Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Thomass

Thomass Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    5
    Aa osejkam onaka kako da mi e poduen stomakot i si pravam sekamvi filmovi vo glavata i se zagrizuvam :(

2. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    113.105
    Немa никaкви шaнси. Бременoст мoже дa нaстaне сaмo aкo сврши ВO тебе. Дури и нa вaгинaтa дa сврши немa мoжнoст зa бременoст. Се нaдевaм ти oлеснa

На natemila и Thomass им се допаѓа ова.
  3. Thomass

Thomass Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    5
    Da fala ti :inlove:

На natemila и fana им се допаѓа ова.
  4. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    Дечки последнава недела ипол многу бело "прање" имам и многу чуден и јак мирис има премногу дурии некој совет што да се мачкам или да пијам нешто? Ова ми се деси после последниот однос

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Инфекција имаш. На лекар само.

На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.
  6. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.492
    Допаѓања:
    5.304
    Не пишува на нив? Нови во секој случај.

7. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    296
    Секако мора да излезе, не се секирај. Само ставај ги подлабоко и по можност пред спиење за да се растопат убаво и да имаат ефект. Ставај и почесто менувај дневни улошки.

8. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.744
    Тоа е знак на инфекција, посети генеколог. :)

9. Merry378

Merry378 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Здраво , имам едно прашање. Ми се има случено при сексуален однос да бидам малку повредена, односно надворешниот дел на вагиналниот отвор е како малку исечен. Имам ставано бебешка крема за заздравување меѓутоа тој дел ќе заздрави,но не целосно.Дали му се има случено ова некому и што има сторено во тој случај?

На Milenalena му/ѝ се допаѓа ова.
  10. justin4ever

justin4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    36
    koja e slob.ako moze da mi pisi vo inbox.

11. LittleGirl626

LittleGirl626 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2016
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    267
    Добив менструација пред еден ден, и нормална ми беше.. Но денес кога отидов во тоалет забележав како парче, (незнам како да објаснам).. едно парче поголемо од ноктот, како згуснато крв, незнам дали е нормално Досега ми се нема десенно така за време на менструацијата.. Да не е нешто сериозно
    Исто така сакав да прашам, во последно време немам апетит, а кога земам да јадам нешто имам нагон за повраќање, како организмот да не ја прима храната.. Знам дека гадењето и нагонот за повраќаее е симптом на бременост, но секој месец на време добивам..
    Има ли потреба за загриженост...

12. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.756
    Најнормално е да имаш такви парчиња. Другите симптоми што ги опиша не се само за бременост, можеби таков период те фатило. Ако немаш незаштитени односи нема причина за вознемиреност.

13. LittleGirl626

LittleGirl626 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2016
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    267
    Секогаш имам заштитен однос.. Но поради симптомите ме фаќа паника.. А сакав да прашам може ли да ти доваѓа менс секогаш навреме, редовно, и покрај тоа да си бремена????

14. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.756
    Таквата можност е многу, многу ретка. Пак ќе ти кажам за симптомите, такви симптоми се јавуваат и во пмс. И самата кажа дека имаш секогаш заштитени односи, нема причина за паника и дополнителен стрес.

На LittleGirl626 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Здраво девојки :)
    Нова сум на форумов, но редовно ве читам.
    Доколку може некоја да ми помогне ќе бидам многу благодарна. Вака, со дечко ми идеме подолго време но пред 2 месеца прв пат имавме "секс". Многу болеше и немав крв, така што мислев дека не сум ни скината. Денес, втор пат имавме секс (ваљда) со тоа што пак многу ме болеше, и немаше повторно крв. Сеуште не сум сигурна дали сум скината..Исто така, сакам да одам на гинеколог да се проверам највеќе поради болките а и поради тоа што редно е да отидам. Но, незгодно ми е да зборам со моите за ова па ако може некоја да препорача некој гинеколог макар и приватно да е. Се надевам ќе ми помогнете. Фала многу и пријатна ноќ :hug:

16. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.492
    Допаѓања:
    5.304
    Не мора секогаш при прв сексуален однос да има крв, еве кај мене немаше ништо. Од каде си за да ти препорачаме гинеколог?

17. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Од Скопје сум.

18. wr37713h

wr37713h Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Здраво јас имам еден многу сериозен проблем.. Со девојка ми имаме односи веќе 3 месеци и цело време го имам проблемов. Првиот пат свршувам многу брзо. Значи кога го ставам по 10 секунди ми иде да свршам. Осеќам многу дразнење и како да не можам да го исконтролирам. Многу ми е криво и веќе почнавме да практикуваме првиот пат да свршам одма, па да продолжиме со втора партија. Втора партија можам да издржам многу повеќе, а трета и натаму без проблем можам да не свршам зошто не осеќам толку како првата.. Значи првиот пат кога имам јака ерекција, пенисот ми е многу осетлив и многу брзо ми доаѓа да свршам само да го пикнам е доволно... Исто многу ме буни што јас ако си го допирам немам проблем, а девојка ми кога ме допира истото се случува ми доаѓа да свршам брзо, не знам дали тоа е од возбуда или психички проблем.. Се мачам со ова долго време, не можам да откријам дали ебидејќи ми е многу осетлив пенисот се случува или се е до психата.. Исто имам пробано со кондомите max performa и ми помогнаа само еднаш, после тоа пак исто... Сакам да знам дали некој од вас го имал овој проблем ( знам дека сте повеќето жени на форумот ама претпоставувам има и машки )... Ако знаете некој начин да се излечи или барем да се пролонгира ова ве молам споделете го. Веќе почнува да ми биде срам иако девојка ми не се лути за тоа сепак јас се напнувам и сакам да можам од прва да издржам барем 10-15 минути... Знам дека многу луѓе имаат ваков проблем, некои свршуваат дури и пред да го внесат.. Некои пак не можат да свршат 2 часа.. не знам до што е но итно ми треба помош и совет..

19. elvittta

elvittta Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    316
    Има некој слободен/слободна за инбокс ?
    Морам со некого да зборувам незнам што да правам...

20. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Слободно пиши колку можам ќе ти помогнам

На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.