Незнам дали излегла течноста од главчето, кога го извади видовме дека беше на главичката. А и да можеби е и од мојата влажност, си го помислив и јас тоа..
Prasanje, so zenami.sme okolu 15 godini zaedno, imame 3god kerka, nema zelba za seks, problemot e sto nema nitu koga sme odaleceni podolgo vreme, mesec, dva, jasno e deka e normalno za dolgi vrski, kupuv seksi obleka, stvari, probuvam novi raboti, razgovaram, nisto, veli deka nema fantazija nikakva iako veli deka se zadovoluva, jas ne I veruvam, veli deka I.e sram zaedno da se zadovoluvame, nesaka da vodi ljubov so svetlo, sram ja da se soblece gola, nesaka nikavi eksibicii, terasa... iako se neopasni, nesaka 69, nema interes da pocne prva da pokaze inivijativa, sekigas e rezervirana, ne sesum dvizi? E staticna, se na se smetam deka ne custvuva nisto spreme mene poveke, sto da prezemam, zasega ne bi sakal razvedam, se mislam da najdam fuck friend , dali ima drug? Vase iskustvo I mislenje?
Zdravo.Imam eden problem vekje podolgo vreme pa ako moze da dobijam vase mislenje: vo maj imav tragi od krv na toaletna hartija nekolku pati, vo juni imav povekje krv kako menstruacija ali svetlo crvena boja i toa eden den imav eden ne tri dena taka i mi se pojavuvase navecer i postepeno isceznuvase do nareden den t.e zavrsuvase so kafeav sekret, mesec juli imav tragi samo povtorno a sega avgust krv i toa pak na vecer i mi zavrsuva so kafeav sekret posle nekolku casa ili nareden den.Vo juni napraviv pap i bris od vagina i bea negativni pa maticnata mi rece deka mozelo da bide pukanje na cisti deka mi se slucuvat za vreme na ovulacija, pa seto ova me zbunuva i za toa sakam da slusnam uste edno mislene.Inace imam 23 godini.
Razgovarav otvoreno I veli deka znae deke e problemo do.nea I deka ke se smeni, no toa e istior odgovor edno 15 pati I ne se menuva, ona sto me plasi e deka na prasanjeto dali ima nagon koga sum otsuten veli da, I deka se zadovoluva, no na prasanjeto sro fantaziras togas veli ne se sekava, pa nema, ne se obiduva da izlaze deka fantazira za mene, ama cisto veli ne, I velam da napravime nesto nesekojdnevno, ne taa saka.temnica I samo misionerka poza. Dali.ova e kraj? Dalo bi bilo podobro da prezemam.nesto?
Сето ова нас што ни го пиша, кажи и го отворено нејзе. И ништо, ама баш ништо нема да решиш ако седиш и пишуваш на форум и во приватни пораки барајќи некоја за секс.
Ne, se e kazano , vo ovoj moment razmisluvam da ne I baram poveke, da nebidam jas inicijatorot pa kolku vreme vaka.ke odi, mozebi ke saka posle otvoreno da razgovarame, a do togas fuck friend dobro bi doslo
Nemora da znaci, moze I da go spasi brakot, jas zadovolen taa zadovolna, nema problemi I karanici, mnogu brakovi taka funkcioniraat, eden kup prijateli I poznanici go praktikuvaat, pa duri mislam I soprugite znaat ama se pravat na toso Soprugata cesto naogja izgovor deka ne ee tusirana,izdipilirana I.se spie ima glavobolka.... za da izbegne odnos, vo vrska so vasiot postojan partner dali insistirate sekogas pri odnos da ste natamneni, odnosno istusirani itn dipilirani?
Слушај ваму, ако веќе планираш да и набиваш рогови на жена ти, прашај ја што мисли за имање на фак френд, може и таа сака фак френд да си има.. Чисто ради реципроцитет.. да не биде едната страна незадоволена Пих.. за една френдица сум па и јас..
Znam higienata e prvo mesto no prerhodno posle diskoteka I zabava ne sum.se tusiral I jas I taa no sega prestavuva problem?
Абе чоек се оладила жената. Може си нашла некој подобар. Може има проблем на работа, незнам дома... деца... ти најдобро си знаеш... ти си дома со нејзе..
@Valas она што се случува во бракот, го решаваат двајцата сопружници и никој друг. Решението не е надвор од бракот, решението треба вие да си го најдете.
Ja prasuvav mnogu pati, veli samo znam problemo e do mene, ke.se smenam, nesaka konkrerno nisto da.kaze. imali li drug? Misli li na drug? Me saka li? Sto fantazira ? Nisto. Mozebi ima drug iako neveruvam poveke e moze nema ljubov a ima kon drug simpatii ama.neznam. kako I da e ja sakam vistinata kolku inda e, bolna sepak e bolje da ne.se lazeme I gubime vreme. Neveruvav deka jas mozebi ke se razvedam ama sega gledam deka se e, mozno, za sekoj, podobro.site.da sme! Srekni.a ne da.se macime. Taka.da poraka do.site soprugi I devojko ako si najdete drug, Vednas raskinete so prethodniot podobro I.za.vas.ne lazete.
А од кај да знам јас дали она те сака или не?! зошто да раскинувам или да се разведувам ако најдам друг,
Хаха...така е срцка, точен одговор му даде на човекот таа коцка мраз се сторила Вакви замрзнувања и откачувања на партнерот обично се кај жени кои не доживуваат оргазам поради СЕБИчните мажјаци кои гледаат само себе да се самозадоволат а потоа вртат грб и грчат
Voopsto ne sum takov, naprotiv celta I moeto ego otsekogas go hranela zadovolstvoto na sprotivnata strana koja e moja zasluga.