Веќе два дена долу ме чеша и на моменти ме боли, и дечко ми кога ќе имаме секс на почеток премногу боли и после е во ред. Ви се случило на некоја? Што може да биде?
И мене така исто ништо страшно ми дадоа маст за надворешна употреба КАНЕСТЕН Но сепак посети гинеколог
Девојки, ми доцни но од кога бев на гинеколог пред некои 3 недели не сум имала односи. Имам некои тапа болки но не добивам. Да закажам на гинеколог или да чекам?
Имав секс со кондом ама се скина. Партнерот веднаш го извади а немаше свршено... што да правам дали да пијам апче? Ве молам за мислење
Здраво девојки,имам едно прашање за вас.На 18 год ја изгубив невиноста,но ни капка крв немаше откако почнав да имам односи,па ме интересира дали на некоја ви се има случено истото и до што може да бидне тоа така,бидејќи нели вообичаено е кога ја губиш невиноста ти тече крв. Ви благодарам однапред
Не мора да се потресуваш,не мора да значи дека треба да има крв на многу му се случува тоа не си само ти. Уживај.
Здраво девојки. Се зачленив на форумов, бидејќи ме мачи една работа, а срам ми е да разговарам за тоа со блиска другарка или мајка ми. Вака, со дечко ми сме заедно некое време и завчера прв пат пробавме да имаме секс. Јас сум девица и неговиот пенис никако не можеше да пенетрира во мене. Вчера повторно се обидовме и пак исто. Како да го решиме ова?
Многууу кратко имавме однос со партнерот без кондом (само 2пати влезе во мене без кондом) и кога го извади за да стави кондом на него имаше една бела течност, не е свршил, а незнам од што може да е.. Треба ли да ме загрижува тоа или?
Можеби мастурбирал пред пенетрација? Во секој случај не станува збор за сперма. Тоа сакавме да го посочиме и двете.
може, се случува...конкретно јас кога ја изгубив невноста имав 2 бледо розови капки следнио ден...толку