Наместо да бараш вина во жена ти, преиспитај се себе си. Можеби баш во тебе има нешто па таа се однесува така.
@Valas сметам дека вашиот проблем лежи малку подлабоко, во некои посериозни теми. Вас можно е да не ви е проблем само сексот. За да се изгуби страста па и желбата, причината доаѓа од друго место. Си се запрашал ли дали имате друг проблем? Финансиски, фамилијарен можеби? Можеби сте пренатрупани со обврски па не наоѓате време еден за друг... Понекогаш проблемот лежи и во физичкиот изглед: твојот- ако не посветуваш доволно внимание како изгледаш, нејзиниот- нема самодоверба. Најубаво сам ќе направиш проценка, а кога ќе ја направиш ќе знаеш како да делуваш. Ако сакаш повторно обрати се тука за совет.
Од кога почна проблемот ако не било на почетокот вакаа да пробаш да ја запратиш да видиш дали воопшто е заинтересирана за тебе ...дали пробва да те одбегнува дали често излегва..да го најдиш одговорот сам зошто се има променето кон тебе пошто сама нема ни да ти кажи кога веке не ти дава коректни одговори
Pred 7 meseci ja izgubiv nevinosta.Prviot pat nemav krv a vtoriot okolu 5 dena imav kafeav iscedok no problemot e sto i sega koga imame odnosi(so istiot decko) na pocetokot cuvstvuvam bolka nekolku sekundi a posle mi pominuva.Od sto moze da e toa ili e normalno?
Вака,пред 2 недели со дечко ми имав прв однос и ме скина до пола зошто ја неможев доволно нозете да ги рашират се стегам кај препоните мн.и него го стегам со нозете.а пред неколку дена пробавме пак и не осетив болка и ми потече крв повеќе од првиот пат , опуштена сум имам желба ама пусто немозем нозеве да ги држам раширени .е сеа сакам да прашам следен пат коа ке имаме тоа негде дека ке биде деновиве дали конечно ке влезе цел и дали ке осеќам болка како претходно? Иначе пробавме и др пози пак неуспева а за искусен преискусен е
Знаеш ти за онаа изрека кога немал ѓаволот што да прави па дошол на форум да си го чеша газот!? Не виси тука, вежбај шпага дома
Dali do sega nekoja od vas imala bolka koga ke se pritisne na stomakot? Vaka samo od sebe ne me boli no koga ke se pritisnam me boli od levata strana i na sredina a i vo gorniot del kaj zeludnikot...do sega ne sum primetila vakvo nesto iako mi bil naduen stomakot duri i pred dobivanje ne sum probala da se pritisnam i da me boli a sega odednas se slucuva ova. Od sto moze da bide i dali e nesto seriozno? Pls sovet i mislenje
Епа ва, јас сум женско. Имам голема желба за да свршам ама не можам. Не е ни до дечко ми тој е мнигу јак ме привлекува и имаме жежок секс доживувам оргазам ме крева до небото но сепак сакам да свршам. Што да му речам за да свршам и како да свршам?