Здраво дечки сакам да ве прашам нешто се надевам некој ќе ми одговори.Значи вака пред неколку дена за време на секс на мене и на дечко ми ни пукна кондомот(прва партија беше и сеуште не му беше дојдено на дечко ми да сврши и никогаш нема свршено на или во мене туку се на страна),но сепак јас се напив од апчето за итна контрацепција веднаш истиот ден.Јас вообичаено имам бело прање но прееска забележав многу и ми чешаше цел ден вагината.Дали е можно да е side effect од апчето или е знак за нешто друго?
Nishto strashno ne e,nema mesto za panika sega za sega.Sledi nedelava kako kje ti bide i informiraj ne
Не ти е нуспојава од апчето,туку е знак на вагинална инфекција на кандида.Посети гинеколог за микробиолошки испитувања од понеделник најбргу што можеш,а дотогаш измивај се со чај од камилица,употребувај Канестен крема од аптека и облекувај памучни чисти гаќи.
Edno prashanje do site. Dali nekoj/a od vas nekogash se nashol/la vo situacija da bide postojano horny, pod postojano mislam so nedeli meseci? Kako go reshavate problemot iskreno? Ili edinstven lek e chestoto samozadovoluvanje? Fala
Здраво, имам едно прашање до сите. Со партнерот имав незаштитен однос неколку денови пред плодните. Првата партија сврши(не во мене) и веднаш на втората преминавме, пред тоа само се избриша. Сега имам кафен исцедок, најпрво како точки, потоа повеќе и сега повторно како точки. Дали е можно да сум бремена?
Ако не свршил во тебе и ако се избришал тогаш не си бремена,не паничи,за да забремениш треба да сврши во тебе и да има сперма внатре,а не вака надвор од тебе да сврши.Кафеавиот исцедок како точки и обилно подоцна значи дека набргу ќе добиеш менструација бидејќи тој кафеав исцедок се јавува пред и по менструацијата кога се чисти матката.Плодните денови можат некогаш да се поместат порано или подоцна во растојанието меѓу две менструации,така што не можеш да се ослонуваш многу на тоа,користите заштита другпат за секој случај за да бидеш на сигурно.Сега,значи,не си бремена,нема место за паника.
Јас мислам дека кај тебе тоа е нормално,дека ти почнала менструацијата и дека за некој ден пообилно ќе ти биде менструалното крварење затоа што менструацијата знае многу често да изненади,да дојде некогаш порано,некогаш подоцна,некогаш е пообилна,некогаш не толку обилна.Ако ти е нешто сомнително,тогаш кога ќе ти заврши менструацијата посети гинеколог за да види за што се работи кај тебе затоа што овде сите сме лаици,можеме само да нагодуваме за што се работи,сепак ти најдобро си знаеш за што се работи во твојот организам.
Kafeav iscedok 3 dena posle dobieno? Prv pat mi se deshava? Kafeav duri nakaj crn.. i porano posle nekolku dena od dobieno nisto sum nemala ali eve sea me cudi tri dena po red imam kafeav iscedok. Da napomenam imam aktivno.nezastiten odnos so partnerot i mi kasnese ovoj mesec 3 dena. Bi sakala mislenje odgovor od poiskusni. Pozdrav i fala
Ни според мене не би требало да се прави пауза. Има девојки што секој месец имаат обилна менстуација па после менстуација имаат секс.