Можеби доцнам со одговорот , јас имав иста ситуација . По првиот однос 2 часа немав крв , ниту на кондомот немаше крв . После 2 часа добив менструација .
Се обидуваме да имаме секс долго време, повеќе од 1 година, двајцата сме невини. За сето тоа време вака изгледаа најчесто нашите односи: За време на предигра двајцата се возбудуваме и во моментот кога треба да го ставиме перзервативот, него му омекнува, па после треба време додека да му се стврдне, па се обидуваме да пентира, и 2-3 пати ќе „удри" неуспешно и после тоа ќе му омекне, па рачно ќе се обработиме и ќе свршиме. Не знам дали на психичка база му омекнува бидејќи не успева да влезе, дали мојот химен е премногу еластичен или постои здравствен проблем. Веројатно наскоро ќе треба да посетиме лекар. Дали можеби некој имал слично искуство?
Здраво девојки..Сакам да ве прашам нешто но незнам како баш да објаснам...Требаше синока да имам однос со партнерот но..додека се изнагушкавме...ова она xD .. Јас откажав..ми излезе проблем на вагината ми отече едното мислам тоа што одиме во тоалет....епа незнам на др.начин како да пишам....ке пукнам од што сум нервозна...ке ве молам нека пише некој ке биде ли во ред или ако не помине за 2-3 дена морам на лекар.. фала ви поздрав
Можно е да е менструација. Пред втора партија партнерот секогаш нека уринира за да се исчисти каналот евентуално ако останал некој сперматозоид. Иако шансите се мали, многу мајки на овој начин си добиле дечиња. Кога жената добива сексуален нагон клиторисот се зголемува. Ако веќе мислиш на него.. Дали уште имаш оток? Ако да тогаш во ред е да одиш на гинеколог, а ако не тогаш нема простор за паника.
Неколку дена пред да добијам и додека имам добиено либидото ми е ненормално високо, а во деновите кога немам циклус воопшто го немам. Ова го имам забележано во последните неколку години. Дали на некоја од вас и се случува така за време на циклусот или јас сум некој чуден исклучок?
Девојки ќе ве прашам ама ми е незгодно прашањево користам вагинални капсули и од ко ќе ги ставам лежам уште два сати ама ми излегват требит да ставам навечер и на сабајле ама после ми излегвит цел ден дали така требит или јас нешто погрешно правам
Здраво.нова сум на форумоб па би сакала да ве прассм за еден проблем кој го имам месец дена: односи не сум имала 3 месеци дечко ми не беше тука а предходно имавме со кондом меѓутоа сега е тука али не сме имале односи од кога дојде сега сме на пипкање али после некое време имам крв боја ко од менструација 1 ден само и ми прекинува само еднаш ми се има сличено да немам крв али др немам никакви симптоми меѓутоа предходно за време на овулација ми се десило али мн малку и по малку траело а сега во овој случај дали некој има слично искуство или што би можело да биде?
Devojki aj ve molam za eden topol sovet..ne znam dali ima po forumov nesto vakvo ama ajde jas da si prasam ..dali nekoja od vas imala seks za vreme na menstruacija(pri krajot) i dali ima nekoja razlika? Fala mnoguu odnapred
Нема разлика, ќе си држиш хигиена на ниво , 3-4-5-ти ден зависи колку долго ти трае .. и се разбира со кондом!
@Shugarspice Јас сум в брак а менструацијата ми трае скоро недела дена, можеш да замислиш на што би изгледал нашиот брак ако мажот ми ме чека да ми заврши. За вакви ситуации доколку немаш болна менструација најдобро е под туш да го правите тоа е пуштите полека вода да тече на вас и ќе си бркате работа, мене подеднакво ми е ок и при добиено и нормално.
Пред некоја недела бев на гинеколог и вагинално проверував дали ми е се во ред поради нередовна менструација. Дали гинекологот ќе забележеше ако бев бремена?