Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    [/quote]
    судбината ти решава, а? :D ццц, све држи земјава[/quote]

Aбе девојко, гл*па си или тренираш? :^)
    Ај да ти појаснам малце...значи имам незаштитен однос може да се деси а може и не ! Поента на сето ова не беше судбина решава или не...значи може да пукне кондом, може да сврши еднаш во тебе да се фати може и 100 пати па да не се фати...значи кога треба да биде ќе биде! Може да се планира бременост...а може и да биде непланирана итн итн....Не ми реплицирај...не се работи за мене... :|

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Квин е потполно во право, само партнерот треба да внимава.
    Според мене е поризично со кондом. Поголема е веројатноста тој да пукне отколку дечкотото несакајќи да сврши во мене, т.е по грешка. Ако е така јас незнам колку деца требаше да имам.
    Кондомот е добар за СПБ,а не за долги врски.

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ewii

Ewii Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    Зошто ми се случува ова??

ПАаа во форумов сум прилично нова, простете ако досега имало ваква или слична тема...ете си имам еден малечок проблем, можда ке ви звучи глупо или смешно ама морав да прашам...имам 18 год и веке 7 месеци имам секс со мојот партнер и се е ок само осекам голема болка кога сум одозгора, не зборувам за болка поради сувост на вагината или несто сл туку кога сум над него осеќам голема болка, некаде околу пределот на јајниците :$ :doh: не ми е јасно зосто, па понекогаш ме фака страв :( ако сте во можност и ако знаете кажете шо е работава, никоја од бликиве другарки не е сексуално активна, опа немозам да зборувам со нив за тоа ;) однапред ви благодарам :angel:

4. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Можеби длабоко пенетрира партнерот во тебе. Барем кога си ти горе можеш да го контролираш тоа.
    ;)

5. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694

verovatno ako ne dozivees orgazam i ne ja isfrlis energijata od sebe preku vozdiski se slucuva da imas bolki vo predelot na jajnicite mislam deka e poradi toa,ne bi trebalo da bide nisto sto treba da te plasi

[mod-kirilica:3qx6wi5t][/mod-kirilica:3qx6wi5t]

6. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    драги феминки страшно сум исплашена, синоќа имавме односи со дечко ми и денес цел ден ме пече и ме чеша вагината, веке 4 месеци имаме односи и прв пат ми се случува такво нешто си помислив да не е некоја инфекција... ако некоја знае нешто за ова или ако имала слично искуство нека ми казе поздрави

7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Мислам дека е кандида еве овде прочитај нешто повеќе.

8. alisa222

alisa222 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    46

И на мене ми се случува да ме болат јајниците кога ке сум одозгора ,но не секогаш.И заклучив дека ме боли само пред да добијам , затоа што стомакот ми е надуен ,јајниците ми се осетливи и тогаш имам болка и ја осеќам дури и по сексуалниот однос :^) Но по се изгледа дека кај тебе проблемот е секогаш кога ке си одозгора. :?:

9. tedybear

tedybear Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    едно по друго

колку е безбедно да се има двапати по ред секс ако пред тоа машкото свршило? :|

10. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    едно по друго

Па вака..Јас и дечко ми секогаш имаме два до три пати едно по друго секс, зато шо он брзо свршува и и после свршувањето продолжуваме..а колку е безбедно тоа ни јас самата незнам..мислам дека нема ништо страшно зато шо после свршувањето се брише и става нов кондом па продолжуваме..а кај тебе како е стварта незнам...поздрав :P ;) :*

На tedybear му/ѝ се допаѓа ова.
  11. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.351
    едно по друго

Ако имате односи со кондом,нема гајле безбедно е,а доколку не е така,а имате во крсток временски период повторно односи,најубаво е прво еден туш па после. :)

На tedybear му/ѝ се допаѓа ова.
  12. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    884
    едно по друго

со кондом не е страшно, а ако првиот пат било без кондом, вториот пат нека стави пошто остануваат сперматозоитчиња кои при однос втор пар може да си ја завршат работата ;)

13. simicka

simicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    91
    едно по друго

Со ова се сложувам , ама не експериментирам многу бар чекам да помине 30мин или еден саат откако ке се среди измие и оди по wc :D , па тек после може , иначе не давам :devil: :D

14. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    884

Може да не е ништо :?: ама може и да е нешто :geek: така да, чим веке си пораснала за да бидеш интимна со дечко, треба и одењето на гинеколог да го ставиш во MUST ;)

15. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205

И јас скоро 4 години без кондом, уште нема ништо - фала богу :whew: Него ај да не се подречеме пу пу :lol:
    Негоооо.. кондом за во долга врска не е! :!: Само го скратува уживањето.. Ако си подолго со партнерот и му веруваш, си знаете какви ви се плановите мислам дека нема пореба од грижа :^)

На Queen.S и sanaqualia им се допаѓа ова.
  16. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Нема врска дали си со партнерот долго или не, ако не сакаш да станеш мајка - задолжително е да се користи кондом - сигурно си е сигурно! Ко што ми касни често, ке се потресувам секој месец да не сум трудна ако не користам кондом :x

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Девојки денес со дечко ми имавме ептен див секс. После тоа кога отидов до WC забележав голем густ исцедок ама накај кафено маваше. Од што би можело да биде? Дали ради тоа што беше подиво и погрубо?

18. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    не се грижи,јас зачестив со таков секс со дечко ми и првиот пат исто така имаше нешто кафено и по густо од крв и се уплашив ама после пак ми се случи и отидов на гинеколог и ми рече дека не е страшно, ама сепак да си внимавам. ;) а јас пак по старо :$

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205

И една другарка исто вака имаше, па отиде на лекар.. Гинекологот и кажал дека матката секогаш си имала некоја течност и најверојатно е од тоа дека додека имале секс дечкото убаво и ја здрмал по што дошло до излевање на таа течност. :lol: Така да, ништо страшно не е ;)

20. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205

Не планирам да станам мајка, рано ми уште :) И мене ми касни секој месец, ама ја по градите си осеќам - кога ќе ми отечат, крава не ми е рамна :lol: и знам дека ќе дојде кај и да е и не се потресувам многу :hai: Што викаш сигурно си е сигурно, ама на нас ни е поубаво без кондом, затоа и многу си внимаваме :wasntme:

На engy88 му/ѝ се допаѓа ова.