanya20

Sanya20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    241
    Со дечко ми секогаш кога имаме секс тој директно со тоа почнува.Ни предигра нема што се вика..Малце ми е срам да кажам ама јас на него му давам орален а тој на мене само еднаш и тоа немаше ни 2 минути па и јас сакам да се осеќам задоволено а не знам како да му кажам дека не сакам веднаш секс да имаме туку предигра и тоа добраа..дури и односи не сакам да имам веќе со него така само нејќам а не знам како да свати тој сам:envy:

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.743
    Кога веќе сте интимни, нема срам тука. Затоа сте и партнери, да си кажувате што сакаш ти, што сака тој, и да се почитува тоа.
    Ќе му кажеш дека сакаш подолга предигра, дека тоа уште повеќе ќе те задоволи, и тоа е тоа. Не е така срамно како што го правеш да биде. Јас и дечкото секогаш се прашуваме што ни е подобро на двајцата, дали сака да проба нешто ново, и слично..
    Поубаво ќе ви биде, верувај. Само опуштено и смирено. :)

На Sanya20 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Blue000

Blue000 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2017
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    159
    Девојкиии помош може не е за тука ама не ќе полудам не можам да барам теми други, имавме однос и типот кога го извади свршил малку ама се прекинал и јас се залетав за да го ставам пак пошто не приметив глупача, не влезе туку го допрев на отворот од вагината само ама имаше на него малку сперма и ме тргна кога ми кажа полудев размислувавме за да земеме апче за ден потоа за секој случај ама се уште се мислам што мислите имала ли некоја ваква ситуација и колкави се можностите да се деси непосакуваното?

18. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Со среќа! На машко или на женско се надеваш бебето? (fingers)

На SofiMar_ му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Blue000

Blue000 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2017
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    159

Ејј фала ти на женско иначе

На elimkd и Petar80 им се допаѓа ова.
  20. Lola122

Lola122 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    68
    Najubavo ke e da si ze
    najubavo ke ti e da si zemish apche za kontracepcija poshto mozhesh da go pisesh krajno do 72 chas posle seksot dokolku svrshil dechkoti vnatre

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.