Mene ova mi se slucuva po tret pat posle nekolku godini i piev kapki za da mozeme da ja namalime mens. Zatoa prasuvam. Fala vi mnoguuu
@be.positive мислам дека не би требало да има никаков проблем.И јас имам обилна менструација па немам никаков проблем до сега.
Секој месец и јас имам обилна менструација 4 дена како вардар е 3 пакетчиња поминуват после 7 ден онака.Зборев со докторката истиот одговор како претходната феминка нема никаков проблем подобро е и да има да се очисти матката и можно е после раѓање на дете да се намали.
Нема проблем таков е животот на жените јас викав се да бев само жена да не бев ах Иначе за секс немај галје и за време на менс.може да се има со кондом нормално или после менструација нема никаква врска тоа обилна или нормална. Поздрав
@be.positive обилна менструација, по 6-7 дена, со болки првите два дена, значи ужас, цела гимназија знаеше дека имам,не одев нашлоко од болки После три деца, ни болки ни бутур и само ден - два. Ама затоа едно 10-12 години ...ужас
Иста сум сега јас обилни менс со ненормални болки,лошење ,онесвестување,на лекар секој месец со инекци ,повраќање. Сите така викат од кога ќе се роди дете све се губи сета таа болка.
Neznam kolku bi ti pomognala ama..spored mene ne e do toa sho imash aktivno nezastiten odnos (i jas imam redovno,no mene iscedokot mi e sekogash normalen)..a za tvojata boja na iscedok povekje mozhe da e od samata menstruacija.Vidi narednite denovi dali kje ti se smeni bojata,dokolku ostane ista bi ti rekla da otidesh vednash na doktor
Дали некоја од вас има носено брис од вагина,во микробиологија?која е цената и кога се готови резултатите? :/
Imav prvpat seks sinoka. Mnogu me bolese no nemase momentalno krv. Utroto koga se razbudiv imase krv I stomakot me bolese. Da napomenam deka ciklusot mi kasnese nekolku dena I bas posle odnosot mi dojde. Spored mirisot I vremetraenjeto jas mislam deka e ciklus. Sakam da prasam dali e okej sto dobiv vednas..deka imam citeno posle odnos ke ti kasni?
Имам едно прашање. Некогаш ептен сум напалена, полна со страст и желба за секс а никако да се навлажнам, што може да биде проблемот?
Dali e mozno da zabremenam ako nema svrseno vo mene? vcera so decko mi imav seks toj svrsi nadvor od mene
strav mi e bidekji otkako svrsi posle nekoja minuta povtorno go stavi vo mene i potoa navreme go izvadi