Дали е нормално да ми доцни 10 дена од промена на климата пиење на антибиотик во изминатиот месец и забележав белото прање пред неколку денови беше густо и пообилно со непројатна миризба но сега е стабилизиран?
Синоќа со партнерот имавме незаштитен однос.Ми сврши на стомак..но денес кога станав на гаќите имав нешто како сперма или незнам можда и бело прање е..Дали е тоа предсемена течност и дали да пијам апче за ден потоа бидејќи имам скоро пиено..
Ако си пиела сеа брзо и не поминале 6 месеци не би ти препорачала да пиеш. Партнерот не ти кажа дали свршил во тебе? Ако не е, нема зошто да го пиеш, кога веќе си пиела апче за ден потоа треба да користите заштита зошто секој ме заштитен однос носи и потенцијална бременост.
Во тој случај немаш потреба на апче. Сама знаеш дека не заштитен однос и без срвшување внатре има шанси за бременост. Да не бидеш во ваква ситуација секогаш користете заштита. Позз
Од промена на клима се пореметува циклусот можно е поради тоа да ти касни, а белото прање после антибиотик е нормално затоа кога пиеш антибиотик пиј го во комбинација со б-комплекс.
Zdravo devojki imam edno prasajne imam edna drugarka i go imala prviot odnos pred nekolku dena no nemalo krv Dali e toa normalno i kako mozi toa procitav deka e mozno vtoriot pat da ima krv no ne mi e jasno zosto prviot nemalo Ve molam za pomos
Може но и не мора да значи Можеби има премногу еластичен химен или пак од одредени причини хименот и бил скинат како мала. Повреда и слични несакани инциденти ..
Е добро де, немало крв, голема работа. Нека му каже дека ко мала возела точак од оние со тенки седишта и удрила во тротоар и ете се десило, шо ќе праиш
Не се сомневам, на женските итроштини им нема крај Или нека му каже дека си мерала вагинална температура, ама фатило земјотрес и оп ете ти беља
Дечки вчера и денес имав односи после 2 месеца и многу ме болеше... а пред два месеца имав бактериј некаква па пиев апчиња препишани од гинеколог.. сега да одам пак или нормално е да ме боли зошто сум немала односи подолго време?