Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Може некој да ми пиша лп, ме интересираат неколку одговори а срам ми е да прашам вака јавно.

2. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    386
    Здраво, може ли да ми кажете нешто повеќе за срептококата тип Б, како ја имате излечено?
    Пиев антибиотик, после ставав вагиналети и се уште ја имам, нема спас од неа :sweat:

3. anadimitrova14

anadimitrova14 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Zdravo zenski imam edno prasanje trebase da mi dojde na 22 juni no mi dojde deneska na 20 mi podrani 2 dena no predhodnite denovi piev folna kiselina I vitamin E dali moze da mi podrani od ovie apcija,inace se obiduvame da staneme roditeli :D pa dali e nesto za plasenje ili ne pozdrav

4. melnicanecot

melnicanecot Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2016
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    787
    @anadimitrova14 Добронамерен совет, Обидувајсе без планирање само препуштетеси на љубовта, не брои денови треба да се добие или не :)

5. anadimitrova14

anadimitrova14 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Ti blagodaram za ubaviot sovet..no mene veke dojde I toa mi podrani 2 dena I nz dali e od folna kiselina I vitamin E ili nesto dr oti do sega mi se nema sluceno da mi podrani sekogas ciklusot mi e tocen pozz

6. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2017
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    3.624
    Дојдов да прашам дали на @black_lover и дојде? Денеска е крајниот рок. (waiting)

На black_lover му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mona4

Mona4 Нов член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo. Nova sum na forumov, imam eden problem koj seuste ne mi e resen pa sakam da go spodelam dokolku nekoj ima nekakvo poznavanje ili iskustvo ako saka da mi kaze. Pred 2 meseci vo vaginalen bris mi bese najdena streptococcus agalectae primav amoksiklav i polyginax vaginaletki na kontrolniot bris povtorno bese prisutna pa mi dade ampicilin cefaleksin i neo penotran forte vaginaletki pa denes pravev kontrolen pa mislam deka bakterijata mi e prisutna uste deka vcera i zavcera imav simptomi (krv ). Ve molam za mislenje

8. black_lover

black_lover Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    даа ми дојде 5 дена порано и ми заврши во средатаа...ќефој беев..после тоа пак имав 2 пати однос ама 2та пати сврши надвор од мене и тоа е доброо :) :) :) нема за што да се грижам такаа нели

На Mrs.Brain му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LittleGirl626

LittleGirl626 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2016
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    267
    хаха малку можеби е глупо и смешно прашањето што ќе ви го поставам, но немам каде да се обратам на др место.. па вака.. Во последно време додека имаме секс со дечко ми, и знаете сакате да менувате пози така и ние, за време на една поза каде што мене нозете ми се кренати :)$) се случува од вагината да се испуштаат гасови.. Првиот пат си помислив несакајки од мене да не е, но со текот на времето заклучив дека не правам јас ништо во врска со тоа.. И секако многу ми е неугодно пред дечко ми.. Ова можеби е глупаво, но дали можеби знаете како да ги спречам гасовите.. Се надевам оти ме разбирате..
    АаА и исто така сакав да прашам.. забележав дека ми се испакнати вените околу градниот кош, дали е тоа сосема нормално според вас или да не нешто во врска со слаба крв или недостаток на витамини можеби..

10. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2017
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    3.624
    Се додека не свршува во тебе немај гајле.
    Тоа не се гасови туку таков звук прави вагината бидејќи во неа влева воздух откако тој ќе го извади "таквото". Се слуша тогаш нели, кога ќе го извади? А за градите немам одговор.

На black_lover му/ѝ се допаѓа ова.
  11. black_lover

black_lover Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Фаалаа чупее:l::l::l:

12. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.830
    Допаѓања:
    58.041
    Здраво
    Би сакала да прашам веќе втор ден приметувам дека имам бело прање зголемено и некако ми мириса чудно. Може е глупо но промената ја приметувам и ми смета. Од што би можело да се промени и дали тоа што непријатно мириса миже да е нешто лошо?

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Најверојатно е кандида, но за да бидеш сигурна ќе мораш да посетиш гинеколог. Тој ќе ти даде и соодветна терапија.
    Освен непријатен мирис, ако е кандида, сигурно имаш и непријатно чешање. Не само што е зголемено бело-прањето, најчесто е и погусто и значително побело од обично.

14. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.830
    Допаѓања:
    58.041
    Да, погусто е и исто така ме чеша како да сум исфрлена.

15. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Како што реков, најверојатно е кандида. Одмивај се со камилица чај или раствори сода бикарбона во вода и одмиј се. Утре оди на гинеколог.
    Можам и јас да ти кажам што да користиш, но тоа ти би морала да го користиш на своја рака.

На lost123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lucky_157

lucky_157 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2016
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    Zdravo
    Ovoj mesec mi podrani 10 dena i naredniot mesec mi se faka da mi dojde bas koa ke odam na odmor (mi trae 7 8 dena - cel odmor ) pomos ?!

17. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.989
    Тампони?
    Таблети?
    Менструална чашка?
    Менструално шише или буре:D
    Може ќе ти дојде пак порано?
    Одложи го одморот..

Самтинг елс:?: не ми текнува

На BabyStyle, Emy867 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  18. lucky_157

lucky_157 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2016
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    deneska zakazavme preku net,a mi dojde posle 4 casa kako zakazavme (baksuz)

19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.989
    Не е крај на свет, имаш безброј опции..

На lucky_157 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. charlotte_0000

charlotte_0000 Активен член

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    42
    Kje mozhe nekoja poinformirana devojka okolu zabremenuvanjeto da mi pishi vo inboks? Itno mi e :hug: